stdClass Object ( [id] => 550660 [title] => 'Gubili smo mobitele, potkošulje...': Paola Valić otkriva što se sve događalo iza kulisa showa, te zašto su Maja i ona plakale zbog Amela [alias] => 39-gubili-smo-mobitele-potkosulje-39-paola-valic-otkriva-sto-se-sve-dogadalo-iza-kulisa-showa-te-zasto-su-maja-i-ona-plakale-zbog-amela [catid] => 262 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Peta sezona showa Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato" došla je kraju pa će tako u nedjelju, 10. lipnja, natjecatelji po posljednji put, barem u ovoj emisiji, utjeloviti neka od najpoznatijih estradnih lica.

I mi smo pred četvero finalista postavili izazov, odnosno kratak set pitanja kroz koji su se prisjetili čitavog svog TLZP putovanja. Evo što su nam sve otkrili Katarina Baban, Maja Bajamić, Paola Valić Bekić i Amel Ćurić koje ćemo u nedjelju gledati kao Britney Spears, Catherine Zetu Jones iz filma "Chicago", Celine Dion te Tota Cutugnoa.

Najdraža transformacija do sada?


Katarina: Teško mi je izdvojiti jednu, imam ih nekoliko! Najviše sam se nasmijala tijekom rada na Vengaboysima, a tijekom nastupa sam se jedva suzdržala da se ne počnem smijati. U ulozi Jelene Rozge sam baš guštala, isto kao i u ulozi Shakire. Nered me također oduševio jer si nisam niti malo sličila na sebe, a nisam nikad dosad niti repala pa mi je to bio veliki izazov.

Amel: Najdraža tranformacija mi je bila Barry White, ali odmah nakon toga Mišo Kovač. Ajmo reći da su mi te dvije ostale nekako najupečatljivije.

Paola: SIA mi je defitinivno najdraža. Osim Sie, jako sam voljela biti Daniel Popović, EN VOGUE i Kasandra.

Maja: Michael Jackson - osim što ga jako volim, dala sam više od vlastitih očekivanja u trenutcima najvećeg psihofizičkog zamora. Pamtim taj nastup kao svoju veliku pobjedu.

Kojim ste nastupom najmanje zadovoljni, a na koji ste posebno ponosni?

Paola:
Najviše sam zadovoljna sa Siom i Nicki Minaj. Naravno, to su pobjede, pa je logično da su mi nekako najvažnije i najbolje. Najmanje sam zadovoljna... Kad bolje razmislim - zadovoljna sam sa svima. Svaki izvođač je specifičan i svaki je bio poseban izazov. Nema ničeg s čime nisam bila zadovoljna. Krivo mi je što nismo imali više vremena za sve to, pa bi i transformacije bile na još većem nivou. Mislim da sam odradila kvalitetan posao.

Amel: Evo, baš kao i u prvom pitanju, mogu slobodno reći da sam najviše zadovoljan kako sam odradio Barryja Whitea i Mišu Kovača, upravo te dvije tranformacije. Najmanje sam zadovoljan kako sam odradio Boney M. i Halida Bešlića.

Katarina: Nisam baš bila zadovoljna s Princeom, od starta mi nekako nije "sjeo" pa sam se više mučila nego uživala. Sad kad pogledam unazad, najzadovoljnija sam sa Shakirom jer mislim da sam ju dobro "skinula", kako u glasu, tako i u pokretu. Mislim da bi se većina složila s time jer taj nastup ima najveći broj pregleda.

Maja: Najzadovoljnija sam svojim posljednjim nastupom - trinaestim. Ulomak iz mjuzikla "Chicago" i maestralna C.Z. Jones. Scena, plesači, najkompleksnija koreografija dosad, zahtjevan pjevački komad, vizualno i auditivno meni najbolji nastup, najznačajniji. Uostalom, reći ćete mi sami!

Tko je vaš favorit?

Paola:
Moj favorit je Maja. Iznimno talentirana, predana i sposobna cura.

Katarina: Damir Poljičak koji nažalost nije ušao u finale. Mislim da je bio fantastičan cijelu sezonu, rasturio svakim nastupom i pokazao sve svoje talente. Znamo se dugo, ali stvarno nisam znala da tako dobro pjeva!

Amel: Svi smo se nekako zbližili tijekom ovog natjecanja tako da su mi sve tri cure koje su sa mnom u finalu stvarno podjednako drage. Koja god od njih da pobjedi, bit će mi drago.

Maja: Paola Valić- Bekić. Nevjerojatno talentirana žena.

