Scena Mozaik

Sretna u bijelom

'Ti me voliš kada život zaboli': Seve Valentinovo obilježila fotkom koja je u sat i pol vremena sakupila preko 15 tisuća 'lajkova'

Sretna u bijelom

Severina je opet uspjela raznježiti svoje fanove toliko da je u roku od dva sata njena posljednja objava na Instagramu dobila više od 18 tisuća lajkova. Ovoga puta nije pozirala u zanimljivoj modnoj kombinaciji, već je s obožavateljima podijelila sjećanje iz obiteljskog albuma, fotografiju sa svoga vjenčanja.

- Jer imam tebe koji me ljubi, koji me voli kada život zaboli... - stihove je posvetila svome suprugu, napominjući kako joj je prvi, posljednji i najvažniji.
 


Seve se nakon crkvenog vjenčanja u Istri krajem rujna, za Igora Kojića kod matičara udala 22. studenog 2015. godine. Na spektakularnom svadbenom slavlju u Beogradu pred petstotinjak uzvanika, Severina i njen 15 godina mlađi suprug u jednom beogradskom hotelu upriličili su pravu predstavu. Iako je medijima na slavlje pristup zabranjen, fotografiranje i snimanje bilo je zabranjeno i gostima i osoblju, pa je svaka fotka sa Sevkinog vjenčanja obožavateljima novost.

 

Naslovnica Mozaik