stdClass Object ( [id] => 637991 [title] => 'Bijedni, zli, usamljeni starac koji je imao sreću da me ikada dotakne': Vlatka Pokos brutalno izvrijeđala Dikana, riječi ovog puta nije birala, u objavi nije zaobišla ni Lanu [alias] => bijedni-zli-usamljeni-starac-koji-je-imao-srecu-da-me-ikada-dotakne-vlatka-pokos-brutalno-izvrijedala-dikana-rijeci-ovog-puta-nije-birala-u-objavi-nije-zaobisla-ni-lanu [catid] => 262 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Vlatka Pokos zadnjih je mjeseci nešto aktivna na svom Instagramu, pa malo komentira situaciju u Hrvatskoj, pred izbore, pa se malo obračunava na osobnoj razini. Nedavno je izvrijeđala Kolindu Grabar-Kitarović i Miroslava Škoru te govorila o podrijetlu Škorine supruge Kim, koju je nazvala polusrpkinjom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#womanempowerment #strength #resistance #bravery #canada #croatiangirl Neki portali namjerno krivo i mizogino prenose moju jucerasnju objavu ismijavajuci se iz mojih godina. Kad govorim o mladim ljudima koji napustaju zemlju ne mislim na sebe (uostalom moja je situacija vrlo specificna). Ne skrivam svoje godine niti ih se sramim, naprotiv. Imam punih 49 godina i veselim se svom 50-om rodjendanu!! Koji namjeravam proslaviti s mojim dragim prijateljima u Hrvatskoj! Imam puno snage, izgledam i osjecam se sjajno i na tome sam beskrajno zahvalna. Zrelost ima puno lijepih strana i nema razloga za strah?

A post shared by Vlatka Pokos Toronto Canada (@vlatkapokos) on

 

Škoru je nazvala ratnim dezerterom i izdajnikom, ali i odgovorila je prije koji dan svima koji je vrijeđaju zbog braka s Josipom Radeljakom. 

Odbio reagirati, pa se predomislio

Pokos je na Instagram neki dan napisala: “Vi možete mene vrijeđati do mile volje, samo zato što sam se imala nesreću udati za krivog čovjeka, kojem sam odgojila dijete, ali ovo su nemilosrdne činjenice. Da stvar bude apsurdnija, moj bivši muž pripada istim onim desničarima koji me napadaju“.

Radeljak je u početku odbio komentirati njezine izjave ali ipak nije izdržao:

'Pa kako ju nije sram pisati da je ona odgojila moju kćer. Da je to istina moja bi kći bila danas u Vrapču a ne na studijama prestižnog univerziteta Bocconi u Milanu. I to ne preko veze upisana već samo zbog odličnih ocjena na MIOC-u u Zagrebu.

Pa ta je obična namiguša, napuštena od majke i oca, odgajana od jadne siromašne bake u pustom seocetu pokraj Koprivnice, tukla je divljački moju kći Lanu skoro svaki dan.

Suze malene

Ja za to nisam saznao sve dok me u osnovnoj školi nisu upozorili na uplakanost i suze malene svakim danom pri dolasku u školu, gdje ju je ona jedno kratko vrijeme vozila. Ostao sam tada kod kuće, otkazao odlazak na posao i kada sam se osobno uvjerio da je to ipak gorka istina – jedna precizna (simbolična) noga u guzicu bilo je minimalno od mojeg poštovanja koje sam gajio prema toj glupoj kokoški' - kazao je tada Radeljak.

Vlatka je u četvrtak opet dobila inspiraciju, evo što je Radeljaku poručila...

-Jedan bijedni, zli, usamljeni starac koji je iz nekog nedokučivog svemirskog razloga imao tu sreću da me ikada dotakne i zove svojom, otkako sam ga zbog njegove sotonske zloće ostavila, prosipa degutantne laži i uvrede na moj račun posljednjih dana, iziritiran samim mojim postojanjem.

Iziritiran mojom ljepotom i hrabroscu da govorim istinu - napisala je Vlatka.

