stdClass Object ( [id] => 145695 [title] => HLADNO PIVO U SPALADIUM ARENI Nekad smo u Split stizali u golfu, a sada sa šest šlepera [alias] => hladno-pivo-u-spaladium-areni-nekad-smo-u-split-stizali-u-golfu-a-sada-sa-sest-slepera [catid] => 262 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] => Hladno pivo jedan je od rijetkih domaćih rock bendova koji sebi može dopustiti turneju po najvećim dvoranama poput Arene Zagreb i splitskog Spaladiuma.

Koncertni cirkus turneje „Kud Pivo tu i ja“ sastoji se od 30 tona opreme, 6 šlepera, 100 angažiranih ljudi, što svjedoči o tome da je ovo, bez sumnje, najveća i produkcijski najzahtjevnija turneja nekog domaćeg rock benda.


Nakon uspješna koncerta u Zagrebu, “Pivo” će sutra u Splitu otvoriti koncertnu sezonu u Spaladiumu, a o tome kako će se izgledati show koji spremaju, razgovarali smo s frontmenom Milom Kekinom i gitaristom Zokijem.

Je li vam malo frka od svih tih tona opreme, metara kabela, produkcije?

Zoki: Fala bogu, bez te treme bi bilo kao da nam nije stalo i da smo rutineri, a stalo nam je, možda i previše. Milijun je tu detalja koji su nevidljivi i koji nemaju veze sa sviranjem, tako da imaš tremu sve do pred koncert. O.K., i prvih par pjesama klecaju noge, ali zato poslije letiš.

Kako je prošlo vatreno krštenje u Areni Zagreb?

Zoki: Bilo je fenomenalno, svaka čast publici, dalje će biti puno lakše. Jedan detalj, veliki zastor skupa s mehanizmom koji pada na početku koncerta stigao je par sati prije početka svirke, a trebali smo ga isprobati dan prije. Prijetila je opasnost da pet spodoba s instrumentima plus Mile s mikrofonom glumi duhove iskobeljavajući se ispod goleme plahte.

Je li naziv turneje „Kud Pivo tu i ja“ parafraza davne izjave premijerke Kosor o njezinu odnosu s Ivom Sanaderom?

Mile: Apsolutno. Tražimo od naše publike istu dozu bezuvjetne ljubavi i poslušnosti kakvu je naša premijerka iskazivala prema svome prethodniku. Još kad vidite naše nove majice s tim sloganom, sve će vam biti jasnije.

Postupno ste dizali ljestvicu kada je riječ o prostorima u kojima ste nastupali u karijeri benda, od malih klubova, većih klubova, dvorana, sportskih dvorana, open airova do najvećih dvorana u zemlji. Prošle su godine dizanja letvice, a ovo je čini se ipak plafon? Ili ne?

Mile: Nemam pojma gdje je plafon. Nama su svi već nakon Doma sportova govorili da smo postigli plafon pa smo ga na kraju probili. Ipak, bitno je reći da mi nismo Blanka Vlašić. Nije smisao u tome da se natječemo s drugima ili sa samim sobom.

Nakon ovog ćete na lagano usporavanje i povlačenje u intimnije prostore ili na dulju pauzu?


Mile: Sumnjam da ćemo na dulju pauzu jer smo tek prije pola godine izdali album, ali moguće je da nakon Nove godine krenemo na klupsku turneju bez puno pompe i cirkusa.

Pozornicom turneje dominira šator i sve je podređeno nekoj toj kirbaj i kvaziglamur atmosferi. Kažite nam još nešto o „neviđenim performansama“ vaše scenografije?

Zoki: Na glazbenom portalu „Ravno do dna“ novinar Walter Thompson napisao je za koncert da je „najveći skup ‘jebene stranke’ u predizbornoj utrci“ te nastavio:

„Miljenko Smoje je jednom prilikom došao do zaključka da kada bi postojalo dovoljno veliko platno za napraviti cirkuski šator iznad cijeloga grada Splita, da bi se tada dobio najveći cirkus na svijetu.”