Najbolja anegdota iza kamere?

Paola: Ima anegdota kao u priči. Gubili smo mobitele, punjače, čarape, potkošulje... Možda najveća, koja me doslovce nasmijala do suza, bila je kad smo Maja i ja išle na after party, a Amel za nama, jer nije znao smjer. Maja i ja smo skužile da smo nešto zaboravile na setu, pa smo se morale vratiti - a Amelu to nismo mogle javiti, pa nas je slijedio i kad je shvatio da se vozi ukrug...

Samo se sjećam njegove zabezeknute face i pitanja "pa, dobro jeste li vas dvije normalne?", buahhahahahh, ali ne mogu vam ja to tako dobro prepričati kako je to tada izgledalo. Kaos i smijeh!:) Bila je toga još hrpetina.

Katarina: Bilo ih je hrpa na dnevnoj bazi, uistinu smo se dobro zabavljali i trudili smo se slobodno vrijeme, koje smo imali čekajući na red za masku i nastup, ispuniti zezancijama i smijehom. Pamtit ću definitivno snimanje videa gdje smo Amel, Ana Vilenica i ja u likovima Halida, Camille Cabelo i Joleta snimili mali skeč gdje se Halid i Jole posvađaju oko Camille. Nastao je spontano i jedva sam ga čekala objaviti na društvenim mrežama. Pogledalo ga je oko sto tisuća ljudi, a meni je svaki put sve smješniji.

Amel: Toliko je bilo tih anegdota, smijali smo se svakodnevno, knjigu bih čitavu mogao napisati koliko ih je bilo.

Maja: Sve Dreline anegdote, ali ako moram izdvojiti, to je definitivno situacija jednog snimajućeg dana (koji je za nas kandidate započinjao upjevavanjem već u 5.20 ujutro, a završavao oko 20.30 navečer. Umorni od svakodnevnih probi i snimanja, ta jutra uvijek (zbog izrade maske) šetamo odjeveni u kućne ogrtače i papuče i lelujamo sektorima kostima i maske.

Ušla sam tako neispavana, već skupljene kose u "ćelavu glavu", u prostoriji je bilo tiho i mirno, a Drele, koji je već bio sa šminkom Tereze Kesovije na licu, dobacio mi je: "Gospođo, vi ste s plućnog?" Hhaahahahahah, teško je to dočarati... Ali evo i sad se smijem.

Kako biste ukratko opisali sudjelovanje u showu?

Katarina: Puno smijeha, vježbanja strpljenja čekajući na stolici te probijanja vlastitih granica. Ogromno iskustvo koje ću pamtiti cijeli život.

Paola: Definitvno je ovo jedno divno iskustvo "za život". Sretna sam da sam imala priliku biti dio ove priče. Puno sam naučila kroz sve ovo i savladala mnoge strahove i paranoje.

Maja: Sudjelovanje u ovom projektu je najveći blagoslov i nagrada za naporan cjeloživotni rad i beskompromisno slijeđenje unutarnjeg osjećaja, odnosno puta koji prepoznajem kao svoj. Hvala!

Amel: Toliko smo se super zabavljali, toliko je bilo super zezancija, toliko šala, smijeha... Sve će mi to stvarno nedostajati i već mi nedostaje. Kroz ovaj show sam otkrio da bih mogao biti i glumac, a dosta ljudi to od mene i očekuje. Puno njih mi je pisalo poruke i govore da bih se trebao okušati u glumačkim vodama.

Gdje planirate ljetni odmor nakon završne emisije?

Paola: Sigurno kod sebe na Krku, u mjestu Baška... I možda se još negdje zaletimo, vidjet ćemo s obzirom na brojne ljetne obaveze. Ovo će više biti radno ljeto, nego ljeto za odmor.

Katarina: Odmor mi je već lagano započeo. Bila sam neki dan u Splitu, uskoro planiram do Slovenije pa nakon toga kod sebe u Tribunj. Ne mogu vam opisati koliko se veselim godišnjem odmoru. Imat ću i ljetnu turneju s predstavom "I živjele su sretno..." tako da će ljeto biti kombinacija posla i odmora.

Amel: Mogu reći da meni počinje pravi rock 'n' roll uskoro, odnosno početkom sedmog mjeseca, trebam dobiti sina tako da stiže bebač i nema odmora, ha ha. Sve će biti posvećeno njemu i supruzi, naravno. Krajem ljeta smo ipak planirali otići malo na more, odnosno u Antaliju u Turskoj, obiteljski, sa mojom sestrom i zetom i sa svim našim novim bebama s obzirom da mi i sestra treba roditi za koji dan.