-Ljigavi, bijedni tip koji se davnih dana zaljubio u jednu prekrasnu Srpkinju, svjetsku klasu, nedostojan jednog njezinog pogleda. Predivna žena kojoj je pokušao uništiti život, iako mu je podarila sina. Isti tip bio je velika Jugoslovenčina, družio se s intelektualnom elitom u Maderi u Beogradu i slično.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#miroslavskoro #politicki klijentelizam #korupcija #lazi #tHDZ #profasizam Miroslav Skoro zapoceo je svoju kampanju sa masnom, debelom lazi "Ja sam covjek iz naroda". On je upravo suprotno od toga. Skoro je tipicni rezultat politickog/partijskog klijentelizma i sve sto je u zivotu stekao moze zahvaliti HDZu. Skoro je veliki desnicar i domoljub j koji je prigodno zbrisao u Ameriku, svojoj djevojci sumnjivog (ne hrvatskog) podrijetla. Njrgov uspjeh zapoceo je ulaskom u najkorumpiraniju stranku u povijesti Hrvatske, HDZ i usao je u krug Tudjmanovih miljenika. Na televiziji je mogao raditi sto god zeli, dobivao je najbolje emisije, direktorske pozicije i otpremnine. Njegova "uspjesna tvrtka", naravno, parazitira na drzavnom proracunu. Pitam se samo kako dobivaju unosne poslove? Isto tako, vecinu njegovih nastupa financirali su hrvatski gradjani preko HDZa.iz lokalnih proracuna. Covjek koji se okruzio polusvijetom, novoustasama, medijskim provokatorima i lazljivcima i koji govori da nema nista protiv ustaskog pozdrava. Iako bi oni koji su ga koristili zatukli maljem i njega i njegovu polusrpsku obitelj. Reci da se Miroslav Skoro bori protiv politicke korupcije je oksimoron jer jer je tipicni rezultat iste. U trenutku kad je zgrnuo dovoljno bogatstva on se "odrekao" HDZa. Da nije zalosno, bilo bi smijesno. Ali mrak u koji Hrvatska tone, nije smijesan. Strasno je gledati da Hrvatska gleda u ledja zemljama za koje je nekad bila Zapad u svakom pogledu. Ili se pretvara u ridikulozne zemlje poput Ukrajine gdje su polupismeni glasaci za predsjednika izabrali komedijasa??!! Jadnika s kojim se pogravaju svjetski mocnici. Inace, za svaku zemlju je zdravije kad poziciju vlade i predsjednika ne drzi ista politicka opcija. Prizor na Stradunu, gdje na koncertu na Stradunu mladost urla ustaski, zlocinacki pozdrav je zastrasujuci. Bojim se da Hrvatska tone u totalni mrak.

A post shared by Vlatka Pokos Toronto Canada (@vlatkapokos) on

 

Tada je to bilo moderno. Ista Jugoslovenčina pretvorila se u najvećeg ustašu, iako se do 1991. godine nazivao Jugoslovenom. Za razliku od mene, malene Hrvatice, što sam oduvijek bila i ostala. Svemirski razlog našeg nesretnog susreta bila je jedna malena, prelijepa djevojčica, koja je izgubila majku. S ljubavlju i totalnom posvećenošću, odgajala sam je šest godina; najljepših u mome životu.

I da, prekrasno sam je odgojila, ponosna sam na nju... U mome srcu i mojoj duši ona je još uvijek moja malena djevojčica, još uvijek moja duša pati i plačem za njom.

Puno češće nego što je monstrum koji joj se naziva ocem, u stanju shvatiti. Ja nju volim i ona to zna. Ona je moje jedino dijete i znam da osjeća koliko je volim. Ona zna.

Sve te ružne riječi koje sluša od svoga oca dugih 12 godina, ne mogu zatrovati njeno njezno i čisto srce. On ne razumije da ne može pobijediti ljubav. On ne zna što je ljubav. Ili, ne bojati se ničega. Ni smrti - dodala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#snaga #ljepota #inteligencija #ponos #dignitet #mizoginija #zlo #sotonajenazemlji #zauvijekponosna #zauvijeksvoja #istina #hrabrost Jedan bijedni, zli, usamljeni starac koji je iz nekog nedokucivog svemirskog razloga imao tu srecu da me ikada dotakne i zove svojom, otkako sam ga zbog njegove sotonske zloce ostavila, prosipa degutantne lazi i uvrede na moj racun posljednjih dana, iziritiran samim mojim postojanjem. Iziritiran mojom ljepotom i hrabroscu da govorim istinu. Ljigavi, bijedni tip koji se davnih dana zaljubio u jednu prekrasnu Srpkinju, svjetsku klasu, nedostojan jednog njezinog pogleda. Predivna zena kojoj je pokusao unistiti zivot, iako mu je podarila sina. Isti tip bio je velika Jugoslovencina, druzio se s intelektualnom elitom u Maderi u Beogradu i slicno. Tada je to bilo moderno. Ista Jugoslovencina pretvorila se u najveceg ustasu, iako se do 1991 nazivao Jugoslovenom. Za razliku od mene, malene Hrvatice, sto sam oduvijek bila i ostala. Svemirski razlog naseg nesretnog susreta bila je jedna malena, prelijepa djevojcica, koja je izgubila majku. S ljubavlju i totalnom posvecenoscu, odgajala sam je sest godina; najljepsih u mome zivotu. I da, prekrasno sam je odgojila, ponosna sam na nju... U mome srcu i mojoj dusi ona je jos uvijek moja malena djevojcica, jos uvijek moja dusa pati i placem za njom. Puno cesce nego sto je monstrum koji joj se naziva ocem, u stanju shvatiti. Ja nju volim i ona to zna. Ona je moje jedino dijete i znam da osjeca koliko je volim. Ona zna. Sve te ruzne rijeci koje slusa od svoga oca dugih 12 godina, ne mogu zatrovati njeno njezno i cisto srce. On ne razumije da ne moze pobijediti ljubav. On ne zna sto je ljubav. Ili, ne bojati se nicega. Ni smrti.

