StoryEditorOCM
Showbizglazbeni spektakl

Galerija Meštrović premala za interes publike za Melodije Jadrana, rasprodane sve ulaznice za finalnu večer

Piše Ivana Kapetanović/native sd
15. lipnja 2023. - 10:30
Split, 110423 Konferencija za medije organizatora festivala Melodije Jadrana. Na fotografiji: Aljosa Basic, Tonci Huljic, Tomo Mrduljas, Neno Belan, Sasa Antic, Luka Barbic.Josko Supic/Cropix

Ulaznice za finalnu večer revije glazbe - Melodije Jadrana, koje će se održati u Splitu u Galeriji Meštrović od 23. do 25. lipnja, su rasprodane. Melodije Jadrana su, čini se, premale za interes publike. Preostalo je još malo ulaznica za Huljićevu Misu Mediteraneu i akustični koncert TBF-a. 

Tomislav Mrduljaš, direktor Melodija Jadrana ne skriva oduševljenje: ‘Vizija koju smo imali nakon mjeseci mukotrpnog rada polako poprima finalne konture, prepoznati smo od glazbene struke tako da su se svi veliki izvođači koje smo najavili s velikim oduševljenjem priključili ovoj velikoj reviji glazbe što je izazvalo oduševljenje cjelokupne javnosti, ne samo u Republici Hrvatskoj već i u susjednim zemljama, primamo pozive iz Slovenije, BiH, čak i dalje nam Makedonije, tako da se sve skupa spaja u predivnu glazbenu priču koja je očito prihvaćena i od same publike, stoga smo oduševljeni rasprodanom finalnom večeri, koja se održava 25. lipnja, čak 9 dana prije samog događaja‘.

image

Split, 110423
Konferencija za medije organizatora festivala Melodije Jadrana.
Na fotogtafiji: Tomo Mrduljas i Giuliano.
Foto: Josko Supic/CROPIX

Josko Supic/Cropix/Cropix

Aljoša Bašić, izvršni direktor Dalmacija koncerta potvrđuje veliki interes i za prve dvije večeri: ‘Otvaranje ovog trodnevnog glazbenog spektakla biti će grandiozno, za prvi dan trodnevne revije, 23. lipnja, posebno je pripremljena ‘Misa Mediterana‘ skladatelja Tonča Huljića i Hane Huljić, i tu se traži ulaznica više, pa vjerujemo u narednih nekoliko dana da će se sve razgrabiti. Druga pak večer, 24. lipnja, u jedinstvenom glazbenom ruhu i nezaboravnom ambijentu pripada TBF-u!

image

Zagreb, 120523.
Boogaloo.
Koncert Klape Cambi.
Na fotografiji: Neno Belan.
Foto: Lucija Ocko/CROPIX

Lucija Ocko/Cropix

Kultne splitske hip-hopere pod zvjezdanim nebom spektakularnih Melodija slušamo u njihovom unplugged izdanju, a odabrana publika će imati priliku poslušati kultni TBF u jednoj novoj, akustičnoj izvedbi s posebno složenim aranžmanima koji do sada nisu viđeni u ovim prostorima.

Dobro znani ritmovi legendarnih hitova složeni su u novo ruho, a svojom specifičnom akustično verzijom TBF će zagrijati publiku uoči finalne večeri Melodija Jadrana.

U predivnom prostoru Galerije Meštrović priprema se i izuzetna scenografija, posebno se gradi amifiteatarsko gledalište kakvo do sada nije viđeno na ovoj lokaciji uz koncertni postav gledališta i vrhunsku svjetlosnu i zvučnu produkciju. Scenografiju je osmislio poznati naš scenograf Igor Juras.‘

image

Scenografija te posebno izgrađeno gledalište za Melodije Jadrana

‘Na Melodijama Jadrana bit će presjek zadnjih 15-ak godina hrvatske estrade, mislim da će tamo biti gotovo svi izvođači koji su ostavili trag u hrvatskoj popularnoj glazbi zadnjih dekada, neki od njih i duže od toga… Svi su izrazili zadovoljstvo što će biti tamo. Htjeli smo da to bude festival pjesme koje će se svirati po radijima, zapravo nešto što se može nazvati radost glazbe.‘ rekao je Nikša Sviličić, kreativni producent Melodija Jadrana. 

image

Split, 110423
Konferencija za medije organizatora festivala Melodije Jadrana.
Na fotografiji: Tonci Huljic, Tomo Mrduljas.
Foto: Josko Supic/CROPIX

Josko Supic/Cropix

‘Melodije Jadrana na samom početku ljeta najznačajniji je glazbeni događaj ove godine u Hrvatskoj. Najeminentnija izvođačka i autorska imena, svojevrsna glazbena „liga prvaka“ nastupat će zajedno finalnu večer u Galeriji Meštrović i to nas izuzetno veseli‘ rekao je Neno Belan, umjetnički savjetnik Melodija Jadrana.

Imena koja ćete čuti su: Zorica Kondža, Jelena Rozga, Nina Badrić, Petar Grašo, Doris Dragović, Neno Belan, Tedi Spalato, Mia Dimšić, Goran Karan, Sergej Četković, Hari Rončević, Tomislav Bralić & klapa Intrade, Jacques Houdek, Rišpet, Marko Tolja, Matija Cvek, Marko Kutlić, Cambi, Ivo Perkušić, Nataša Janjić, Jole, Ivica Sikirić Ićo, Giuliano, Domenica, Adi Šoše, Lorena, klapa Kampanel, Antonia Dora Pleško, Ivan Ive Županović, Stjepan Lach, Pavel, Marija Mirković.

Stoga požurite po svoje ulaznice preko online sustava za prodaju ulaznica Adriaticket ili pak na prodajna mjesta:

TISAKmedia City Center one Split – Vukovarska 207

TISAKmedia Morpurgo Split – Narodni Trg 14

DANCING BEAR SPLIT – Dioklecijanova ulica 6

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 22:45