stdClass Object ( [id] => 627620 [title] => 'Dajem joj 10 bodova iako previše širi usta': Maja Šuput komentirala predsjedničine 'nastupe', otkrila ponešto i o staroj ljubavi i srednjoškolskim danima [alias] => 39-dajem-joj-10-bodova-iako-previse-siri-usta-39-maja-suput-komentirala-predsjednicine-39-nastupe-39-otkrila-ponesto-i-o-staroj-ljubavi-i-srednjoskolskim-danima [catid] => 262 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Pjevačica Maja Šuput nikad ne miruje. Kad nije na koncertima i putovanjima diljem svijeta, neprestano nešto stvara. Članica žirija popularnog showa "Supertalent" "skuhala" je tako u svojoj glazbenoj radionici prvi album za djecu "Što je to ljubav", čija će se promocija održati ove subote u Zagrebu.

Pjesme će biti pohranjene na USB sticku, a svaka od njih dobit će i animirane spotove s Majinim likom. Bio je to dobar povod da se s pjevačicom nakratko vratimo u prošlost, a evo što nam je sve otkrila.

Hoćete li pjesme s dječjeg albuma izvoditi na koncertima?

– Nemam to u planu, osim na koncertima koji će biti baš za djecu. Naime, iduće godine imat ću nekoliko takvih nastupa, tako da mame i tate mogu dovesti svoju dječicu. Bit će puno rekvizita na sceni i mnogo iznenađenja za najmlađe. Već sad se jako radujem druženju s njima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Očekujete li da će neke od tih pjesama postati hitovi koje će najmlađi rado pjevušiti na rođendanima i u drugim prilikama?

– Apsolutno da! Pogotovo naslovna pjesma s albuma "Što je to ljubav". Vezana je općenito uz ljubav, mame prema tati, brace prema seki... Jedna od onih koje mogu postati hit i zaraziti slušatelje bez obzira na godine. Ma bit će pravi hitić!

Naplaćivala gostima

Po čemu najviše pamtite svoje djetinjstvo?

– Bila sam razigrano dijete, ženska verzija Vragolastog Denisa iz popularnog crtića. Kad god bi netko došao u goste, oblačila bih mamine haljine i obuvala njezine cipele, pjevala sam, glumila i naplaćivala im ulaz. Radila sam sve moguće gluposti koje dijete može napraviti, ali nikad nisam prešla granicu da bi mi se roditelji uhvatili za glavu. Nemam nikakva ružna sjećanja.

Jeste li voljeli ići u školu? Koje ste predmete voljeli, a koje ste radije izbjegavali?

– Srednja škola bila mi je kao izlazak, imala sam tako dobru ekipu. Čak sam išla na nastavu i kad sam bila bolesna. Sad znate koliko mi je bilo zabavno. Nas 44 (22 cure i 22 dečka) non-stop smo tulumarili. Vikendi su bili rezervirani za naše izlaske. Išla sam u hotelijersko-turističku školu i nekako sam se turistički i odnosila prema njoj. Prolazila sam s vrlo dobrim uspjehom. Nisam imala problema s profesorima, bio je to lijep, opušten odnos.

Mogu reći i da sam nekad prolazila uz pomoć šarma i snalažljivosti. Voljela sam učiti predmete koji su me zanimali, primjerice jezike (talijanski, njemački i engleski). U matematici sam bila grozna, tu sam stalno navlačila dva. Nisam voljela ni kemiju, fiziku i povijest. Uf, dosaaaadno. Toliko da sam jedva čekala da ih više nemam.

U vaše vrijeme još je bilo primanja u pionire. Sjećate li se tog razdoblja?

– Imam neke fotografije, ali uopće se ne sjećam kako je sve to izgledalo.

A sjećate li se prvog poljupca?

– Imala sam šest godina. Sa sestričnom sam bila u Baškom Polju i tamo me je u kinu Bojan iz Kikinde poljubio u obraz. Mislila sam da ćemo se vjenčati, imala sam njegov broj, sjećam se da je pozivni bio 063. U bilježnici sam napisala: "Bojane, volim te." Toliko mi je sve to bilo stresno i toliko sam se uplašila da sam iz kina pobjegla kući.

Što je morao učiniti dečko da vas osvoji?

– Tada smo bili klinci, kriteriji nisu bili toliko na nivou. Nije da sam padala na one koji su se igrali s pištoljima, više sam padala na dobre i fine dečke.

Kako ste se slagali s roditeljima?