A post shared by Vlatka Pokos Toronto Canada (@vlatkapokos) on

 

[video] => [gallery] => [extra_fields] => [{"id":"2","value":"saga se nastavlja"},{"id":"1","value":"pokos "},{"id":"68","value":"2"}] [extra_fields_search] => * [created] => 2019-12-12 11:55:44 [created_by] => 3156 [created_by_alias] => L.L. [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2019-12-12 13:08:13 [modified_by] => 0 [publish_up] => 2019-12-12 12:23:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 71752 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 262 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovija događanja i savjeti iz svijeta showbiznisa. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, savjeti, showbiz, trend, društvena mreža, život, zdravlje, moda, ljepota, putovanja, tehnologija, gastro, dom, obitelj, karijera, viral [secure] => 0 [obituaries_portal] => 0 [page_title] => Showbiz [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 0 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 0 [itemRelatedLimit] => 5 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 0 [itemRelatedImageSize] => 0 [itemRelatedIntrotext] => 1 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 0 [itemRelatedImageGallery] => 0 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= [metakey] => [plugins] => { "is_import_from_dnn": true, "incptvocmimagegalleryIGParameters": "default", "incptvocmimagegalleryocmIGposition": "OcmAfterDisplayContent", "incptvocmimagegalleryocmIGtheme": "CameraSlideshow", "incptvocmimagegalleryImages": [ "/Portals/0/Images/2019/12/12/pokos.jpg" ], "incptvocmimagegalleryImageTitles": [ "pokos" ], "incptvocmimagegalleryImageDescriptions": [ "" ], "incptvocmimagegalleryImageFocus": [ "50:50" ], "incptvocmimagegalleryImageDimensions": [ { "size0": "780x462" } ] } [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 0 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [description] => [parent] => 477 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"0","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 4333091 Threads: 5 Questions: 135677941 Slow queries: 58028 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 4068023 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 32 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front04 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /scena/showbiz ) [additional_categories] => Array ( ) [link] => /scena/showbiz/bijedni-zli-usamljeni-starac-koji-je-imao-srecu-da-me-ikada-dotakne-vlatka-pokos-brutalno-izvrijedala-dikana-rijeci-ovog-puta-nije-birala-u-objavi-nije-zaobisla-ni-lanu-637991 [printLink] => /scena/showbiz/bijedni-zli-usamljeni-starac-koji-je-imao-srecu-da-me-ikada-dotakne-vlatka-pokos-brutalno-izvrijedala-dikana-rijeci-ovog-puta-nije-birala-u-objavi-nije-zaobisla-ni-lanu-637991?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 328308 [name] => vlatka pokos [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => vlatka-pokos [link] => /tag/vlatka-pokos ) [1] => stdClass Object ( [id] => 241839 [name] => Josip Radeljak [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => josip-radeljak [link] => /tag/josip-radeljak ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => 'Bijedni, zli, usamljeni starac koji je imao sreću da me ikada dotakne': Vlatka Pokos brutalno izvrijeđala Dikana, riječi ovog puta nije birala, u objavi nije zaobišla ni Lanu [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => 3156 [name] => L. L. [username] => l-l [email] => l-l@sd.hr [password] => $2y$10$sWY5V/dOKAdiMCxIPJXNV.usU0vbjqBD4Z24/f6wyQSC3NRZDpV3a [password_clear] => [block] => 0 [sendEmail] => 0 [registerDate] => 0000-00-00 00:00:00 [lastvisitDate] => 0000-00-00 00:00:00 [activation] => [params] => [groups] => Array ( [2] => 2 ) [guest] => 0 [lastResetTime] => 0000-00-00 00:00:00 [resetCount] => 0 [requireReset] => 0 [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [otpKey] => [otep] => [link] => /autor/l-l-3156 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1674 [gender] => m [description] => [image] => [url] => [group] => 1 [plugins] => ) [avatar] => https://secure.gravatar.com/avatar/74c96766635e38de448857f5dac4b6ab?s=100&default=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fcomponents%2Fcom_ocm%2Fimages%2Fplaceholder%2Fuser.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Portals/0/Images/2019/12/12/pokos.jpg [galleryCount] => 1 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => pokos [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Portals/0/Images/2019/12/12/pokos.jpg [title] => pokos ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}

