Scena Mozaik

STRAVA UZ RIJEKU

UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE Prizor koji ledi krv u žilama: ribar pronašao 27 pari ljudskih ruku, a policija u tome ne vidi ništa čudno

STRAVA UZ RIJEKU

Jedan ribar u Sibiru je pronašao 27 para ljudskih ruku! Bile su smještene u nekakvoj torbi. Ruske vlasti navode da su ruke vjerojatno odložene od strane jednog forenzičkog laboratorija. 

Kako piše Siberian Times, ribar je torbu pronašao nedaleko grada Khabarovsk, u blizini rijeke Amur, nekih 30 kilometara od granice s Kinom. 

Fotografije ruku su se proširile svim ruskim medijima, a prizor je zaista zastrašujuć - ruke leže na nekakvoj podlozi, u snijegu. Iako neki smatraju da se možda radi i o zločinu, ruska policija navodi da su ruke pronađene jer forenzički laboratorij nije poštivao proceduru. No, kako je moguće da su ruke odvojene od ostatka tijela i gdje su ta tijela? 

Ruski mediji navode kako nije neobično da se ruke nepoznatih leševa odsijeku, a sve kako bi se zadržali otisci prstiju i dlana nakon što se ostatak tijela sahrani. 

Više o cijelom slučaju možete pročitati i OVDJE. Ali pazite, navedene fotografije mogle bi kod nekih čitatelja izazvati uznemirenost. 

Naslovnica Mozaik