– Odlično. Tata je bio jako strog, držao me je na uzdi, jer mi je mama bila najbolja prijateljica i u svemu mi je popuštala. Uvijek smo imale neke tajne, za koje sam mislila da ih njemu ne govori, naravno. Tata mi je zabranjivao šminkanje, nedajbože da te vidim s cigaretom i tako te fore. Međutim, kako je bio glazbeni menadžer, svakog vikenda vodio bi me na koncerte pjevača s kojima je radio. Povela bih prijateljicu pa bismo ostajali do sitnih sati. To nam je bilo super, a i tati što ima kćer na oku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Što ste najviše voljeli slušati?

– Magazin. To je nama curama bilo sve. Naravno, i Tajči. Kad sam imala 14 godina, pojavio se Alen Vitasović i napravio mega ploču "Gušti su gušti". Poludjele smo za njim, odmah smo se zaljubile. Sjećam se da sam od svojeg džeparca naručila taj album iako mi ga je tata mogao nabaviti. U srednjoj smo slušali Balaševića, Bajagu i Plavi orkestar.

Kakve ste emisije voljeli gledati?

– Oduvijek volim gledati televiziju, i dandanas. Ne bih mogla bez nje, imam ih nekoliko u stanu. Obožavala sam "Sedmu noć", "Doru", "Eurosong"... Uvijek me je zanimalo što će obući voditelji, pjevači. Veselim se kad snimam uživo "Supertalent" pa dođem doma i padne mi teret od deset kila s leđa. Naime, vratim snimku i uvjerim se da sam izgledala kako sam htjela i ispala pametna, he-he. Neka tako ostane i ove sezone.

Je li bilo nešto u vašim tinejdžerskim danima što vas je najviše mučilo?

– Imala sam problema s tenom, baš kad sam počela pjevati. Tada nije bilo mogućnosti da se izbriše u Photoshopu. Sad sam najsretnija na svijetu sa svojom kožom, imam prekrasan ten. Ne znam kako to u životu dođe i prođe...

Bez češljanja

Gdje ste tada izlazili?

– Osim s tatom na koncerte njegovih izvođača, bila sam i na nastupima Veline, za koju sam počela plesati kad mi je bilo 16 ili 17 godina. Bile smo svakog vikenda u drugoj diskoteci. Tada je bio popularan "Saloon", pogotovo srijedom. Izlazak koji se ne propušta. Ponedjeljkom smo išli na splav "Brazil" na Savi.

Jeste li bili šminkerica?

– Bila sam previše cool da budem šminkerica. Nisam nosila štikle, šljokice... Sjedila sam u zadnjoj klupi. Čak sam imala fazu da mi se nije češljalo. Dok u jednom trenutku nisam shvatila da je zapravo lijepo biti ženstvena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

I za kraj, otkrijte nam kako vam se sviđa Kolindino pjevanje?

– Meni je genijalno to što ide okolo i pjeva. Predsjednica kod mene ima deset bodova jer uopće nema problem da se popne na pozornicu i pjeva. Time pokazuje i svoju strast prema tome kao nekom hobiju. Nije baš da pjeva najbolje na svijetu, tome smo svi svjedočili, no time mi je još draža.

Mislim da je toga svjesna, ali pokazuje da se u životu ne moraš nečega sramiti i biti u svemu pobjednik. Važno je sudjelovati. To je ozbiljna poruka. Ono što je jedino čudno kod nje, a što bih joj kao pjevačica i esteta sugerirala: ne mora jako otvarati usta jer estetski ne izgleda dobro. Može Kolinda to otpjevati i s puno manje gasa. Ali tehnički, da, treba otvoriti grlo i pjevati iz dijafragme i širom otvorenih usta. Žena zna što radi, ali kažem ovo čisto za dojam na televiziji da malo smanji doživljaj. Predsjednice, od mene i dalje imate čistu desetku!

