StoryEditorOCM
ShowbizNAOČIGLED SVIH

Društvenim mrežama kruže snimke košarkaša dok vodi studenticu u spavaću sobu; Sve je radio ispred nekolicine ljudi

Piše SCENA SD
4. travnja 2024. - 20:11

Zach Edey, mladi kanadski košarkaš, već duže vrijeme privlači pažnju ljubitelja košarke svojim impresivnim igrama na terenu. Rođen je kao dijete kineskih imigranata u Kanadi, a odrastao je u atmosferi koja je poticala sportske ambicije. Sa svojih 21 godinu i visinom od impozantnih 224 centimetra, postao je nezaobilazno ime na košarkaškoj sceni.

Trenutno Zach igra kao centar za Sveučilište Purdue, gdje je postao ključni igrač svoje momčadi. Njegove sjajne igre pod obručem omogućile su njegovom koledž timu plasman u NCAA finale, gdje će se boriti za prestižnu titulu.

Unatoč sportskim uspjesima, nedavni događaji izvan terena doveli su Zacha u središte medijske pažnje. Nedavno je uhvaćen kako uvodi jednu studenticu u svoju sobu dok je bio u prilično pijanom stanju. Iako je ovaj incident izazvao nekoliko kontroverzi, mnogi su spremni oprostiti mladom košarkašu, shvaćajući da je Zach samo pokušavao iskoristiti svoje posljednje dane na koledžu prije eventualnog prelaska u NBA ligu, prenosi Blic.

Njegovo porijeklo također privlači pažnju javnosti. Zach je naslijedio svoju izvanrednu visinu od majke, koja je bila visoka čak 190 centimetara. Osim toga, Zach je također kanadski reprezentativac te je prošle godine sudjelovao u osvajanju brončane medalje na Svjetskom prvenstvu. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 13:16