Prvi dio koncerta naginje ka tom ismijavanju hypea oko glamura i “zvijezda” i političara koji kod nas funkcioniraju po principu mafije, da li obiteljske, interesne ili stranačke, svejedno je.

Sve je podređeno njihovim interesima, to je otišlo toliko daleko da pojedinci iz vladajuće stranke mogu davati profašističke i rasističke izjave, a premijerka i njezina kompromitirana stranka okrenuti glavu i nemati muda to osuditi jer se boje da ne izgube par postotaka još neodlučnih krajnje desnih glasača.

Onda ih malo ovi iz EU nalupaju po guzi sve skupa. Tako se i naša scenografija okreće isto kao i politička klima uz zemlji, prema potrebi, onak’ šupački.


Je li ti ponekad bude malo neobično od pomisli koliko se bend pretvorio u mašineriju, makar pjesme i sam stup benda još uvijek nastaju u tvojoj kuhinji, na akustari?

Mile: Pa da. Čudno je kad se prisjetim kako smo prije svi stali u jedan stari golf, a sada se vozika nas stotinjak u šleperima. Ipak, velika većina pjesma i dalje nastaje u kasne sate u mojoj kuhinji. Neke su pak nastale kombinacijom teksta i Zokijeve melodije kao recimo „Bilo koji broj“.

Lijepo je kad se dogodi ta neobjašnjiva kemija i kad neki moj tekst savršeno legne na melodiju koju neko uz benda napravi. To po meni i jest smisao benda, da se ljudi kreativno nadopunjavaju.

Jesu li program i set lista isti u Zagrebu i Splitu?

Zoki: Na svakoj turneji smo ubacivali neke pjesme koje nismo svirali na svakom koncertu, ostavimo si prostora za iznenađenja da ne upadnemo u mašinu.

Što svirate od najstarijih stvari s Džinovskog ili G.A.D.-a; Desetke, Pobjede?


Zoki: Naša politika kod novih turneja je vrlo jednostavna. Čemu objavljivati nove albume, ako sa istih sviraš samo dvije-tri pjesme? Naravno da sviramo i dobar broj starih pjesama, recimo „Trening za umiranje“, „Fur immer punk“, „Ne volim te“, „Pjevajte nešto ljubavno“, „Bačkizagre stuhpa šeja“, „Dobro veče“. Ne sviramo često recimo – „Politiku“, ali u četrdesetak odsviranih pjesama se nađe dosta „starog“.

Koliko ova turneja košta i hoćete li značajno zaraditi nakon nje ili je uglavnom stvar dokazivanja, izazova?

Zoki: Sada je najvažnije nikome ne ostati dužan, platiti radnice i radnike, dvorane, razglase, redare, reklame, policiju, vatrogasce, scenu.. Sada još uvijek nemamo sigurne podatke, a treba spomenuti i bolesno visoku stopu PDV-a koja nas isto kao i cijeli radni svijet tjera na određenu nerentabilnost. Tu su i sponzori koji dobar dio troškova pokrivaju i naša publika koja to podržava kupovinom ulaznice i prema njima treba biti pošten.

Kada sve završi i podvuče se crta nadamo se biti u plusu, ali ispred toga je poriv za porukom, gušt, katarza, sviramo dvadeset i kusur godina, to je u nama, a na kraju kako bude. Kako jednom otpjevaše Maideni: „If you’re gonna die, die with your boots on!“.

Koliko spavate ovih dana? Kako se pripremate?

Zoki: Dignemo se u sedam, otpeljamo decu u vrtić pa udarimo po konjaku, ha, ha.. Ma zezam se, trudimo se živjeti uobičajeno što nam na žalost ne uspijeva. Najopušteniji smo dok radimo, ako se probamo opustiti skužimo da to ne možemo pa se kvalitetno svađamo, šaljemo u rodna mjesta i koristimo ostalu uličnu poetiku. Slijedeći album će biti odličan, izgleda.

antonela marušić, foto: tomislav kristo / cropix

Glamurozni brkovi

Brčići su tu zbog glamura, to mi nekako ide ruku pod ruku. Kad zamislim čovjeka u cirkusu, uvijek vidim i brkove i mali cilindar. Nakon ove turneje se možda vratim u prvobitno stanje, ako se baš ne naviknem na novi look, kaže Mile.