[video] => [gallery] => [extra_fields] => [{"id":"2","value":"U \u017dIRIJU ZA IZBORE "},{"id":"1","value":""},{"id":"68","value":"2"}] [extra_fields_search] => * [created] => 2019-10-11 21:28:31 [created_by] => 39370 [created_by_alias] => Vinko Paić [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2019-10-12 09:17:20 [modified_by] => 0 [publish_up] => 2019-10-12 08:01:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 10813 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 262 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovija događanja i savjeti iz svijeta showbiznisa. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, savjeti, showbiz, trend, društvena mreža, život, zdravlje, moda, ljepota, putovanja, tehnologija, gastro, dom, obitelj, karijera, viral [secure] => 0 [obituaries_portal] => 0 [page_title] => Showbiz [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 0 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 0 [itemRelatedLimit] => 5 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 0 [itemRelatedImageSize] => 0 [itemRelatedIntrotext] => 1 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 0 [itemRelatedImageGallery] => 0 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= [metakey] => [plugins] => { "is_import_from_dnn": true, "incptvocmimagegalleryIGParameters": "default", "incptvocmimagegalleryocmIGposition": "OcmAfterDisplayContent", "incptvocmimagegalleryocmIGtheme": "CameraSlideshow", "incptvocmimagegalleryImages": [ "/Archive/Images/2019/10/12/maja_suput.jpg" ], "incptvocmimagegalleryImageTitles": [ "maja_suput" ], "incptvocmimagegalleryImageDescriptions": [ "" ], "incptvocmimagegalleryImageFocus": [ "50:50" ], "incptvocmimagegalleryImageDimensions": [ { "size0": "1134x840" } ] } [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 0 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [description] => [parent] => 477 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"0","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 15139285 Threads: 2 Questions: 3164279164 Slow queries: 7080373 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 235233027 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 31 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front06 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /scena/showbiz ) [additional_categories] => Array ( ) [link] => /scena/showbiz/39-dajem-joj-10-bodova-iako-previse-siri-usta-39-maja-suput-komentirala-predsjednicine-39-nastupe-39-otkrila-ponesto-i-o-staroj-ljubavi-i-srednjoskolskim-danima-627620 [printLink] => /scena/showbiz/39-dajem-joj-10-bodova-iako-previse-siri-usta-39-maja-suput-komentirala-predsjednicine-39-nastupe-39-otkrila-ponesto-i-o-staroj-ljubavi-i-srednjoskolskim-danima-627620?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 184912 [name] => pjevanje [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => pjevanje [link] => /tag/pjevanje ) [1] => stdClass Object ( [id] => 297377 [name] => kolinda grabar kitarović [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => kolinda-grabar-kitarovic [link] => /tag/kolinda-grabar-kitarovic ) [2] => stdClass Object ( [id] => 527559 [name] => Maja Šuput [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => maja-suput [link] => /tag/maja-suput ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => 'Dajem joj 10 bodova iako previše širi usta': Maja Šuput komentirala predsjedničine 'nastupe', otkrila ponešto i o staroj ljubavi i srednjoškolskim danima [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => [name] => [username] => [email] => [password] => [password_clear] => [block] => [sendEmail] => [registerDate] => [lastvisitDate] => [activation] => [params] => [groups] => Array ( ) [guest] => 1 [lastResetTime] => [resetCount] => [requireReset] => [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [link] => /autor/2024-05-14-14-32-21-39370 [profile] => Joomla\CMS\Object\CMSObject Object ( [_errors:protected] => Array ( ) [gender] => ) [avatar] => /components/com_ocm/images/placeholder/user.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2019/10/12/maja_suput.jpg [galleryCount] => 1 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => maja_suput [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2019/10/12/maja_suput.jpg [title] => maja_suput ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}

Pjevačica Maja Šuput nikad ne miruje. Kad nije na koncertima i putovanjima diljem svijeta, neprestano nešto stvara. Članica žirija popularnog showa "Supertalent" "skuhala" je tako u svojoj glazbenoj radionici prvi album za djecu "Što je to ljubav", čija će se promocija održati ove subote u Zagrebu.

Pjesme će biti pohranjene na USB sticku, a svaka od njih dobit će i animirane spotove s Majinim likom. Bio je to dobar povod da se s pjevačicom nakratko vratimo u prošlost, a evo što nam je sve otkrila.

Hoćete li pjesme s dječjeg albuma izvoditi na koncertima?

– Nemam to u planu, osim na koncertima koji će biti baš za djecu. Naime, iduće godine imat ću nekoliko takvih nastupa, tako da mame i tate mogu dovesti svoju dječicu. Bit će puno rekvizita na sceni i mnogo iznenađenja za najmlađe. Već sad se jako radujem druženju s njima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Očekujete li da će neke od tih pjesama postati hitovi koje će najmlađi rado pjevušiti na rođendanima i u drugim prilikama?

– Apsolutno da! Pogotovo naslovna pjesma s albuma "Što je to ljubav". Vezana je općenito uz ljubav, mame prema tati, brace prema seki... Jedna od onih koje mogu postati hit i zaraziti slušatelje bez obzira na godine. Ma bit će pravi hitić!

Naplaćivala gostima

Po čemu najviše pamtite svoje djetinjstvo?

