Scena Mozaik

Lipo ih vidit'

Žene, što kažete na ove markantne susjede? U Split stigla reprezentacija srpskih rukometaša, probrali smo najzgodnije

Lipo ih vidit'

Jedna od pozitivnih strana rukometnoga ludila koje trenutno trese Split sigurno su zgodni primjerci koji nas možda nikada ne bi počastili svojim prisustvom, ali zadnjih dana pristižu sa svih strana svijeta.

'Lipo ih je vidit'', komentirale su dame na spomen zgodnih sportaša, pa iako nikada ne bi 'izdale' domaće momke i tvrde da su 'Kauboji' najzgodniji, nisu skrivale oduševljenje još nekim reprezentacijama. 

I dok se šuška da su Skandinavci i Islanđani zgodni, ali na onaj 'sjeverni', hladniji način, uzbuđenje što nam u goste dolazi susjedna delegacija doseglo je danas svoj vrhunac, kada su u Split stigli - Srbi. Ipak su to Balkanci, kao i naši momci, pa im žene valjda teže odolijevaju.

Ekipu su žene već, onako odoka, okarakterizirale popularnom frazom 'nisu za baciti'. U iščekivanju sutrašnje utakmice, 'probrali' smo najzgodnije igrače u reprezentaciji 'Orlova', kako im doma tepaju.

Počet ćemo od kapetana Žarka Šešuma koji nas je svojim markantnim izgledom osvojio na prvu.

 

A post shared by @rucola87 on

Ni Petar Nenadić nije ništa manje popularan kod navijačica, a Darko Đukić poznat je po svom srdačnom stavu kada se treba fotografirati s fanovima. Pa, dame, slobodno navalite!

 

A post shared by Ingrid (@nordlyset72) on

 

A post shared by Aleksandra (@duudasek) on

24-godišnji Miloš Orbović također se može pohvaliti čitavom hordom obožavateljica, a dodat ćemo još i Nemanju Ilića, pa smo ovu kratku 'listu' zaokružili s 5. Ostatak ekipe ćete, ne sumnjamo, detaljnije proučiti sutra.

Naslovnica Mozaik