Vlatka Pokos zadnjih je mjeseci nešto aktivna na svom Instagramu, pa malo komentira situaciju u Hrvatskoj, pred izbore, pa se malo obračunava na osobnoj razini. Nedavno je izvrijeđala Kolindu Grabar-Kitarović i Miroslava Škoru te govorila o podrijetlu Škorine supruge Kim, koju je nazvala polusrpkinjom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#womanempowerment #strength #resistance #bravery #canada #croatiangirl Neki portali namjerno krivo i mizogino prenose moju jucerasnju objavu ismijavajuci se iz mojih godina. Kad govorim o mladim ljudima koji napustaju zemlju ne mislim na sebe (uostalom moja je situacija vrlo specificna). Ne skrivam svoje godine niti ih se sramim, naprotiv. Imam punih 49 godina i veselim se svom 50-om rodjendanu!! Koji namjeravam proslaviti s mojim dragim prijateljima u Hrvatskoj! Imam puno snage, izgledam i osjecam se sjajno i na tome sam beskrajno zahvalna. Zrelost ima puno lijepih strana i nema razloga za strah?

A post shared by Vlatka Pokos Toronto Canada (@vlatkapokos) on

 

Škoru je nazvala ratnim dezerterom i izdajnikom, ali i odgovorila je prije koji dan svima koji je vrijeđaju zbog braka s Josipom Radeljakom. 

Odbio reagirati, pa se predomislio

Pokos je na Instagram neki dan napisala: “Vi možete mene vrijeđati do mile volje, samo zato što sam se imala nesreću udati za krivog čovjeka, kojem sam odgojila dijete, ali ovo su nemilosrdne činjenice. Da stvar bude apsurdnija, moj bivši muž pripada istim onim desničarima koji me napadaju“.

Radeljak je u početku odbio komentirati njezine izjave ali ipak nije izdržao:

'Pa kako ju nije sram pisati da je ona odgojila moju kćer. Da je to istina moja bi kći bila danas u Vrapču a ne na studijama prestižnog univerziteta Bocconi u Milanu. I to ne preko veze upisana već samo zbog odličnih ocjena na MIOC-u u Zagrebu.

Pa ta je obična namiguša, napuštena od majke i oca, odgajana od jadne siromašne bake u pustom seocetu pokraj Koprivnice, tukla je divljački moju kći Lanu skoro svaki dan.

Suze malene

Ja za to nisam saznao sve dok me u osnovnoj školi nisu upozorili na uplakanost i suze malene svakim danom pri dolasku u školu, gdje ju je ona jedno kratko vrijeme vozila. Ostao sam tada kod kuće, otkazao odlazak na posao i kada sam se osobno uvjerio da je to ipak gorka istina – jedna precizna (simbolična) noga u guzicu bilo je minimalno od mojeg poštovanja koje sam gajio prema toj glupoj kokoški' - kazao je tada Radeljak.

Vlatka je u četvrtak opet dobila inspiraciju, evo što je Radeljaku poručila...

-Jedan bijedni, zli, usamljeni starac koji je iz nekog nedokučivog svemirskog razloga imao tu sreću da me ikada dotakne i zove svojom, otkako sam ga zbog njegove sotonske zloće ostavila, prosipa degutantne laži i uvrede na moj račun posljednjih dana, iziritiran samim mojim postojanjem.

Iziritiran mojom ljepotom i hrabroscu da govorim istinu - napisala je Vlatka.

