stdClass Object ( [id] => 545567 [title] => HRT ne želi otkriti koliko nas je koštao odlazak na Eurosong [alias] => hrt-ne-zeli-otkriti-koliko-nas-je-kostao-odlazak-na-eurosong [catid] => 262 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

– Hvala! Uživala sam u svakoj minuti ovog ludog iskustva i ostavila djelić sebe na eurovizijskoj pozornici. Hvala vam na svakoj poruci, svakom pozivu, svakom ramenu na kojem sam plakala kada je postalo teško. Naravno, tužna sam i razočarana, no dala sam sve od sebe i, nadam se, učinila vas ponosnima. Sutra je novi dan, novo poglavlje, nova avantura. Draga prošlosti, hvala ti na lekcijama. Draga budućnosti – spremna sam. Sve vas puno volim – tim se riječima lijepa Franka Batelić oprostila od ovogodišnjeg Eurosonga, nakon što u prvom polufinalu 63. izdanja europskog glazbenog nadmetanja nije uspjela izboriti ulazak u njegovu završnicu.

Njezin minimalistički nastup s pjesmom "Crazy" Branimira Mihaljevića za koju je sama pisala tekst nije, sukladno prognozama kladionica, bio dovoljno upečatljiv za dostatan broj glasova publike i žirija. Glazbeni rizik se, kako je "Crazy" okarakterizirala Franka, na koncu ipak nije isplatio.

A, taj rizičan potez u režiji HTV-a još je od Frankina izbora za ovogodišnju hrvatsku predstavnicu izazivao oprečne reakcije – dok su jedni slavili njezinu neospornu ljepotu, vokalni talent i profesionalnost, drugi su, ne umanjujući joj iste vrline, dovodili u pitanje način njezina odlaska u Lisabon. Na HTV-u su, nakon odustajanja od najavljivane Dore zbog kresanja godišnjeg budžeta, najprije odlučili da na izbor Pjesme Eurovizije u Portugal putuje atraktivna pjevačica, a potom nakon gotovo mjesec dana objavili i skladbu s kojom će predstavljati Hrvatsku.

"Crazy" se ubrzo našla i u središtu skandala zbog optužbi rumunjskog repera Gueza da mu je Franka ukrala pjesmu. Ubrzo se ispostavilo kako je za "krađu" kriv Denis Mevlja (Denzel Beats) koji je s Mihaljevićem radio na pjesmi, jer je greškom na svojoj internetskoj stranici za prodaju beatova stavio krivi dokument – skladbu koja predstavlja Hrvatsku na Eurosongu!!!

Bura se stišala, višečlana hrvatska ekipa bez velike pompe otputovala je u Lisabon, a onda, nakon prve eurovizijske probe, uslijedio je novi hladan tuš. Frankin se tim odlučio za decentan scenski nastup, pa je za razliku od atraktivnog videospota s gomilom plesača, pjevačica osvanula sama na eurovizijskoj pozornici.

Treba priznati u sjajnoj kreaciji dizajnerskog dvojca iz eNVy rooma i s minimalističkom koreografijom, koja uključuje tek poneko izvijanje, energične pokrete rukama i milovanje stalka od mikrofona, pa ostaje nejasno koliko je zapravo posla u Lisabonu imao hvaljeni koreograf Igor Barberić, koji je bio angažiran kao član hrvatske delegacije. Njezin šef Tomislav Štengl u intervjuu s engleskim novinarom, koji eurovizijske sadržaje objavljuje na YouTube kanalu ESCKAZ.com, na pitanje što bi promijenio u pravilima natjecanja izjavio je kako bi možda rado mijenjao ono o dopuštenom broju aktera na pozornici "jer s četiri ili pet plesača na bini nije moguće ponoviti atmosferu spota u kojemu ih je 10-12". Zbog toga je u slučaju ovogodišnje hrvatske predstavnice akcent stavljen na interpretaciju, a u vizualnom segmentu išlo se na kartu minimalizma.

