StoryEditorOCM
ShowbizO NJEMU SE PRIČA

‘Da sam Doris, tužila bih ga!‘: pljušte komentari na nastup! Faris je brojne šarmirao, a lijepu Splićanku, kažu, i zaveo

Piše M. K.
4. ožujka 2024. - 08:18
Sarajevski glumac i glazbenik Faris Pinjo lani je pjevao i na Splitskom festivalu. Snimljen u garderobi showa na Novoj TVLuka Dubroja/NOVA TV

"Dobro imitira na majku!", "Dobar!", "Užas, da san Doris podigla bi tužbu?", "Previše iskarikirano, meni se nije svidjelo", "THE BEST!!! ????", "????", "Faaaarrriss će bit genijalan, hahhaa koji lik"... - neki su od komentara koji su ispratili sinoćnji nastup sarajevskog glumca i glazbenika Farisa Pinje u novoj sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato", u kojoj je utjelovio Doris Dragović.

Faris je izgledom, zaista, više podsjećao na hostesu na kruzeru, a styling i koreografija bi prirodnije ispratili Magazinovu "Sve bi seke ljubile mornare", no duhovitom glumcu u situaciji gdje ne može, ni blizu, ni pjevati ni izgledati kao splitska pjevačica, nije preostalo drugo nego otići u apostrofiranje nekih prepoznatljivih elemenata iz Dorisinih scenskih nastupa.

Tako je "labuđi mot", s podizanjem laktova uvis, što Doris zaista radi, bio urnebesan.


Dok se dio tv gledateljstva pitao "tko je ovaj tip?", mnogi su Farisa prepoznali iz aktualnih medijskih napisa, u kojima ga se povezuje s - lijepom splitskom glumicom.

Glumica Ana Uršula Najev, naime, nije skidala osmijeh na nedavnoj modnoj reviji Ivice Skoke, na kojoj je uživala upravo u društvu Sarajlije od kojeg se ne odvaja posljednjih mjeseci.

Farisa je imala prilike upoznati i splitska publika prošlog ljeta, kad je nastupio na Splitskom festivalu s divnom baladom "Za nju".


Da je atraktivna splitska glumica i pjevačica, koju su neki mediji prošle godine dovodili u ljubavni kontekst i sa crnogorskim glumcem Momčilom Otaševićem nakon njegova razvoda od Jelene Perčin, što je Uršula oštro opovrgla, u vezi sa sarajevskim kolegom šuška se od prosinca.

"Ako pročitate i moje prijašnje intervjue, ja zapravo nikada nisam govorila o svom ljubavnom životu. Voljela bih da tako i ostane dok se ne udam‘‘, rekla je nedavno za Večernji.

image

Ana Uršula Najev i Faris Pinjo na nedavnoj reviji ivice Skoke

Vanesa Pandžić/Cropix

Ipak, dodala je kako se osjeća po ljubavnom pitanju.

‘‘Jako sam sretna! Istina je kako se ljubav dogodi kad je najmanje očekujete. ‘Mislim da to mogu reći i za druge segmente života. Kad se čovjek najmanje nada, dogode se najljepše i najružnije situacije u životu. Ni na ružne situacije čovjek nije spreman. I one dođu odjednom, baš kao i lijepe", zaključila je Uršula. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 22:41