StoryEditorOCM
ShowbizMokri banditi

Gdje su danas i kako izgledaju Harry i Marv, lopovi iz kultnog božićnog filma ‘Sam u kući‘?

25. prosinca 2023. - 11:12

Kraj godine gotovo je nezamisliv bez kultnog filma "Sam u kući" koji već 30 godina zabavlja gledatelje u blagdansko vrijeme.

Glavni junak u fimu je Kevin McCallister, a mnogi se sjećaju i lopova iz filma koji su imali nadimak "Wet bandits" ili "mokri banditi". Lopove Marva i Harryja glumili su Daniel Stern i Joe Pesci, a mnogi ih danas ne bi ni prepoznali, piše klix.ba.

U filmu "Sam u kući" lopovi Marv i Harry bili su žrtve Kevinovih zamki koje su često ostavljale posljedice na njima. Daniel se jednom prilikom osvrnuo na ozljede koje je zaradio na snimanju, a koje nisu bile samo filmska magija i šminka.

"To je kao da smo igrali neki sport. Ne bole vas nikakve ozljede jer ste se zabavljali. Dobio sam jak udarac u nos i raskrvario ga kada sam morao gurnuti glavu kroz vratašca za pse. Morao sam je i brzo izvući, ali sam zapeo svojim velikim nosom", prisjetio se.

On snimio je još nekoliko filmova, ali su svi manje uspješni od kultnog "Sam u kući". Stern se pored glume, bavi i režiranjem, a 2009. godine dobio je i nagradu "Call to Service Award" bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame.

Nakon uloge u filmu "Sam u kući", Joe Pesci je ostvario znatno veći uspjeh od svog kolege iz bande. On je igrao u brojnim filmovima kao što su "Moj rođak Vinny", "Casino" i "Smrtonosno oružje 3 i 4".

Joea smo ponovno gledali u filmu "Bupkis" iz ove godine u kojem je glumio uz komičara Petea Davidsona i Edie Falco, najpoznatijoj po ulozi Carmele u seriji Obitelj Soprano. Joeu je ovo bio prvi put da ga vidimo na velikom platnu nakon čak 30 godina. Njegovo bogatstvo se procjenjuje na oko 50 milijuna dolara, piše klix.ba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 23:02