Maja: Nema odmora, više će to biti povremeni dvodnevni bijeg na more. Inače, stacionirana ću biti u Zagrebu. Radit ću na svojoj autorskoj glazbi i tekstovima, spotovima i projektu koji zamišljam i u svojoj glavi živim posljednjih pet godina.

[video] => [gallery] => [extra_fields] => [{"id":"2","value":"SHOW I BEZ KAMERA "},{"id":"1","value":" "},{"id":"68","value":"2"}] [extra_fields_search] => * [created] => 2018-06-09 19:09:11 [created_by] => 3096 [created_by_alias] => [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2018-06-09 22:01:30 [modified_by] => 0 [publish_up] => 2018-06-09 23:50:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 3586 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 262 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovija događanja i savjeti iz svijeta showbiznisa. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, savjeti, showbiz, trend, društvena mreža, život, zdravlje, moda, ljepota, putovanja, tehnologija, gastro, dom, obitelj, karijera, viral [secure] => 0 [obituaries_portal] => 0 [page_title] => Showbiz [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 0 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 0 [itemRelatedLimit] => 5 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 0 [itemRelatedImageSize] => 0 [itemRelatedIntrotext] => 1 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 0 [itemRelatedImageGallery] => 0 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= [metakey] => [plugins] => {"is_import_from_dnn":true,"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/Archive\/Images\/2018\/06\/30\/Teme\/9941943.jpg","\/Archive\/Images\/2018\/06\/30\/Teme\/9941936.jpg","\/Archive\/Images\/2018\/06\/30\/Teme\/9941937.jpg","\/Archive\/Images\/2018\/06\/30\/Teme\/9941938.jpg","\/Archive\/Images\/2018\/06\/30\/Teme\/9941939.jpg","\/Archive\/Images\/2018\/06\/30\/Teme\/9941940.jpg","\/Archive\/Images\/2018\/06\/30\/Teme\/9941941.jpg","\/Archive\/Images\/2018\/06\/30\/Teme\/9941942.jpg","\/Archive\/Images\/2018\/06\/30\/Teme\/9941944.jpg","\/Archive\/Images\/2018\/06\/30\/Teme\/9941945.jpg","\/Archive\/Images\/2018\/06\/30\/Teme\/9941946.jpg","\/Archive\/Images\/2018\/06\/30\/Teme\/9735928.jpg","\/Archive\/Images\/2018\/06\/30\/Teme\/9942000.jpg","\/Archive\/Images\/2018\/06\/30\/Teme\/9942001.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["","","","","","","","","","","","","",""],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["","","","","","","","","","","","","",""],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"1024x684"},{"size0":"1920x1282"},{"size0":"1920x1281"},{"size0":"1920x1281"},{"size0":"1920x1282"},{"size0":"1920x1281"},{"size0":"1920x1282"},{"size0":"1920x1281"},{"size0":"1920x1281"},{"size0":"1920x1282"},{"size0":"1920x1282"},{"size0":"1920x2968"},{"size0":"1920x1987"},{"size0":"1920x1282"}]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 0 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [description] => [parent] => 477 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"0","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 7743372 Threads: 2 Questions: 1631508472 Slow queries: 4848375 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 111281313 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 32 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front02 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /scena/showbiz ) [additional_categories] => Array ( ) [link] => /scena/showbiz/39-gubili-smo-mobitele-potkosulje-39-paola-valic-otkriva-sto-se-sve-dogadalo-iza-kulisa-showa-te-zasto-su-maja-i-ona-plakale-zbog-amela-550660 [printLink] => /scena/showbiz/39-gubili-smo-mobitele-potkosulje-39-paola-valic-otkriva-sto-se-sve-dogadalo-iza-kulisa-showa-te-zasto-su-maja-i-ona-plakale-zbog-amela-550660?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 250631 [name] => Tvoje lice zvuči poznato [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => tvoje-lice-zvuci-poznato [link] => /tag/tvoje-lice-zvuci-poznato ) [1] => stdClass Object ( [id] => 368214 [name] => paola valić bekić [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => paola-valic-bekic [link] => /tag/paola-valic-bekic ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => 'Gubili smo mobitele, potkošulje...': Paola Valić otkriva što se sve događalo iza kulisa showa, te zašto su Maja i ona plakale zbog Amela [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => 3096 [name] => Anja Popović [username] => anja-popovi [email] => anja-popovi@sd.hr [password] => $2y$10$6TdYckj9HFOa//3A9SXdcuHGML4QgkAXjm2rqRaA7gqv1RPp2YVRy [password_clear] => [block] => 0 [sendEmail] => 0 [registerDate] => 0000-00-00 00:00:00 [lastvisitDate] => 0000-00-00 00:00:00 [activation] => [params] => [groups] => Array ( [2] => 2 ) [guest] => 0 [lastResetTime] => 0000-00-00 00:00:00 [resetCount] => 0 [requireReset] => 0 [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [otpKey] => [otep] => [link] => /autor/anja-popovic-3096 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1614 [gender] => m [description] => [image] => [url] => [group] => 1 [plugins] => ) [avatar] => https://secure.gravatar.com/avatar/2d7972a7d8b83ad244a9e9dcae98bc8e?s=100&default=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fcomponents%2Fcom_ocm%2Fimages%2Fplaceholder%2Fuser.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2018/06/30/Teme/9941943.jpg [galleryCount] => 14 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2018/06/30/Teme/9941943.jpg [title] => ) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2018/06/30/Teme/9941936.jpg [title] => ) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2018/06/30/Teme/9941937.jpg [title] => ) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2018/06/30/Teme/9941938.jpg [title] => ) [4] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2018/06/30/Teme/9941939.jpg [title] => ) [5] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2018/06/30/Teme/9941940.jpg [title] => ) [6] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2018/06/30/Teme/9941941.jpg [title] => ) [7] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2018/06/30/Teme/9941942.jpg [title] => ) [8] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2018/06/30/Teme/9941944.jpg [title] => ) [9] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2018/06/30/Teme/9941945.jpg [title] => ) [10] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2018/06/30/Teme/9941946.jpg [title] => ) [11] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2018/06/30/Teme/9735928.jpg [title] => ) [12] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2018/06/30/Teme/9942000.jpg [title] => ) [13] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2018/06/30/Teme/9942001.jpg [title] => ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}

