StoryEditorOCM
ShowbizSNAŠAO SE

Hulk Hogan je za spašavanje djevojke zarobljene nakon automobilističke nesreće upotrijebio samo - kemijsku olovku

Piše SCENA SD
20. siječnja 2024. - 12:41
USA. Hulk Hogan u sceni filma Rocky III (1982.)Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia/Supplied By Lmk/landmark/profimedia

Bivši hrvač Hulk Hogan spasio je tinejdžericu koja je ostala zarobljena u prevrnutom vozilu nakon prometne nesreće na Floridi. Hulk je na X-u, nekadašnjem Twitteru, objavio da je kemijskom olovkom probio zračni jastuk automobila i oslobodio djevojku koja je ostala zarobljena u automobilu nakon što je sudjelovala u nesreći u Tampi.

image

Hulk Hogan snimljen prije mjesec dana 

Jefferee Woo/Zuma Press/Profimedia/Jefferee Woo/zuma Press/profimedia

"Najluđi dio spašavanja tinejdžerice koja je bila u automobil je to što sam bio bez noža s kojim sam mogao probiti zračni jastuk te izvući djevojku, pa sam morao koristiti kemijsku olovku za spašavanje. Sve je dobro završilo", napisao je u objavi.

Hoganova supruga, instruktorica joge Sky Daily, pohvalila je suprugovu brzu akciju na Facebooku. Napisala je: "Ostala je neozlijeđena, što je pravo čudo, jer je automobil uništen!" Policija u Tampi naknadno je priopćila kako su sudionici nesreće lako ozlijeđeni.

Hogan, čije je pravo ime Terry Bollea, u rujnu se treći put oženio i to za Sky za koju je bio vjeren tek dva mjeseca. Ceremonija vjenčanja bila je održana je na Floridi, a pozvani su bili samo članovi obitelji i neki od najbližih prijatelja. 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 02:51