Parter rasprodan

Ulaznice za parter za splitski koncert Hladnog piva u Spaladium Areni rasporodane, dok ulaznica za tribine još ima i mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima te na blagajni Spaladium Arene koja se otvara u 9.30 sati.

Cijena ulaznice za tribine jednaka je kao i u pretprodaji te iznosi 120 kn.

Zbog velikog interesa, za automobile je osiguran parking i na sjevernoj šetnici stadiona Poljud.

Vrata Arene se otvaraju u 19h, predgrupa Mjesni odbor počinje sa svirkom u 20 sati,  dok nastup Hladnog piva počinje u 21 sat.

[video] => [gallery] => [extra_fields] => [{"id":"2","value":"Mile Kekin i Zoran \u0160uba\u0161i\u0107 Zoki vjeruju kako \u0107e njihov \u2018svijet glamura\u2019 osvojiti i spli\u0107ane na sutra\u0161njem koncertu u spaladium areni "},{"id":"1","value":"Nemam pojma \u00a0gdje je na\u0161 plafon. Nama su svi ve\u0107 nakon Doma sportova govorili da smo postigli plafon pa smo ga na kraju probili. Ipak, bitno je re\u0107i da mi nismo Blanka Vla\u0161i\u0107. Nije smisao u tome da se natje\u010demo s drugima ili sa samim sobom, poru\u010du"},{"id":"68","value":"2"}] [extra_fields_search] => * [created] => 2011-10-13 18:04:56 [created_by] => 33 [created_by_alias] => [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2011-10-14 09:26:04 [modified_by] => 0 [publish_up] => 2011-10-13 19:25:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 4002 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 262 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovija događanja i savjeti iz svijeta showbiznisa. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, savjeti, showbiz, trend, društvena mreža, život, zdravlje, moda, ljepota, putovanja, tehnologija, gastro, dom, obitelj, karijera, viral [secure] => 0 [obituaries_portal] => 0 [page_title] => Showbiz [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 0 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 0 [itemRelatedLimit] => 5 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 0 [itemRelatedImageSize] => 0 [itemRelatedIntrotext] => 1 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 0 [itemRelatedImageGallery] => 0 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= [metakey] => [plugins] => { "is_import_from_dnn": true, "incptvocmimagegalleryIGParameters": "default", "incptvocmimagegalleryocmIGposition": "OcmAfterDisplayContent", "incptvocmimagegalleryocmIGtheme": "CameraSlideshow", "incptvocmimagegalleryImages": [ "/Archive/images/2011/10/13/Zadnja/pivo.jpg" ], "incptvocmimagegalleryImageTitles": [ "" ], "incptvocmimagegalleryImageDescriptions": [ "" ], "incptvocmimagegalleryImageFocus": [ "50:50" ], "incptvocmimagegalleryImageDimensions": [ { "size0": "350x240" } ] } [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 0 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [description] => [parent] => 477 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"0","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 7467373 Threads: 7 Questions: 1535610418 Slow queries: 4670380 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 110790715 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 31 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front03 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /scena/showbiz ) [additional_categories] => Array ( ) [link] => /scena/showbiz/hladno-pivo-u-spaladium-areni-nekad-smo-u-split-stizali-u-golfu-a-sada-sa-sest-slepera-145695 [printLink] => /scena/showbiz/hladno-pivo-u-spaladium-areni-nekad-smo-u-split-stizali-u-golfu-a-sada-sa-sest-slepera-145695?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 232122 [name] => hladnopivo [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => hladnopivo [link] => /tag/hladnopivo ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => HLADNO PIVO U SPALADIUM ARENI Nekad smo u Split stizali u golfu, a sada sa šest šlepera [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => [name] => [username] => [email] => [password] => [password_clear] => [block] => [sendEmail] => [registerDate] => [lastvisitDate] => [activation] => [params] => [groups] => Array ( ) [guest] => 1 [lastResetTime] => [resetCount] => [requireReset] => [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [link] => /autor/2024-05-12-17-31-47-33 [profile] => Joomla\CMS\Object\CMSObject Object ( [_errors:protected] => Array ( ) [gender] => ) [avatar] => /components/com_ocm/images/placeholder/user.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/images/2011/10/13/Zadnja/pivo.jpg [galleryCount] => 1 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/images/2011/10/13/Zadnja/pivo.jpg [title] => ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}Hladno pivo jedan je od rijetkih domaćih rock bendova koji sebi može dopustiti turneju po najvećim dvoranama poput Arene Zagreb i splitskog Spaladiuma.

