StoryEditorOCM
ShowbizPOP BLAŽENSTVO

Blago Puli, Split se može pokrit‘ ušima! Svjetska megazvijezda 9. lipnja stiže u Arenu, ovog ljeta svi će hrliti gore

Piše SCENA SD
18. ožujka 2024. - 09:44
Avril Lavigne u pulskoj Areni nastupa 17. lipnja, sezonu otvara megazvijezda Dua Lipa 9. lipnja, a Andrea Bocelli sprema dvostruku poslasticu za kraj kolovozaAFP

Pjevačica Dua Lipa najavila je nove datume turneje, a među njima nalazi se i jedan u Hrvatskoj! Naime, pjevačica je objavila četiri datuma: Berlin 5. lipnja, Nimes u Francuskoj 12. i 13. lipnja te pulska Arena 9. lipnja 2024. godine.

Dobitnica triju Grammyja i sedam nagrada BRIT ovom turnejom obilježava izlazak albuma "Radical Optimism" koji izlazi 3. svibnja.

Ulaznice za koncert u Puli u prodaji će biti od petka 22. ožujka u 10 sati putem Eventima. Ipak, svi oni koji se pridbilježe da će kuiti novi album, svoje ulaznice će moći kupiti dva dana ranije, odnosno 20. ožujka u 10 sati.

image

Dobitnica triju Grammyja i sedam nagrada BRIT ovom turnejom obilježava izlazak albuma "Radical Optimism"

Henry Nicholls/Afp

"Radical Optimism" treći je po redu album Dua Lipe koji stiže početkom svibnja te će sadržavati 11 pjesama, uključujući euforičnu "Houdini", kao i nedavno objavljen hit "Training Season".

Inspiriran Dua Lipinim procesom samootkrivanja, najnoviji album "Radical Optimism" govori o čistoj radosti i sreći koje se javljaju u trenutku kada nam situacije s kojima se bilo nemoguće suočiti postanu puno jasnije.

Rolling Stone je nazvao album "pop blaženstvom".

image
Henry Nicholls/Afp

Prožet energijom Duinog rodnog grada Londona, album utjelovljuje sirovost, iskrenost, samopouzdanje i slobodu britpopa devedesetih, navode kritičari.

"Prije nekoliko godina prijatelj me upoznao s pojmom radikalni optimizam. Postala sam znatiželjna i počela se igrati s tom idejom, a brzo se utkala u moj život", izjavila je Dua Lipa.

image

Dua Lipa 

Carlos Jasso/Afp

"Shvatila sam – to je način da graciozno prolazite kroz kaos i osjećate se kao da možete prebroditi svaku oluju. U isto vrijeme, zatekla sam se kako pregledavam glazbenu povijest trip hopa i britpopa. Oduvijek mi se činilo da imaju vrlo samouvjeren i optimističan zvuk, a tu iskrenost i taj stav sam prenijela i na svoj rad", objasnila je pjevačica.

Koncertno ljeto u Areni Pula

9. lipnja - Dua Lipa

17. lipnja - Avril Lavigne

3. srpnja – Simple Minds

28. srpnja – Lenny Kravitz

30. srpnja – Duran Duran

30. i 31. kolovoza – Andrea Bocelli

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 14:31