StoryEditorOCM
Showbizbila je predivna

Čuvenu otimačicu danas nitko ne prepoznaje: Pričaju da se potpuno unakazila od botoksa a ovako izgleda s 49 godina

Piše SCENA SD
7. prosinca 2023. - 12:40

Slavna glumica i zvijezda sapunica Gabrijela Spanic (49) iznova šokira objavama na Instagramu. Mnogi komentiraju da je deformirana zbog botoxa i plastičnih operacija, a na takav zaključak navode njezine fotografije i videa. Pogledajte kako danas izgleda Otimačica, koju mnogi znaju po ulozi u istoimenoj telenoveli?

Slike i videi s Instagrama glumice Gabriele Spanic dovoljno govore. Sve i "maknite" svaki photoshop i filtere na njima. A fotografije snimljene uživo pokazuju velike promjene na njezinom licu, koje kao da nisu djelo prirode, piše Žena

Gabrijela Elena Gabi Spanic Utrera (49), kako joj glasi puno ime, glumila je Paolu i Paulinu, dobru i zlu sestru, u hit seriji “Otimačica” 1998. godine.

Iako je glumila i negativan lik, osvojila je simpatije publike čiju naklonost lakše osvajaju pozitivni junaci.

Glumicu čiji je otac podrijetlom iz Hrvatske, a majka iz Venezuele možda ne bismo vidjeli u spomenutoj telenoveli da je ostala pri odluci da završi studij psihologije koji je napustila zbog glume.

image
Desi/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Desi/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Najpoznatija je po ulogama u sapunicama - "Valentina", "Valeria", "U ime ljubavi" koja je bila vrlo popularna i kod nas.

Glumica je zaintrigirala gledatelje i svojim izgledom (natjecala se na natjecanjima ljepote), a onda je odlučila drastično promijeniti taj izgled. Priča se da je glumica potpuno deformirala lice botoksom te da bi izgledala puno drugačije, pa i bolje da nije podlegla trendu "vječne mladosti". Ono što je učinjeno ne može se poništiti, ali ono što se nije promijenilo je njezina popularnost.

image
Desi/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Desi/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Nakon serije, Gabrijela je zablistala u popularnom TV showu gdje je pokazala zavidno plesno umijeće i odličnu liniju. Video i fotografije iz emisije podigle su prašinu na njenom profilu na Instagramu, gdje nerijetko podsjeća na seriju "Otimačica".

Prije nekoliko godina Gabriela Spanik vodila je tešku sudsku bitku protiv bivše domaćice Marije Celestre Fernandez Babio koja je 2011. optužena na osam godina zatvora zbog trovanja glumice i njezine obitelji. Zvijezda sapunica bila je u braku s Miguelom de Leonom s kojim ima sina Gabriela de Jesusa.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. svibanj 2024 09:34