Koncertni cirkus turneje „Kud Pivo tu i ja“ sastoji se od 30 tona opreme, 6 šlepera, 100 angažiranih ljudi, što svjedoči o tome da je ovo, bez sumnje, najveća i produkcijski najzahtjevnija turneja nekog domaćeg rock benda.


Nakon uspješna koncerta u Zagrebu, “Pivo” će sutra u Splitu otvoriti koncertnu sezonu u Spaladiumu, a o tome kako će se izgledati show koji spremaju, razgovarali smo s frontmenom Milom Kekinom i gitaristom Zokijem.

Je li vam malo frka od svih tih tona opreme, metara kabela, produkcije?

Zoki: Fala bogu, bez te treme bi bilo kao da nam nije stalo i da smo rutineri, a stalo nam je, možda i previše. Milijun je tu detalja koji su nevidljivi i koji nemaju veze sa sviranjem, tako da imaš tremu sve do pred koncert. O.K., i prvih par pjesama klecaju noge, ali zato poslije letiš.

Kako je prošlo vatreno krštenje u Areni Zagreb?

Zoki: Bilo je fenomenalno, svaka čast publici, dalje će biti puno lakše. Jedan detalj, veliki zastor skupa s mehanizmom koji pada na početku koncerta stigao je par sati prije početka svirke, a trebali smo ga isprobati dan prije. Prijetila je opasnost da pet spodoba s instrumentima plus Mile s mikrofonom glumi duhove iskobeljavajući se ispod goleme plahte.

Je li naziv turneje „Kud Pivo tu i ja“ parafraza davne izjave premijerke Kosor o njezinu odnosu s Ivom Sanaderom?

Mile: Apsolutno. Tražimo od naše publike istu dozu bezuvjetne ljubavi i poslušnosti kakvu je naša premijerka iskazivala prema svome prethodniku. Još kad vidite naše nove majice s tim sloganom, sve će vam biti jasnije.

Postupno ste dizali ljestvicu kada je riječ o prostorima u kojima ste nastupali u karijeri benda, od malih klubova, većih klubova, dvorana, sportskih dvorana, open airova do najvećih dvorana u zemlji. Prošle su godine dizanja letvice, a ovo je čini se ipak plafon? Ili ne?

Mile: Nemam pojma gdje je plafon. Nama su svi već nakon Doma sportova govorili da smo postigli plafon pa smo ga na kraju probili. Ipak, bitno je reći da mi nismo Blanka Vlašić. Nije smisao u tome da se natječemo s drugima ili sa samim sobom.

Nakon ovog ćete na lagano usporavanje i povlačenje u intimnije prostore ili na dulju pauzu?


Mile: Sumnjam da ćemo na dulju pauzu jer smo tek prije pola godine izdali album, ali moguće je da nakon Nove godine krenemo na klupsku turneju bez puno pompe i cirkusa.

Pozornicom turneje dominira šator i sve je podređeno nekoj toj kirbaj i kvaziglamur atmosferi. Kažite nam još nešto o „neviđenim performansama“ vaše scenografije?