– Bila sam razigrano dijete, ženska verzija Vragolastog Denisa iz popularnog crtića. Kad god bi netko došao u goste, oblačila bih mamine haljine i obuvala njezine cipele, pjevala sam, glumila i naplaćivala im ulaz. Radila sam sve moguće gluposti koje dijete može napraviti, ali nikad nisam prešla granicu da bi mi se roditelji uhvatili za glavu. Nemam nikakva ružna sjećanja.

Jeste li voljeli ići u školu? Koje ste predmete voljeli, a koje ste radije izbjegavali?

– Srednja škola bila mi je kao izlazak, imala sam tako dobru ekipu. Čak sam išla na nastavu i kad sam bila bolesna. Sad znate koliko mi je bilo zabavno. Nas 44 (22 cure i 22 dečka) non-stop smo tulumarili. Vikendi su bili rezervirani za naše izlaske. Išla sam u hotelijersko-turističku školu i nekako sam se turistički i odnosila prema njoj. Prolazila sam s vrlo dobrim uspjehom. Nisam imala problema s profesorima, bio je to lijep, opušten odnos.

Mogu reći i da sam nekad prolazila uz pomoć šarma i snalažljivosti. Voljela sam učiti predmete koji su me zanimali, primjerice jezike (talijanski, njemački i engleski). U matematici sam bila grozna, tu sam stalno navlačila dva. Nisam voljela ni kemiju, fiziku i povijest. Uf, dosaaaadno. Toliko da sam jedva čekala da ih više nemam.

U vaše vrijeme još je bilo primanja u pionire. Sjećate li se tog razdoblja?

– Imam neke fotografije, ali uopće se ne sjećam kako je sve to izgledalo.

A sjećate li se prvog poljupca?

– Imala sam šest godina. Sa sestričnom sam bila u Baškom Polju i tamo me je u kinu Bojan iz Kikinde poljubio u obraz. Mislila sam da ćemo se vjenčati, imala sam njegov broj, sjećam se da je pozivni bio 063. U bilježnici sam napisala: "Bojane, volim te." Toliko mi je sve to bilo stresno i toliko sam se uplašila da sam iz kina pobjegla kući.

Što je morao učiniti dečko da vas osvoji?

– Tada smo bili klinci, kriteriji nisu bili toliko na nivou. Nije da sam padala na one koji su se igrali s pištoljima, više sam padala na dobre i fine dečke.

Kako ste se slagali s roditeljima?

– Odlično. Tata je bio jako strog, držao me je na uzdi, jer mi je mama bila najbolja prijateljica i u svemu mi je popuštala. Uvijek smo imale neke tajne, za koje sam mislila da ih njemu ne govori, naravno. Tata mi je zabranjivao šminkanje, nedajbože da te vidim s cigaretom i tako te fore. Međutim, kako je bio glazbeni menadžer, svakog vikenda vodio bi me na koncerte pjevača s kojima je radio. Povela bih prijateljicu pa bismo ostajali do sitnih sati. To nam je bilo super, a i tati što ima kćer na oku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Što ste najviše voljeli slušati?

– Magazin. To je nama curama bilo sve. Naravno, i Tajči. Kad sam imala 14 godina, pojavio se Alen Vitasović i napravio mega ploču "Gušti su gušti". Poludjele smo za njim, odmah smo se zaljubile. Sjećam se da sam od svojeg džeparca naručila taj album iako mi ga je tata mogao nabaviti. U srednjoj smo slušali Balaševića, Bajagu i Plavi orkestar.

Kakve ste emisije voljeli gledati?

– Oduvijek volim gledati televiziju, i dandanas. Ne bih mogla bez nje, imam ih nekoliko u stanu. Obožavala sam "Sedmu noć", "Doru", "Eurosong"... Uvijek me je zanimalo što će obući voditelji, pjevači. Veselim se kad snimam uživo "Supertalent" pa dođem doma i padne mi teret od deset kila s leđa. Naime, vratim snimku i uvjerim se da sam izgledala kako sam htjela i ispala pametna, he-he. Neka tako ostane i ove sezone.

Je li bilo nešto u vašim tinejdžerskim danima što vas je najviše mučilo?

– Imala sam problema s tenom, baš kad sam počela pjevati. Tada nije bilo mogućnosti da se izbriše u Photoshopu. Sad sam najsretnija na svijetu sa svojom kožom, imam prekrasan ten. Ne znam kako to u životu dođe i prođe...

Bez češljanja

Gdje ste tada izlazili?