-Ljigavi, bijedni tip koji se davnih dana zaljubio u jednu prekrasnu Srpkinju, svjetsku klasu, nedostojan jednog njezinog pogleda. Predivna žena kojoj je pokušao uništiti život, iako mu je podarila sina. Isti tip bio je velika Jugoslovenčina, družio se s intelektualnom elitom u Maderi u Beogradu i slično.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#miroslavskoro #politicki klijentelizam #korupcija #lazi #tHDZ #profasizam Miroslav Skoro zapoceo je svoju kampanju sa masnom, debelom lazi "Ja sam covjek iz naroda". On je upravo suprotno od toga. Skoro je tipicni rezultat politickog/partijskog klijentelizma i sve sto je u zivotu stekao moze zahvaliti HDZu. Skoro je veliki desnicar i domoljub j koji je prigodno zbrisao u Ameriku, svojoj djevojci sumnjivog (ne hrvatskog) podrijetla. Njrgov uspjeh zapoceo je ulaskom u najkorumpiraniju stranku u povijesti Hrvatske, HDZ i usao je u krug Tudjmanovih miljenika. Na televiziji je mogao raditi sto god zeli, dobivao je najbolje emisije, direktorske pozicije i otpremnine. Njegova "uspjesna tvrtka", naravno, parazitira na drzavnom proracunu. Pitam se samo kako dobivaju unosne poslove? Isto tako, vecinu njegovih nastupa financirali su hrvatski gradjani preko HDZa.iz lokalnih proracuna. Covjek koji se okruzio polusvijetom, novoustasama, medijskim provokatorima i lazljivcima i koji govori da nema nista protiv ustaskog pozdrava. Iako bi oni koji su ga koristili zatukli maljem i njega i njegovu polusrpsku obitelj. Reci da se Miroslav Skoro bori protiv politicke korupcije je oksimoron jer jer je tipicni rezultat iste. U trenutku kad je zgrnuo dovoljno bogatstva on se "odrekao" HDZa. Da nije zalosno, bilo bi smijesno. Ali mrak u koji Hrvatska tone, nije smijesan. Strasno je gledati da Hrvatska gleda u ledja zemljama za koje je nekad bila Zapad u svakom pogledu. Ili se pretvara u ridikulozne zemlje poput Ukrajine gdje su polupismeni glasaci za predsjednika izabrali komedijasa??!! Jadnika s kojim se pogravaju svjetski mocnici. Inace, za svaku zemlju je zdravije kad poziciju vlade i predsjednika ne drzi ista politicka opcija. Prizor na Stradunu, gdje na koncertu na Stradunu mladost urla ustaski, zlocinacki pozdrav je zastrasujuci. Bojim se da Hrvatska tone u totalni mrak.

A post shared by Vlatka Pokos Toronto Canada (@vlatkapokos) on

 

Tada je to bilo moderno. Ista Jugoslovenčina pretvorila se u najvećeg ustašu, iako se do 1991. godine nazivao Jugoslovenom. Za razliku od mene, malene Hrvatice, što sam oduvijek bila i ostala. Svemirski razlog našeg nesretnog susreta bila je jedna malena, prelijepa djevojčica, koja je izgubila majku. S ljubavlju i totalnom posvećenošću, odgajala sam je šest godina; najljepših u mome životu.

I da, prekrasno sam je odgojila, ponosna sam na nju... U mome srcu i mojoj duši ona je još uvijek moja malena djevojčica, još uvijek moja duša pati i plačem za njom.

Puno češće nego što je monstrum koji joj se naziva ocem, u stanju shvatiti. Ja nju volim i ona to zna. Ona je moje jedino dijete i znam da osjeća koliko je volim. Ona zna.

