Scena Mozaik

Chuck Norris: Čast mi je čuvati splitsku pekarnicu!

Chuck Norris, američki glumac i majstor borilačkih vještina, oduševljen je zadaćom koju su mu povjerili djelatnici splitske pekarnice, koji su u svoj izlog stavili upozorenje da njihov objekat čuva "Teksaški rendžer" .

Norris je na svojoj je web stranici objavio kako mu posljednjih dana sa svih strana stižu vijesti da hrvatsku pekarnicu čuva od provalnika te je napisao kako je tom ulogom vrlo počašćen.

- Uz moju fotografiju piše: "Ova trgovina je pod zaštitom Chucka Norrisa". Velika mi je čast pomagati smanjenju kriminala bilo gdje u svijetu, makar i fotografijom. Ipak, volio bih zaštititi buduće naraštaje u Sjedinjenim Državama, a ne samo slastice - napisao je Norris, a prenio Jutarnji list.

Priču o splitskoj pekarnici koju čuva Norris prenjeli su brojni svjetski mediji, od britanskih do južnoafričkih. Kako pišu, poslovođa pekarnice, očajan zbog učestalih provala, na vrata je nalijepio sliku legendarnog akcijskog junaka, kako bi obeshrabrio marljive provalnike. Premda je bila riječ o šali, vlasnik je ustvrdio da se prijetnja osvetom "Teksaškog rendžera" isplatila.

Izlog splitske pekarnice koju čuva Chuck Norris / Ante Čizmić / Cropix 

 - Prije su me pljačkali bar jednom tjedno, a otkako smo objesili ovu poruku u izlog, nikome nije palo napamet dirati pekarnicu. Čini se da lopovi toliko poštuju Chucka, da su nas ostavili na miru - pohvalila se britanskim medijima voditeljica prodaje odnedavno planetarno slavne splitske pekarnice, inače  poslovnice tvrtke "Prerada" u ulici Domovinskog rata.

t.s.

Vickasti djelatnici

Da je u "Norrsovoj" pekari veselije no u ostalima pokazuje još jedno vickasto upozorenje izvješeno u izlogu tik do postera opasnog Chucka: znak zabrane u kojem je pila uz natpis "NE PILAJ!". 

Naslovnica Mozaik
Page 1 of 2FirstPrevious[1]2Last