Zoki: Na glazbenom portalu „Ravno do dna“ novinar Walter Thompson napisao je za koncert da je „najveći skup ‘jebene stranke’ u predizbornoj utrci“ te nastavio:

„Miljenko Smoje je jednom prilikom došao do zaključka da kada bi postojalo dovoljno veliko platno za napraviti cirkuski šator iznad cijeloga grada Splita, da bi se tada dobio najveći cirkus na svijetu.”

Prvi dio koncerta naginje ka tom ismijavanju hypea oko glamura i “zvijezda” i političara koji kod nas funkcioniraju po principu mafije, da li obiteljske, interesne ili stranačke, svejedno je.

Sve je podređeno njihovim interesima, to je otišlo toliko daleko da pojedinci iz vladajuće stranke mogu davati profašističke i rasističke izjave, a premijerka i njezina kompromitirana stranka okrenuti glavu i nemati muda to osuditi jer se boje da ne izgube par postotaka još neodlučnih krajnje desnih glasača.

Onda ih malo ovi iz EU nalupaju po guzi sve skupa. Tako se i naša scenografija okreće isto kao i politička klima uz zemlji, prema potrebi, onak’ šupački.


Je li ti ponekad bude malo neobično od pomisli koliko se bend pretvorio u mašineriju, makar pjesme i sam stup benda još uvijek nastaju u tvojoj kuhinji, na akustari?

Mile: Pa da. Čudno je kad se prisjetim kako smo prije svi stali u jedan stari golf, a sada se vozika nas stotinjak u šleperima. Ipak, velika većina pjesma i dalje nastaje u kasne sate u mojoj kuhinji. Neke su pak nastale kombinacijom teksta i Zokijeve melodije kao recimo „Bilo koji broj“.

Lijepo je kad se dogodi ta neobjašnjiva kemija i kad neki moj tekst savršeno legne na melodiju koju neko uz benda napravi. To po meni i jest smisao benda, da se ljudi kreativno nadopunjavaju.

Jesu li program i set lista isti u Zagrebu i Splitu?

Zoki: Na svakoj turneji smo ubacivali neke pjesme koje nismo svirali na svakom koncertu, ostavimo si prostora za iznenađenja da ne upadnemo u mašinu.

Što svirate od najstarijih stvari s Džinovskog ili G.A.D.-a; Desetke, Pobjede?


Zoki: Naša politika kod novih turneja je vrlo jednostavna. Čemu objavljivati nove albume, ako sa istih sviraš samo dvije-tri pjesme? Naravno da sviramo i dobar broj starih pjesama, recimo „Trening za umiranje“, „Fur immer punk“, „Ne volim te“, „Pjevajte nešto ljubavno“, „Bačkizagre stuhpa šeja“, „Dobro veče“. Ne sviramo često recimo – „Politiku“, ali u četrdesetak odsviranih pjesama se nađe dosta „starog“.

Koliko ova turneja košta i hoćete li značajno zaraditi nakon nje ili je uglavnom stvar dokazivanja, izazova?

Zoki: Sada je najvažnije nikome ne ostati dužan, platiti radnice i radnike, dvorane, razglase, redare, reklame, policiju, vatrogasce, scenu.. Sada još uvijek nemamo sigurne podatke, a treba spomenuti i bolesno visoku stopu PDV-a koja nas isto kao i cijeli radni svijet tjera na određenu nerentabilnost. Tu su i sponzori koji dobar dio troškova pokrivaju i naša publika koja to podržava kupovinom ulaznice i prema njima treba biti pošten.

Kada sve završi i podvuče se crta nadamo se biti u plusu, ali ispred toga je poriv za porukom, gušt, katarza, sviramo dvadeset i kusur godina, to je u nama, a na kraju kako bude. Kako jednom otpjevaše Maideni: „If you’re gonna die, die with your boots on!“.

Koliko spavate ovih dana? Kako se pripremate?