Sve te ružne riječi koje sluša od svoga oca dugih 12 godina, ne mogu zatrovati njeno njezno i čisto srce. On ne razumije da ne može pobijediti ljubav. On ne zna što je ljubav. Ili, ne bojati se ničega. Ni smrti - dodala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#snaga #ljepota #inteligencija #ponos #dignitet #mizoginija #zlo #sotonajenazemlji #zauvijekponosna #zauvijeksvoja #istina #hrabrost Jedan bijedni, zli, usamljeni starac koji je iz nekog nedokucivog svemirskog razloga imao tu srecu da me ikada dotakne i zove svojom, otkako sam ga zbog njegove sotonske zloce ostavila, prosipa degutantne lazi i uvrede na moj racun posljednjih dana, iziritiran samim mojim postojanjem. Iziritiran mojom ljepotom i hrabroscu da govorim istinu. Ljigavi, bijedni tip koji se davnih dana zaljubio u jednu prekrasnu Srpkinju, svjetsku klasu, nedostojan jednog njezinog pogleda. Predivna zena kojoj je pokusao unistiti zivot, iako mu je podarila sina. Isti tip bio je velika Jugoslovencina, druzio se s intelektualnom elitom u Maderi u Beogradu i slicno. Tada je to bilo moderno. Ista Jugoslovencina pretvorila se u najveceg ustasu, iako se do 1991 nazivao Jugoslovenom. Za razliku od mene, malene Hrvatice, sto sam oduvijek bila i ostala. Svemirski razlog naseg nesretnog susreta bila je jedna malena, prelijepa djevojcica, koja je izgubila majku. S ljubavlju i totalnom posvecenoscu, odgajala sam je sest godina; najljepsih u mome zivotu. I da, prekrasno sam je odgojila, ponosna sam na nju... U mome srcu i mojoj dusi ona je jos uvijek moja malena djevojcica, jos uvijek moja dusa pati i placem za njom. Puno cesce nego sto je monstrum koji joj se naziva ocem, u stanju shvatiti. Ja nju volim i ona to zna. Ona je moje jedino dijete i znam da osjeca koliko je volim. Ona zna. Sve te ruzne rijeci koje slusa od svoga oca dugih 12 godina, ne mogu zatrovati njeno njezno i cisto srce. On ne razumije da ne moze pobijediti ljubav. On ne zna sto je ljubav. Ili, ne bojati se nicega. Ni smrti.

A post shared by Vlatka Pokos Toronto Canada (@vlatkapokos) on

 

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
pokos
[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/scena/showbiz/bijedni-zli-usamljeni-starac-koji-je-imao-srecu-da-me-ikada-dotakne-vlatka-pokos-brutalno-izvrijedala-dikana-rijeci-ovog-puta-nije-birala-u-objavi-nije-zaobisla-ni-lanu-637991 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=b6f88c7c947117a444133d815fcba534fa119b10 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=%26%23039%3BBijedni%2C+zli%2C+usamljeni+starac+koji+je%C2%A0imao+sre%C4%87u+da+me+ikada+dotakne%26%23039%3B%3A+Vlatka+Pokos+brutalno+izvrije%C4%91ala+Dikana%2C+rije%C4%8Di+ovog+puta+nije+birala%2C%C2%A0u+objavi+nije+zaobi%C5%A1la+ni%C2%A0Lanu+&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fbijedni-zli-usamljeni-starac-koji-je-imao-srecu-da-me-ikada-dotakne-vlatka-pokos-brutalno-izvrijedala-dikana-rijeci-ovog-puta-nije-birala-u-objavi-nije-zaobisla-ni-lanu-637991 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fbijedni-zli-usamljeni-starac-koji-je-imao-srecu-da-me-ikada-dotakne-vlatka-pokos-brutalno-izvrijedala-dikana-rijeci-ovog-puta-nije-birala-u-objavi-nije-zaobisla-ni-lanu-637991 )
[{"id":"2","value":"saga se nastavlja"},{"id":"1","value":"pokos "},{"id":"68","value":"2"}]
StoryEditorOCM
Showbizsaga se nastavlja

'Bijedni, zli, usamljeni starac koji je imao sreću da me ikada dotakne': Vlatka Pokos brutalno izvrijeđala Dikana, riječi ovog puta nije birala, u objavi nije zaobišla ni Lanu

Piše L.L.
12. prosinca 2019. - 13:23
pokos

Vlatka Pokos zadnjih je mjeseci nešto aktivna na svom Instagramu, pa malo komentira situaciju u Hrvatskoj, pred izbore, pa se malo obračunava na osobnoj razini. Nedavno je izvrijeđala Kolindu Grabar-Kitarović i Miroslava Škoru te govorila o podrijetlu Škorine supruge Kim, koju je nazvala polusrpkinjom.

#womanempowerment #strength #resistance #bravery #canada #croatiangirl Neki portali namjerno krivo i mizogino prenose moju jucerasnju objavu ismijavajuci se iz mojih godina. Kad govorim o mladim ljudima koji napustaju zemlju ne mislim na sebe (uostalom moja je situacija vrlo specificna). Ne skrivam svoje godine niti ih se sramim, naprotiv. Imam punih 49 godina i veselim se svom 50-om rodjendanu!! Koji namjeravam proslaviti s mojim dragim prijateljima u Hrvatskoj! Imam puno snage, izg...

#VLATKA POKOS#JOSIP RADELJAK
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. svibanj 2024 08:06