Franka je u Lisabonu bila okružena bliskim suradnicima – uz dvije prateće vokalistice i skladatelja Branimira Mihaljevića, u ispunjenju, kako je učestalo ponavljala, njezina eurovizijskog sna asistiralo joj je još nekoliko članova ekipe. Franku je pratio i njezin menadžer Siniša Bevanda, njegova supruga Jasenka Tudor Bevanda u funkciji stilistice, frizer Zvonimir Franić, vizažistica Kristina Hošnjak, te spomenuti koreograf Igor Barberić.

Koliko je HRT koštao odlazak hrvatske delegacije na Eurosong od PR službe javne televizije nismo uspjeli doznati, kao ni dobiti odgovor na pitanje kojim je sve članovima delegacije HRT platio boravak u Lisabonu.

"Pojedinosti o ugovoru ne komentiramo te ističemo kako je trošak puta bio u skladu s predviđenim i odobrenim sredstvima. Obavješćujemo vas kako su u hrvatskome izaslanstvu na natjecanju za Pjesmu Eurovizije bili Franka Batelić, prateći vokali Martina Ivanković i Djordjia Palić, HRT-ov producent Neven Domljan, komentator HRT-ova televizijskoga prijenosa Duško Ćurlić, voditelj HRT-ova tima na natjecanju za Pjesmu Eurovizije Tomislav Štengl te Siniša Bevanda, Branimir Mihaljević, Jasenka Tudor Bevanda, Igor Barberić, Zvonimir Franić i Kristina Hošnjak", uopćeno stoji u odgovoru na naš upit uz dodatak kako "HRT razmatra različite mogućnosti za sljedeći odabir hrvatske predstavnice za natjecanje za Pjesmu Eurovizije, ali će odluka o tome biti donesena naknadno".

"Ima nade za Doru. Ne, ne bih komentirao Frankin plasman", tek nam je kratko jučer kazao Željen Klašterka, jedan od urednika u Zabavnom programu HTV-a i autor koncepta Dani HRT-a u Opatiji, otkazanog projekta zbog rezanja HRT-ovih financija za 2018. unutar kojega se trebala realizirati i Dora.

Franki Batelić, ako je suditi po komentarima pratitelja Eurosonga, nitko ništa ne zamjera – pjevačica je na eurovizijskoj pozornici dala sve od sebe unutar zadanih okvira, čitaj pjesme. Kritike, baš kao i od samoga starta, i dalje mahom idu na adresu HTV-a i izbor "Crazy" kao hrvatske predstavnice i to bez previše okolišanja.

"Na kraju dana bitno je koliko je pjesma pjevna ili plesna. Što ova Frankina nije bila", napisao je jedan od komentatora na stranici Eurosong.hr, dok se drugi javio s lica mjesta.

"Ne znam samo zašto je stvoren toliki mit o tome da smo mi trebali proći u finale jer su svi očarani Frankom… Franka jest prelijepa, vokalno je odlično odradila posao, ali pjesma je tako loša. Ništa, ni nastup uživo bitno nije promijenio jer nije ni mogao i publika u areni uopće nije ništa posebno reagirala u odnosu na druge zemlje koje su ispale…", objavio je svjedok s poprišta događaja, Altice Arene u Lisabonu, dok je drugi obožavatelj Eurosonga zaključio kako je "najtužnije što cura ima sve predispozicije, ne za dobar plasman nego za pobjedu, samo nije baš imala mozga u glavi kad je trebalo izabrati pjesmu. Obio joj se o glavu onaj Jacquesov savjet: 'Radi svoje i ne obaziri se na komentare'".

"Dragi susjedi, žao mi je što Franka nije prošla u finale, ali realno sama je sebe pokopala kad je odlučila da za ovakvu pjesmu ima tako, najblaže rečeno, glup nastup. Da je samo pokušala izvesti onaj djelić iz spota sigurno bi prošla u finale. Ovako, sama sebi je kriva", smatra obožavatelj iz Srbije s čijim se mišljenjem podudaraju i komentari u stilu "jako mi je žao Franke, jer je vokalno rasturila i jer je predraga, ali mi je u jednu ruku i drago da se naši nauče da je bitan svaki element nastupa, ali je pjesma ključna, a mi to nismo imali", "Franka čestitke, odlična si bila i po meni očekivano ispala. Pjesma nije za Eurosong i gotovo".