Peta sezona showa Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato" došla je kraju pa će tako u nedjelju, 10. lipnja, natjecatelji po posljednji put, barem u ovoj emisiji, utjeloviti neka od najpoznatijih estradnih lica.

I mi smo pred četvero finalista postavili izazov, odnosno kratak set pitanja kroz koji su se prisjetili čitavog svog TLZP putovanja. Evo što su nam sve otkrili Katarina Baban, Maja Bajamić, Paola Valić Bekić i Amel Ćurić koje ćemo u nedjelju gledati kao Britney Spears, Catherine Zetu Jones iz filma "Chicago", Celine Dion te Tota Cutugnoa.

Najdraža transformacija do sada?


Katarina: Teško mi je izdvojiti jednu, imam ih nekoliko! Najviše sam se nasmijala tijekom rada na Vengaboysima, a tijekom nastupa sam se jedva suzdržala da se ne počnem smijati. U ulozi Jelene Rozge sam baš guštala, isto kao i u ulozi Shakire. Nered me također oduševio jer si nisam niti malo sličila na sebe, a nisam nikad dosad niti repala pa mi je to bio veliki izazov.

Amel: Najdraža tranformacija mi je bila Barry White, ali odmah nakon toga Mišo Kovač. Ajmo reći da su mi te dvije ostale nekako najupečatljivije.

Paola: SIA mi je defitinivno najdraža. Osim Sie, jako sam voljela biti Daniel Popović, EN VOGUE i Kasandra.

Maja: Michael Jackson - osim što ga jako volim, dala sam više od vlastitih očekivanja u trenutcima najvećeg psihofizičkog zamora. Pamtim taj nastup kao svoju veliku pobjedu.

Kojim ste nastupom najmanje zadovoljni, a na koji ste posebno ponosni?

Paola:
Najviše sam zadovoljna sa Siom i Nicki Minaj. Naravno, to su pobjede, pa je logično da su mi nekako najvažnije i najbolje. Najmanje sam zadovoljna... Kad bolje razmislim - zadovoljna sam sa svima. Svaki izvođač je specifičan i svaki je bio poseban izazov. Nema ničeg s čime nisam bila zadovoljna. Krivo mi je što nismo imali više vremena za sve to, pa bi i transformacije bile na još većem nivou. Mislim da sam odradila kvalitetan posao.

Amel: Evo, baš kao i u prvom pitanju, mogu slobodno reći da sam najviše zadovoljan kako sam odradio Barryja Whitea i Mišu Kovača, upravo te dvije tranformacije. Najmanje sam zadovoljan kako sam odradio Boney M. i Halida Bešlića.

