Scena Mozaik

NEUGODNA SITUACIJA

Na sudu zbog spremačice: Lejla turobno čekala početak svjedočenja, Tarik se doimao znatno opušteniji

NEUGODNA SITUACIJA

Na licu Lejle Filipović, koju je kolega fotoreporter snimio na Općinskom kaznenom sudu, točno se vidjelo koliko joj je mučna situacija koju prolazi i da joj nije ni do čega.

Suprug Tarik ipak je bio opušteniji, pa se i smješkao, no ni njemu, vjerujemo, nije ugodna situacija zbog koje se našli u zgradi suda.

Podsjetimo, Filipovići su svoju bivšu spremačicu Anicu Jurilj optužili da im je ukrala zlatni nakit i novac. Jurilj su Filipovići angažirali krajem 2010. da im za 40 kuna po satu čisti kuću, a nakon tri godine suradnje, kako se pisalo, otkrili su da im je kuća u Kustošiji "počišćena" za 150.000 kuna.

Prema optužnici, glumcu je ukrala pet zlatnih dukata, tri burme, tri zlatne ogrlice te jednu s biserima, osam dječjih zlatnih narukvica i šest naušnica, prsten s briljantom od 5000 eura, 100 dolara i druge predmete.

- Razumijem što mi se stavlja na teret. Ne smatram se krivom, a postavljeni imovinsko-pravni zahtjev od 150.000 kuna je neosnovan. I dalje nisam zaposlena, nemam prihode, ne primam naknade, na burzi sam i povremeno nešto radim – ustvrdila je optužena na sudu u srpnju, kako je javio Jutarnji.

O priznanju krađe Jurilj je potpisala i potvrdu kod javnog bilježnika uz obećanje da će glumcu i njegovoj supruzi vratiti novac, a kako do obeštećenja nije došlo, slučaj je završio na policiji te DORH-u.

Naslovnica Mozaik