Scena Mozaik

Održana premijera video spota "Vatreno ludilo" (VIDEO)

Promocija navijačke pjesme „Vatreno ludilo“ i premijera video spota održanaje u utorak u zagrebačkom klubu Roko pred nekoliko stotinaposjetitelja.

„Vatreno ludilo“ autorsko je djelo izbornika Hrvatske nogometne reprezentacije Slavena Bilića, koji pjesmu izvodi sa svojim splitskim bendom Rawbau.

Spot je sniman na krovu starog splitskog kina Tesla, pod redateljskom palicom Radislava Jovanova Gonza.

- Nismo zamislili da nas ova pjesma lansira na top liste. Nastala je spontano, a u početku nisam htio da dobije toliko pažnje. Voljeli bismo da se svidi svima na svijetu, ali naravno da neće - kazao je Bilić dodavši kako pojam 'vatreno ludilo' idealno opisuje neraskidivu vezu terena i tribine kada igra naša reprezentacija.

Grupa Rawbau nastupila je u sastavu bubnjar Viktor Grgas Grando, gitarist Saša Bulić Ujac, vokal Joško Matura i gostujući basist Dejan Orešković.

Osim „Vatrenog ludila", Rawbau je u suradnji s Dionizom i Dadom Newerom napravio još dvije pjesme navijačke tematike „Sto tona srca“ i „Od pakla do raja“.

Nakon žestokog nastupa izvrsnog Rawbaua uslijedilo je prikazivanje spota, a potom je Slaven Bilić s bendom uživo izveo „Vatreno ludilo“.

Sudeći prema reakcijama brojnih posjetitelja, pjesma žestokih gitarističkih riffova i pjevnog refrena zasigurno će biti prihvaćena od strane navijača.

Promocija "Vatrenog ludila" u klub Roko privukla je i brojna poznata lica. Na predstavljanju su uživali Aljoša Asanović, Robert Prosinečki, Milan Bandić, Zoran Mamić, Dubravko Šimenc, Mirna Zidarić, Jelena Radan i brojni drugi.

Ana Lučin / EPEHA

Naslovnica Mozaik