Katarina: Nisam baš bila zadovoljna s Princeom, od starta mi nekako nije "sjeo" pa sam se više mučila nego uživala. Sad kad pogledam unazad, najzadovoljnija sam sa Shakirom jer mislim da sam ju dobro "skinula", kako u glasu, tako i u pokretu. Mislim da bi se većina složila s time jer taj nastup ima najveći broj pregleda.

Maja: Najzadovoljnija sam svojim posljednjim nastupom - trinaestim. Ulomak iz mjuzikla "Chicago" i maestralna C.Z. Jones. Scena, plesači, najkompleksnija koreografija dosad, zahtjevan pjevački komad, vizualno i auditivno meni najbolji nastup, najznačajniji. Uostalom, reći ćete mi sami!

Tko je vaš favorit?

Paola:
Moj favorit je Maja. Iznimno talentirana, predana i sposobna cura.

Katarina: Damir Poljičak koji nažalost nije ušao u finale. Mislim da je bio fantastičan cijelu sezonu, rasturio svakim nastupom i pokazao sve svoje talente. Znamo se dugo, ali stvarno nisam znala da tako dobro pjeva!

Amel: Svi smo se nekako zbližili tijekom ovog natjecanja tako da su mi sve tri cure koje su sa mnom u finalu stvarno podjednako drage. Koja god od njih da pobjedi, bit će mi drago.

Maja: Paola Valić- Bekić. Nevjerojatno talentirana žena.

Najbolja anegdota iza kamere?

Paola: Ima anegdota kao u priči. Gubili smo mobitele, punjače, čarape, potkošulje... Možda najveća, koja me doslovce nasmijala do suza, bila je kad smo Maja i ja išle na after party, a Amel za nama, jer nije znao smjer. Maja i ja smo skužile da smo nešto zaboravile na setu, pa smo se morale vratiti - a Amelu to nismo mogle javiti, pa nas je slijedio i kad je shvatio da se vozi ukrug...

Samo se sjećam njegove zabezeknute face i pitanja "pa, dobro jeste li vas dvije normalne?", buahhahahahh, ali ne mogu vam ja to tako dobro prepričati kako je to tada izgledalo. Kaos i smijeh!:) Bila je toga još hrpetina.

Katarina: Bilo ih je hrpa na dnevnoj bazi, uistinu smo se dobro zabavljali i trudili smo se slobodno vrijeme, koje smo imali čekajući na red za masku i nastup, ispuniti zezancijama i smijehom. Pamtit ću definitivno snimanje videa gdje smo Amel, Ana Vilenica i ja u likovima Halida, Camille Cabelo i Joleta snimili mali skeč gdje se Halid i Jole posvađaju oko Camille. Nastao je spontano i jedva sam ga čekala objaviti na društvenim mrežama. Pogledalo ga je oko sto tisuća ljudi, a meni je svaki put sve smješniji.

Amel: Toliko je bilo tih anegdota, smijali smo se svakodnevno, knjigu bih čitavu mogao napisati koliko ih je bilo.

Maja: Sve Dreline anegdote, ali ako moram izdvojiti, to je definitivno situacija jednog snimajućeg dana (koji je za nas kandidate započinjao upjevavanjem već u 5.20 ujutro, a završavao oko 20.30 navečer. Umorni od svakodnevnih probi i snimanja, ta jutra uvijek (zbog izrade maske) šetamo odjeveni u kućne ogrtače i papuče i lelujamo sektorima kostima i maske.

Ušla sam tako neispavana, već skupljene kose u "ćelavu glavu", u prostoriji je bilo tiho i mirno, a Drele, koji je već bio sa šminkom Tereze Kesovije na licu, dobacio mi je: "Gospođo, vi ste s plućnog?" Hhaahahahahah, teško je to dočarati... Ali evo i sad se smijem.

Kako biste ukratko opisali sudjelovanje u showu?

Katarina: Puno smijeha, vježbanja strpljenja čekajući na stolici te probijanja vlastitih granica. Ogromno iskustvo koje ću pamtiti cijeli život.

Paola: Definitvno je ovo jedno divno iskustvo "za život". Sretna sam da sam imala priliku biti dio ove priče. Puno sam naučila kroz sve ovo i savladala mnoge strahove i paranoje.

Maja: Sudjelovanje u ovom projektu je najveći blagoslov i nagrada za naporan cjeloživotni rad i beskompromisno slijeđenje unutarnjeg osjećaja, odnosno puta koji prepoznajem kao svoj. Hvala!

