StoryEditorOCM
ShowbizDEBAKL U FINALU

A je to na Dori: Još na generalnoj probi pokvario se tonski pult, pa su ga brže bolje mijenjali, no pokvario se i taj

Piše Ivana Prgomet
26. veljače 2024. - 12:43

Gledatelji su ogorčeni zbog sinoćnjeg prekida Dore. Na društvenim mrežama pišu kako je takvo što nedopustivo. "Što je ovo, tehnololgija iz ere Jože Manolića?", samo neki su od komentara.

Naime, sinoć je u finalu prekinuta Dora na nekoliko minuta. Nije bilo tona, a ni slike. Voditelj Duško Ćurlić u panici je istrčao na pozornicu i ispričavao se publici i gledateljima. "Ovo ipak ide uživo", pokušavao je spasiti stvar Ćurlić.

- Javio se jedan mali tehnički problem, riješit ćemo, nadam se, ubrzo. Jeste mi zadovoljni do sada nastupima. Da znate kako su svi nestrpljivi da dođu na pozornicu - pokušavao je animirati publiku Ćurlić. 

Prekid Dore dogodio se netom prije nastupa Borisa Štoka koji se predstavio s pjesmom "Can We Talk".

image

Boris Štok

Hrt

Nakon nastupa dobio je veliki pljesak publike. 

- Tehnička greška. Nije mi radio monitoring, morao sam sačekati da je otklone. Dogodi se. Nije me izbacilo iz takta, bio je odličan nastup. Otpjevao sam bez problema - rekao je naknadno Štok za T-portal.

Kako doznajemo, tehnički problemi su tonski pult koji se pokvario još tijekom generalne probe nekoliko sati prije finala. HRT je brže bolje tonski pult zamijenio novim, no i on se pokvario pa je zato u finalu stao program. 

Kako doznajemo i sam Baby Lasagna, pobjednik Dore, imao je problema sa scenskim nastupom. Odijelo mu je trebalo svijetliti mna pozornici, no zbog tehničkih problema organizacije to se nije dogodilo. 

image

Baby Lasagna

Livio Andrijić/Cropix

Inače, Baby Lasagna upao je na Doru kao zamjena Zsa Zsi. HRT ga isprva nije htio. Zsa Zsa je pak odustala od nastupa na Dori jer njen tim nije bio spreman za nastup.

Mnogi su se pitali kako je francuski predstavnik na Eurosongu, koji je gostovao u polufinalu, Slimane imao savršen nastup bez ikakvog falšanja kao što smo imali prilike čuti kod Saše Lozara naprimjer čiji su pjev neki na društvenim mrežama usporedili sa zujanjem komarca ili pak obračunom mačaka. Kako doznajemo, razlog zašto je Slimane imao besprijekoran nastup je taj što je imao - vlastitog tonca. 

image
Valery Hache/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. svibanj 2024 12:34