Scena Društveni život

VESELI LJUBEK

Marko Grubnić za rođendan dobio najprestižniji poklon, otkrivamo luksuzni dar o kojem možete samo sanjati

VESELI LJUBEK

Za rođendan je dobio poklon koji svi žele i za kojim svi uzdišu - Marko Grubnić odsada će nositi, ni manje, ni više, već Rolex, najprestižniji ručni sat! O tome nas je izvijestio na svom Instagramu profilu, a šokirao nas je i svojom idućom objavom..
Ako ste ikad mislili da je vaša obitelj skrenula s putanje, nemojte se pretjerano zabrinjavati, obitelji slavnih i poznatih tu su da vam dokažu kako uvijek može biti luđe! Grubnić je svoju rođendansku objavu na Instagramu posvetio svojim roditeljima, a ništa ne bi bilo sporno da mu roditelji ne izgledaju kao vršnjaci!
Je li u pitanju dobar genetski kod obitelji Grubnić ili pak velika briga o zdravlju i izgledu teško je reći, no jasno je kako im je outfit zasigurno birao sam Marko. Stilist je na poklon od roditelja dobio i veliki buket bijelih ruža, otac je držao vrećicu s poklonom, a od mame smo, koja je zasjala u šljokičastoj suknji, na prvi pogled mislili da je Maja Šuput ili Jelena Karleuša!
- Rođendani nisu pokloni i šampanjac, iako ni oni neće naškoditi.. Rođendani su shvaćanje koliko si zahvalan i sretan što si na ovome svijetu i što imaš tako lude, predivne i vesele roditelje koji te vole takvog kakav si... Bez njih ne bi bilo mene, kao čovjeka, ni kao osobe. Hvala vam mama i tata - napisao je Grubnić junior.

 

Ohhh Yeah... It’s my Birthday... 💁🏻‍♂️🎉🎁🥂

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

Naslovnica Društveni život