'Ponosan na nju i ekipu'
"Hvala svima na pozitivnoj energiji koju ste nam prenijeli. Franka je bila apsolutno savršena i iznimno sam ponosan na nju i cijelu ekipu! Od početka smo svi vjerovali u uspjeh pjesme i iskreno se nadali finalu. Atmosfera u ekipi je odlična i zaista mi je iznimna čast što sam bio dio ove sjajne priče. Finalistima želim svu sreću i nek pobijedi najbolji", komentirao je Branimir Mihaljević.


'Svaki poraz je lekcija'
"Ponosan do neba! I svaki poraz je lekcija. Bilo je lijepo i bilo je teško... ali stojimo uzdignute glave baš onako 'svakako'... malo razočarani puno sretni, zadovoljni i umorni. Sutra je novi dan! Kad bih samo mogao pročitati sve pozitivne poruke koje Franka dobiva, znali biste koliko sretni na kraju čekamo taj novi dan i nove pobjede", poručio je Frankin menadžer Siniša Bevanda.

 

[video] => [gallery] => [extra_fields] => [{"id":"2","value":"TKO RISKIRA, NE PROFITIRA?"},{"id":"1","value":" "},{"id":"68","value":"2"}] [extra_fields_search] => * [created] => 2018-05-09 20:07:48 [created_by] => 3183 [created_by_alias] => [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2018-05-10 13:21:25 [modified_by] => 0 [publish_up] => 2018-05-10 13:02:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 4537 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 262 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovija događanja i savjeti iz svijeta showbiznisa. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, savjeti, showbiz, trend, društvena mreža, život, zdravlje, moda, ljepota, putovanja, tehnologija, gastro, dom, obitelj, karijera, viral [secure] => 0 [obituaries_portal] => 0 [page_title] => Showbiz [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 0 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 0 [itemRelatedLimit] => 5 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 0 [itemRelatedImageSize] => 0 [itemRelatedIntrotext] => 1 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 0 [itemRelatedImageGallery] => 0 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= [metakey] => [plugins] => {"is_import_from_dnn":true,"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/Archive\/Images\/2018\/05\/09\/Exit\/9842394.jpg","\/Archive\/Images\/2018\/05\/09\/Exit\/9828818.jpg","\/Archive\/Images\/2018\/05\/09\/Exit\/9828815.jpg","\/Archive\/Images\/2018\/05\/09\/Exit\/9842403.jpg","\/Archive\/Images\/2018\/05\/09\/Exit\/9847336.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["","","","",""],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["","","","",""],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["50:50","50:50","50:50","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"1920x1286"},{"size0":"1280x853"},{"size0":"1280x853"},{"size0":"1920x2617"},{"size0":"1920x1280"}]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 0 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [description] => [parent] => 477 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"0","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 14933193 Threads: 2 Questions: 3143883362 Slow queries: 7009640 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 234838310 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 32 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front06 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /scena/showbiz ) [additional_categories] => Array ( ) [link] => /scena/showbiz/hrt-ne-zeli-otkriti-koliko-nas-je-kostao-odlazak-na-eurosong-545567 [printLink] => /scena/showbiz/hrt-ne-zeli-otkriti-koliko-nas-je-kostao-odlazak-na-eurosong-545567?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 323271 [name] => HRT [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => hrt [link] => /tag/hrt ) [1] => stdClass Object ( [id] => 452918 [name] => Eurosong [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => eurosong [link] => /tag/eurosong ) [2] => stdClass Object ( [id] => 374853 [name] => Crazy [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => crazy [link] => /tag/crazy ) [3] => stdClass Object ( [id] => 369964 [name] => franka batelić [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => franka-batelic [link] => /tag/franka-batelic ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => HRT ne želi otkriti koliko nas je koštao odlazak na Eurosong [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => 3183 [name] => Mirela Goreta [username] => mirela-goreta [email] => mirela-goreta@sd.hr [password] => $2y$10$KLqvjYODhlreLm54EO849.jVWE3S5eHZDGphl1.9jzT8Yas9vbzum [password_clear] => [block] => 0 [sendEmail] => 0 [registerDate] => 0000-00-00 00:00:00 [lastvisitDate] => 0000-00-00 00:00:00 [activation] => [params] => [groups] => Array ( [2] => 2 ) [guest] => 0 [lastResetTime] => 0000-00-00 00:00:00 [resetCount] => 0 [requireReset] => 0 [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [otpKey] => [otep] => [link] => /autor/mirela-goreta-3183 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1701 [gender] => m [description] => [image] => [url] => [group] => 1 [plugins] => ) [avatar] => https://secure.gravatar.com/avatar/4ef0042ff0a20dabc8a5f03fe4953640?s=100&default=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fcomponents%2Fcom_ocm%2Fimages%2Fplaceholder%2Fuser.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2018/05/09/Exit/9842394.jpg [galleryCount] => 5 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2018/05/09/Exit/9842394.jpg [title] => ) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2018/05/09/Exit/9828818.jpg [title] => ) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2018/05/09/Exit/9828815.jpg [title] => ) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2018/05/09/Exit/9842403.jpg [title] => ) [4] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2018/05/09/Exit/9847336.jpg [title] => ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}

