StoryEditorOCM
Showbiz(ne)prijateljice

Darovala je bubreg najboljoj prijateljici i tako joj spasila život, danas više niti ne razgovaraju

Piše Scena SD
23. travnja 2024. - 20:32

Ako ste pomislili kako biste doniranjem nekog od svojih organa, poput bubrega, recimo, prijatelju u nevolji - dobili najjaču vezu ikada i prijatelja do života. O, kako biste se prevarili!

image
Michael Tran/Afp

Potvrda tome je priča popularne pjevačice i glumice Selene Gomez, kojoj je život doslovno spasila prijateljica Francie Raise, darujući joj svoj bubreg. Njihovo je prijateljstvo, piše Tyla, trajno narušeno.

image

Francia Raisa

Instagram/francia Raisa/

Prije sedam godina mlada je zvijezda "Čarobnjaka s Waverly Placea" otvorila srce medijima i ispričala sve o svojoj borbi s lupusom (autoimuna bolest). Na neko se vrijeme povukla iz showbiznisa, pa kasnije svoj prekid pripisala proceduri transplantacije bubrega kojoj je bila podvrgnuta. Pomogla joj je, otkrila je tada, dugogodišnja najbolja prijateljica Francie, koja joj je donirala organ koji joj je bio toliko potreban.

- Želim javno zahvaliti svojoj obitelji i nevjerojatnom timu liječnika na svemu što su učinili za mene prije i nakon operacije. I na kraju, nema riječi kojima bih opisao kako mogu zahvaliti svojoj lijepoj prijateljici Franciji Raisi. Dala mi je najveći dar i žrtvu donirajući mi svoj bubreg - napisala je tada Selena na Instagramu.

Samo šest godina nakon dvostruke operacije koja im je promijenila život, veza između najboljih prijateljica potpuno se raspala. Svađe su im, primjećujemo mi onako sa strane, na razini šestog razreda osnovne škole, prestaju se pratiti na društvenim mrežama, jedna drugoj zamjeraju što se ne spominju češće u izjavama medijima...

Nikada se, kažu, nisu stvarno posvađale, možda im je jednostavno trebalo neko vrijeme da se ne druže intenzivno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 04:18