Amel: Toliko smo se super zabavljali, toliko je bilo super zezancija, toliko šala, smijeha... Sve će mi to stvarno nedostajati i već mi nedostaje. Kroz ovaj show sam otkrio da bih mogao biti i glumac, a dosta ljudi to od mene i očekuje. Puno njih mi je pisalo poruke i govore da bih se trebao okušati u glumačkim vodama.

Gdje planirate ljetni odmor nakon završne emisije?

Paola: Sigurno kod sebe na Krku, u mjestu Baška... I možda se još negdje zaletimo, vidjet ćemo s obzirom na brojne ljetne obaveze. Ovo će više biti radno ljeto, nego ljeto za odmor.

Katarina: Odmor mi je već lagano započeo. Bila sam neki dan u Splitu, uskoro planiram do Slovenije pa nakon toga kod sebe u Tribunj. Ne mogu vam opisati koliko se veselim godišnjem odmoru. Imat ću i ljetnu turneju s predstavom "I živjele su sretno..." tako da će ljeto biti kombinacija posla i odmora.

Amel: Mogu reći da meni počinje pravi rock 'n' roll uskoro, odnosno početkom sedmog mjeseca, trebam dobiti sina tako da stiže bebač i nema odmora, ha ha. Sve će biti posvećeno njemu i supruzi, naravno. Krajem ljeta smo ipak planirali otići malo na more, odnosno u Antaliju u Turskoj, obiteljski, sa mojom sestrom i zetom i sa svim našim novim bebama s obzirom da mi i sestra treba roditi za koji dan.

Maja: Nema odmora, više će to biti povremeni dvodnevni bijeg na more. Inače, stacionirana ću biti u Zagrebu. Radit ću na svojoj autorskoj glazbi i tekstovima, spotovima i projektu koji zamišljam i u svojoj glavi živim posljednjih pet godina.

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>














[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/scena/showbiz/39-gubili-smo-mobitele-potkosulje-39-paola-valic-otkriva-sto-se-sve-dogadalo-iza-kulisa-showa-te-zasto-su-maja-i-ona-plakale-zbog-amela-550660 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=511ff66ff838023d19b32e5dede141fd9f37dccc [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=%26%23039%3BGubili+smo+mobitele%2C+potko%C5%A1ulje...%26%23039%3B%3A+Paola+Vali%C4%87+otkriva+%C5%A1to+se+sve+doga%C4%91alo+iza+kulisa+showa%2C+te+za%C5%A1to+su+Maja+i+ona+plakale+zbog+Amela&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2F39-gubili-smo-mobitele-potkosulje-39-paola-valic-otkriva-sto-se-sve-dogadalo-iza-kulisa-showa-te-zasto-su-maja-i-ona-plakale-zbog-amela-550660 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2F39-gubili-smo-mobitele-potkosulje-39-paola-valic-otkriva-sto-se-sve-dogadalo-iza-kulisa-showa-te-zasto-su-maja-i-ona-plakale-zbog-amela-550660 )
[{"id":"2","value":"SHOW I BEZ KAMERA "},{"id":"1","value":" "},{"id":"68","value":"2"}]
StoryEditorOCM
ShowbizSHOW I BEZ KAMERA

'Gubili smo mobitele, potkošulje...': Paola Valić otkriva što se sve događalo iza kulisa showa, te zašto su Maja i ona plakale zbog Amela

10. lipnja 2018. - 01:50

Peta sezona showa Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato" došla je kraju pa će tako u nedjelju, 10. lipnja, natjecatelji po posljednji put, barem u ovoj emisiji, utjeloviti neka od najpoznatijih estradnih lica.

I mi smo pred četvero finalista postavili izazov, odnosno kratak set pitanja kroz koji su se prisjetili čitavog svog TLZP putovanja. Evo što su nam sve otkrili Katarina Baban, Maja Bajamić, Paola Valić Bekić i Amel Ćurić koje ćemo u nedjelju gledati kao Britney Spears, Catherine Zetu Jones iz filma "Chicago", Celine Dion te Tota Cutugnoa.

Najdraža transformacija do sada?


Katarina: Teško mi je izdvojiti jednu, imam ih nekoliko! Najviše sam se nasmijala tijekom rada na Vengaboysima, a tijekom nastupa sam se jedva suzdržala da se ne počnem smijati. U ulozi Jelene Rozge sam ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. svibanj 2024 00:46