– Osim s tatom na koncerte njegovih izvođača, bila sam i na nastupima Veline, za koju sam počela plesati kad mi je bilo 16 ili 17 godina. Bile smo svakog vikenda u drugoj diskoteci. Tada je bio popularan "Saloon", pogotovo srijedom. Izlazak koji se ne propušta. Ponedjeljkom smo išli na splav "Brazil" na Savi.

Jeste li bili šminkerica?

– Bila sam previše cool da budem šminkerica. Nisam nosila štikle, šljokice... Sjedila sam u zadnjoj klupi. Čak sam imala fazu da mi se nije češljalo. Dok u jednom trenutku nisam shvatila da je zapravo lijepo biti ženstvena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

I za kraj, otkrijte nam kako vam se sviđa Kolindino pjevanje?

– Meni je genijalno to što ide okolo i pjeva. Predsjednica kod mene ima deset bodova jer uopće nema problem da se popne na pozornicu i pjeva. Time pokazuje i svoju strast prema tome kao nekom hobiju. Nije baš da pjeva najbolje na svijetu, tome smo svi svjedočili, no time mi je još draža.

Mislim da je toga svjesna, ali pokazuje da se u životu ne moraš nečega sramiti i biti u svemu pobjednik. Važno je sudjelovati. To je ozbiljna poruka. Ono što je jedino čudno kod nje, a što bih joj kao pjevačica i esteta sugerirala: ne mora jako otvarati usta jer estetski ne izgleda dobro. Može Kolinda to otpjevati i s puno manje gasa. Ali tehnički, da, treba otvoriti grlo i pjevati iz dijafragme i širom otvorenih usta. Žena zna što radi, ali kažem ovo čisto za dojam na televiziji da malo smanji doživljaj. Predsjednice, od mene i dalje imate čistu desetku!

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
maja_suput
[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/scena/showbiz/39-dajem-joj-10-bodova-iako-previse-siri-usta-39-maja-suput-komentirala-predsjednicine-39-nastupe-39-otkrila-ponesto-i-o-staroj-ljubavi-i-srednjoskolskim-danima-627620 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=888761cbc2d8cf9c6b684cb14490ab9324d3e438 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=+%26%23039%3BDajem+joj+10+bodova+iako+previ%C5%A1e+%C5%A1iri+usta%26%23039%3B%3A+Maja+%C5%A0uput+komentirala+predsjedni%C4%8Dine+%26%23039%3Bnastupe%26%23039%3B%2C+otkrila+pone%C5%A1to+i+o+staroj+ljubavi+i+srednjo%C5%A1kolskim+danima&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2F39-dajem-joj-10-bodova-iako-previse-siri-usta-39-maja-suput-komentirala-predsjednicine-39-nastupe-39-otkrila-ponesto-i-o-staroj-ljubavi-i-srednjoskolskim-danima-627620 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2F39-dajem-joj-10-bodova-iako-previse-siri-usta-39-maja-suput-komentirala-predsjednicine-39-nastupe-39-otkrila-ponesto-i-o-staroj-ljubavi-i-srednjoskolskim-danima-627620 )
[{"id":"2","value":"U \u017dIRIJU ZA IZBORE "},{"id":"1","value":""},{"id":"68","value":"2"}]
StoryEditorOCM
ShowbizU ŽIRIJU ZA IZBORE

'Dajem joj 10 bodova iako previše širi usta': Maja Šuput komentirala predsjedničine 'nastupe', otkrila ponešto i o staroj ljubavi i srednjoškolskim danima

Piše Vinko Paić
12. listopada 2019. - 10:01
maja_suput

Pjevačica Maja Šuput nikad ne miruje. Kad nije na koncertima i putovanjima diljem svijeta, neprestano nešto stvara. Članica žirija popularnog showa "Supertalent" "skuhala" je tako u svojoj glazbenoj radionici prvi album za djecu "Što je to ljubav", čija će se promocija održati ove subote u Zagrebu.

Pjesme će biti pohranjene na USB sticku, a svaka od njih dobit će i animirane spotove s Majinim likom. Bio je to dobar povod da se s pjevačicom nakratko vratimo u prošlost, a evo što nam je sve otkrila.

Hoćete li pjesme s dječjeg albuma izvoditi na koncertima?

– Nemam to u planu, osim na koncertima koji će biti baš za djecu. Naime, iduće godine imat ću nekoliko takvih nastupa, tako da mame i tate mogu dovesti svoju dječicu. Bit će puno rekvizita na sceni i mnogo iznenađenja za na...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. svibanj 2024 16:32