StoryEditorOCM
ShowbizNOVI ČLAN OBITELJI

Hrvatski biznismen i bivša voditeljica HRT-a slavili posebnim povodom: ‘Ispred nas je najuzbudljivija godina‘

Piše Mozaik SD
21. studenog 2023. - 09:51

Hrvatski biznismen Ivor Vucelić i njegova supruga, bivša voditeljica HRT-a, Tomislava Vucelić, djevojački Gudelj, očekuju svoje drugo dijete. Par je proslavio sedam godina zajedničkog života povodom čega je Tomislava objavila video s njihovim zajedničkim fotografijama i dirljivim opisom, piše Jutarnji list. 

„Sedam godina zajedničkog života projurilo je, a ispred nas možda i najuzbudljivija godina. Novi član obitelji, preseljenje, novi poslovni izazovi… Sretna nam godišnjica i samo nek je”, napisala je.

Podsjećamo, Ivor i Tomislava vjenčali su se u studenom 2017. godine, a u lipnju 2018. godine dobili su sina Andreja.

„Andrej ima moje oči, a Ivorov nos i usta. Pun je energije i jako veselo dijete. Stalno priča, iako još ništa konkretno ne govori. Obožava biti vani, bez obzira na vrijeme, pa smo najmanje dvaput na dan u parku ili šetnji. Još se ne zna konkretno igrati s drugom djecom, ali ih primjećuje i voli da su oko njega. Dok je još bio u trbuhu, puštala sam mu glazbu i pjevala mu, a naviku smo zadržali i danas pa ne prođe dan, a da ne plešemo uz hitove koje sada Andrej odabire”, rekla je nedugo nakon rođenja djeteta majka.

„S obzirom na to da Ivor ne želi propustiti ništa vezano uz Andrejevo odrastanje ili moje svakodnevne događaje, ako nije na sastanku, u pravilu je na telefonu sa mnom. Dakle, dnevno se čujemo nekoliko desetaka puta, šaljemo si fotografije... Nerijetko s drugog kraja svijeta rješava probleme ili zadatke koje ja ne stižem. Ako je kod kuće, trudi se maksimalno olakšati mi pa iskreno mislim da s njim nije teško imati ni desetero djece. Koliko god sam ponekad umorna na kraju dana, mislim da bi bilo sebično žaliti se jer su pravi životni problemi veći od jako zgusnutog poslovno-obiteljskog rasporeda”, rekla je tada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 20:57