– Hvala! Uživala sam u svakoj minuti ovog ludog iskustva i ostavila djelić sebe na eurovizijskoj pozornici. Hvala vam na svakoj poruci, svakom pozivu, svakom ramenu na kojem sam plakala kada je postalo teško. Naravno, tužna sam i razočarana, no dala sam sve od sebe i, nadam se, učinila vas ponosnima. Sutra je novi dan, novo poglavlje, nova avantura. Draga prošlosti, hvala ti na lekcijama. Draga budućnosti – spremna sam. Sve vas puno volim – tim se riječima lijepa Franka Batelić oprostila od ovogodišnjeg Eurosonga, nakon što u prvom polufinalu 63. izdanja europskog glazbenog nadmetanja nije uspjela izboriti ulazak u njegovu završnicu.

Njezin minimalistički nastup s pjesmom "Crazy" Branimira Mihaljevića za koju je sama pisala tekst nije, sukladno prognozama kladionica, bio dovoljno upečatljiv za dostatan broj glasova publike i žirija. Glazbeni rizik se, kako je "Crazy" okarakterizirala Franka, na koncu ipak nije isplatio.

A, taj rizičan potez u režiji HTV-a još je od Frankina izbora za ovogodišnju hrvatsku predstavnicu izazivao oprečne reakcije – dok su jedni slavili njezinu neospornu ljepotu, vokalni talent i profesionalnost, drugi su, ne umanjujući joj iste vrline, dovodili u pitanje način njezina odlaska u Lisabon. Na HTV-u su, nakon odustajanja od najavljivane Dore zbog kresanja godišnjeg budžeta, najprije odlučili da na izbor Pjesme Eurovizije u Portugal putuje atraktivna pjevačica, a potom nakon gotovo mjesec dana objavili i skladbu s kojom će predstavljati Hrvatsku.

"Crazy" se ubrzo našla i u središtu skandala zbog optužbi rumunjskog repera Gueza da mu je Franka ukrala pjesmu. Ubrzo se ispostavilo kako je za "krađu" kriv Denis Mevlja (Denzel Beats) koji je s Mihaljevićem radio na pjesmi, jer je greškom na svojoj internetskoj stranici za prodaju beatova stavio krivi dokument – skladbu koja predstavlja Hrvatsku na Eurosongu!!!

Bura se stišala, višečlana hrvatska ekipa bez velike pompe otputovala je u Lisabon, a onda, nakon prve eurovizijske probe, uslijedio je novi hladan tuš. Frankin se tim odlučio za decentan scenski nastup, pa je za razliku od atraktivnog videospota s gomilom plesača, pjevačica osvanula sama na eurovizijskoj pozornici.

