Scena Mozaik

projekt za djecu

COLOR, RUN, SWIM AND FUN u Korčuli

projekt za djecu

Portal DJECA.HR organizira 15. srpnja 2016. COLOR, RUN, SWIM AND FUN jedinstveni sportsko-turistički projekt u gradu Korčuli.

Radi se o cjelodnevnom (10-21 h) kolažu aktivnosti koje oživljavaju i aktiviraju cijeli grad kroz sportske, kulturne i zabavne sadržaje te potiču interakciju djece i odraslih, turista i otočana.

U staroj gradskoj jezgri, kraj plaže Spomenik, održava se Dječji dan koji uključuje edukativne i kreativne radionice za djecu (radionice izrade magneta i podmetača s morskim motivima i motivima Korčule, radionicu Street arta i dr.).

Središnji događaj projekta je DJEČJA PLIVAČKA-TRKAČKA UTRKA (AQUATLON) u petak, 15. srpnja 2016. s brojnim zanimljivim i vrijednim nagradama.

Utrka će biti organizirana u kategorije po dobi djece (6-16 g.), te podijeljene na djevojčice i dječake. Prijave za utrku primat će se na sam dan utrke u info kutku djeca.hr od 10 sati, a iznos startnine je 50 kn po djetetu. 

Organizirat će se i humanitarna utrka "Roditelji djecu“ za odrasle i djecu, a prikupljena sredstva će se donirati udruzi po odabiru grada.

Dan će završiti brojnim zabavnim sadržajima za djecu i odrasle uz ples malih mažoretkinja i starih bala, koje će izvesti djeca iz dječjeg vrtića Korčula, te zabavom s koncertom.

Veselimo se Vašem dolasku!

Portal www.djeca.hr nastao je s ciljem poticanja kreativnog razvoja djece, njihove individualizacije i interkulturacije, a namijenjen je roditeljima djece do trinaeste godine života. Entuzijaste i stručne suradnike portala okuplja misao vodilja kako su najvažnija sretna, zaigrana djeca kojima je omogućeno da se čim više bave onim što je najvažnije za njihov razvoj, a to je igra.

Naslovnica Mozaik