Zoki: Dignemo se u sedam, otpeljamo decu u vrtić pa udarimo po konjaku, ha, ha.. Ma zezam se, trudimo se živjeti uobičajeno što nam na žalost ne uspijeva. Najopušteniji smo dok radimo, ako se probamo opustiti skužimo da to ne možemo pa se kvalitetno svađamo, šaljemo u rodna mjesta i koristimo ostalu uličnu poetiku. Slijedeći album će biti odličan, izgleda.

antonela marušić, foto: tomislav kristo / cropix

Glamurozni brkovi

Brčići su tu zbog glamura, to mi nekako ide ruku pod ruku. Kad zamislim čovjeka u cirkusu, uvijek vidim i brkove i mali cilindar. Nakon ove turneje se možda vratim u prvobitno stanje, ako se baš ne naviknem na novi look, kaže Mile.


Parter rasprodan

Ulaznice za parter za splitski koncert Hladnog piva u Spaladium Areni rasporodane, dok ulaznica za tribine još ima i mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima te na blagajni Spaladium Arene koja se otvara u 9.30 sati.

Cijena ulaznice za tribine jednaka je kao i u pretprodaji te iznosi 120 kn.

Zbog velikog interesa, za automobile je osiguran parking i na sjevernoj šetnici stadiona Poljud.

Vrata Arene se otvaraju u 19h, predgrupa Mjesni odbor počinje sa svirkom u 20 sati,  dok nastup Hladnog piva počinje u 21 sat.

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>

[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/scena/showbiz/hladno-pivo-u-spaladium-areni-nekad-smo-u-split-stizali-u-golfu-a-sada-sa-sest-slepera-145695 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=1767c5ee7da9773454fd6e4c4115a54e9610a9f1 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=HLADNO+PIVO+U+SPALADIUM+ARENI+Nekad+smo+u+Split+stizali+u+golfu%2C+a+sada+sa+%C5%A1est+%C5%A1lepera&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fhladno-pivo-u-spaladium-areni-nekad-smo-u-split-stizali-u-golfu-a-sada-sa-sest-slepera-145695 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fhladno-pivo-u-spaladium-areni-nekad-smo-u-split-stizali-u-golfu-a-sada-sa-sest-slepera-145695 )
[{"id":"2","value":"Mile Kekin i Zoran \u0160uba\u0161i\u0107 Zoki vjeruju kako \u0107e njihov \u2018svijet glamura\u2019 osvojiti i spli\u0107ane na sutra\u0161njem koncertu u spaladium areni "},{"id":"1","value":"Nemam pojma \u00a0gdje je na\u0161 plafon. Nama su svi ve\u0107 nakon Doma sportova govorili da smo postigli plafon pa smo ga na kraju probili. Ipak, bitno je re\u0107i da mi nismo Blanka Vla\u0161i\u0107. Nije smisao u tome da se natje\u010demo s drugima ili sa samim sobom, poru\u010du"},{"id":"68","value":"2"}]
StoryEditorOCM
ShowbizMile Kekin i Zoran Šubašić Zoki vjeruju kako će njihov ‘svijet glamura’ osvojiti i splićane na sutrašnjem koncertu u spaladium areni

HLADNO PIVO U SPALADIUM ARENI Nekad smo u Split stizali u golfu, a sada sa šest šlepera

Piše PSD.
13. listopada 2011. - 21:25
Hladno pivo jedan je od rijetkih domaćih rock bendova koji sebi može dopustiti turneju po najvećim dvoranama poput Arene Zagreb i splitskog Spaladiuma.

Glamurozni brkovi

Brčići su tu zbog glamura, to mi nekako ide ruku pod ruku. Kad zamislim čovjeka u cirkusu, uvijek vidim i brkove i mali cilindar. Nakon ove turneje se možda vratim u prvobitno stanje, ako se baš ne naviknem na novi look, kaže Mile.


Parter rasprodan

Ulaznice za parter za splitski koncert Hladnog piva u Spaladium Areni rasporodane, dok ulaznica za tribine još ima i mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima te na blagajni Spaladium Arene koja se otvara u...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. svibanj 2024 19:31