Treba priznati u sjajnoj kreaciji dizajnerskog dvojca iz eNVy rooma i s minimalističkom koreografijom, koja uključuje tek poneko izvijanje, energične pokrete rukama i milovanje stalka od mikrofona, pa ostaje nejasno koliko je zapravo posla u Lisabonu imao hvaljeni koreograf Igor Barberić, koji je bio angažiran kao član hrvatske delegacije. Njezin šef Tomislav Štengl u intervjuu s engleskim novinarom, koji eurovizijske sadržaje objavljuje na YouTube kanalu ESCKAZ.com, na pitanje što bi promijenio u pravilima natjecanja izjavio je kako bi možda rado mijenjao ono o dopuštenom broju aktera na pozornici "jer s četiri ili pet plesača na bini nije moguće ponoviti atmosferu spota u kojemu ih je 10-12". Zbog toga je u slučaju ovogodišnje hrvatske predstavnice akcent stavljen na interpretaciju, a u vizualnom segmentu išlo se na kartu minimalizma.

Franka je u Lisabonu bila okružena bliskim suradnicima – uz dvije prateće vokalistice i skladatelja Branimira Mihaljevića, u ispunjenju, kako je učestalo ponavljala, njezina eurovizijskog sna asistiralo joj je još nekoliko članova ekipe. Franku je pratio i njezin menadžer Siniša Bevanda, njegova supruga Jasenka Tudor Bevanda u funkciji stilistice, frizer Zvonimir Franić, vizažistica Kristina Hošnjak, te spomenuti koreograf Igor Barberić.

Koliko je HRT koštao odlazak hrvatske delegacije na Eurosong od PR službe javne televizije nismo uspjeli doznati, kao ni dobiti odgovor na pitanje kojim je sve članovima delegacije HRT platio boravak u Lisabonu.

"Pojedinosti o ugovoru ne komentiramo te ističemo kako je trošak puta bio u skladu s predviđenim i odobrenim sredstvima. Obavješćujemo vas kako su u hrvatskome izaslanstvu na natjecanju za Pjesmu Eurovizije bili Franka Batelić, prateći vokali Martina Ivanković i Djordjia Palić, HRT-ov producent Neven Domljan, komentator HRT-ova televizijskoga prijenosa Duško Ćurlić, voditelj HRT-ova tima na natjecanju za Pjesmu Eurovizije Tomislav Štengl te Siniša Bevanda, Branimir Mihaljević, Jasenka Tudor Bevanda, Igor Barberić, Zvonimir Franić i Kristina Hošnjak", uopćeno stoji u odgovoru na naš upit uz dodatak kako "HRT razmatra različite mogućnosti za sljedeći odabir hrvatske predstavnice za natjecanje za Pjesmu Eurovizije, ali će odluka o tome biti donesena naknadno".

"Ima nade za Doru. Ne, ne bih komentirao Frankin plasman", tek nam je kratko jučer kazao Željen Klašterka, jedan od urednika u Zabavnom programu HTV-a i autor koncepta Dani HRT-a u Opatiji, otkazanog projekta zbog rezanja HRT-ovih financija za 2018. unutar kojega se trebala realizirati i Dora.

Franki Batelić, ako je suditi po komentarima pratitelja Eurosonga, nitko ništa ne zamjera – pjevačica je na eurovizijskoj pozornici dala sve od sebe unutar zadanih okvira, čitaj pjesme. Kritike, baš kao i od samoga starta, i dalje mahom idu na adresu HTV-a i izbor "Crazy" kao hrvatske predstavnice i to bez previše okolišanja.

"Na kraju dana bitno je koliko je pjesma pjevna ili plesna. Što ova Frankina nije bila", napisao je jedan od komentatora na stranici Eurosong.hr, dok se drugi javio s lica mjesta.

"Ne znam samo zašto je stvoren toliki mit o tome da smo mi trebali proći u finale jer su svi očarani Frankom… Franka jest prelijepa, vokalno je odlično odradila posao, ali pjesma je tako loša. Ništa, ni nastup uživo bitno nije promijenio jer nije ni mogao i publika u areni uopće nije ništa posebno reagirala u odnosu na druge zemlje koje su ispale…", objavio je svjedok s poprišta događaja, Altice Arene u Lisabonu, dok je drugi obožavatelj Eurosonga zaključio kako je "najtužnije što cura ima sve predispozicije, ne za dobar plasman nego za pobjedu, samo nije baš imala mozga u glavi kad je trebalo izabrati pjesmu. Obio joj se o glavu onaj Jacquesov savjet: 'Radi svoje i ne obaziri se na komentare'".

"Dragi susjedi, žao mi je što Franka nije prošla u finale, ali realno sama je sebe pokopala kad je odlučila da za ovakvu pjesmu ima tako, najblaže rečeno, glup nastup. Da je samo pokušala izvesti onaj djelić iz spota sigurno bi prošla u finale. Ovako, sama sebi je kriva", smatra obožavatelj iz Srbije s čijim se mišljenjem podudaraju i komentari u stilu "jako mi je žao Franke, jer je vokalno rasturila i jer je predraga, ali mi je u jednu ruku i drago da se naši nauče da je bitan svaki element nastupa, ali je pjesma ključna, a mi to nismo imali", "Franka čestitke, odlična si bila i po meni očekivano ispala. Pjesma nije za Eurosong i gotovo".


'Ponosan na nju i ekipu'
"Hvala svima na pozitivnoj energiji koju ste nam prenijeli. Franka je bila apsolutno savršena i iznimno sam ponosan na nju i cijelu ekipu! Od početka smo svi vjerovali u uspjeh pjesme i iskreno se nadali finalu. Atmosfera u ekipi je odlična i zaista mi je iznimna čast što sam bio dio ove sjajne priče. Finalistima želim svu sreću i nek pobijedi najbolji", komentirao je Branimir Mihaljević.


'Svaki poraz je lekcija'
"Ponosan do neba! I svaki poraz je lekcija. Bilo je lijepo i bilo je teško... ali stojimo uzdignute glave baš onako 'svakako'... malo razočarani puno sretni, zadovoljni i umorni. Sutra je novi dan! Kad bih samo mogao pročitati sve pozitivne poruke koje Franka dobiva, znali biste koliko sretni na kraju čekamo taj novi dan i nove pobjede", poručio je Frankin menadžer Siniša Bevanda.

 

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>





[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/scena/showbiz/hrt-ne-zeli-otkriti-koliko-nas-je-kostao-odlazak-na-eurosong-545567 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=4b4247abfa1d4ec33b3bdf656aba7d67ef892231 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=HRT+ne+%C5%BEeli+otkriti+koliko+nas+je+ko%C5%A1tao+odlazak+na+Eurosong&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fhrt-ne-zeli-otkriti-koliko-nas-je-kostao-odlazak-na-eurosong-545567 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fhrt-ne-zeli-otkriti-koliko-nas-je-kostao-odlazak-na-eurosong-545567 )
[{"id":"2","value":"TKO RISKIRA, NE PROFITIRA?"},{"id":"1","value":" "},{"id":"68","value":"2"}]
StoryEditorOCM
ShowbizTKO RISKIRA, NE PROFITIRA?

HRT ne želi otkriti koliko nas je koštao odlazak na Eurosong

10. svibnja 2018. - 15:02

– Hvala! Uživala sam u svakoj minuti ovog ludog iskustva i ostavila djelić sebe na eurovizijskoj pozornici. Hvala vam na svakoj poruci, svakom pozivu, svakom ramenu na kojem sam plakala kada je postalo teško. Naravno, tužna sam i razočarana, no dala sam sve od sebe i, nadam se, učinila vas ponosnima. Sutra je novi dan, novo poglavlje, nova avantura. Draga prošlosti, hvala ti na lekcijama. Draga budućnosti – spremna sam. Sve vas puno volim – tim se riječima lijepa Franka Batelić oprostila od ovogodišnjeg Eurosonga, nakon što u prvom polufinalu 63. izdanja europskog glazbenog nadmetanja nije uspjela izboriti ulazak u njegovu završnicu.

Njezin minimalistički nastup s pjesmom "Crazy" Branimira Mihaljevića za koju je sama pisala tekst nije, sukladno prognozama kladionica, bio d...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. svibanj 2024 07:17