Scena Društveni život

procvitalo JUDINO DRVO

U popularnom splitskom klubu sprema se vruća sezona: najavljen ambiciozan program, a tu su i neka posebna iznenađenja

procvitalo JUDINO DRVO

Na radost splitske publike željne dobrih izlazaka i nešto manje komercijalnih zvukova, krajem rujna počinje nova sezona u Judinu drvu. Da je pred nama zaista vruća sezona u popularnom klubu, svjedoči podatak da je ‘elektronički’ dio programa u svoje ruke preuzela ekipa kolektiva Underground Control, već iskusna u organizaciji partyja za pamćenje, dok niz uzbudljivih koncertnih gostovanja organizira poznati glazbenik, saksofonist Ivan Škvorc.

Dj Miro otkrio za 'Slobodnu': Underground Control preuzima Judino drvo, obećavamo paprenu koncertnu i party sezonu!

Za sve one koji u niskom startu čekaju da se otvore teška željezna vrata omiljenog im kluba, 30. rujna u Judino drvo stiže Tevo Howard, američki DJ koji će uzdrmati splitsku jesen, a već sljedeći vikend 7. listopada, rezerviran je za Kozmodrum, zanimljivu skupinu glazbenika koji stvaraju glazbu u kojoj, uz jazz, kombiniraju elektroniku, dub i ostale glazbene stilove.Sredinom mjeseca, 14. listopada, stiže DJ Jay Haze, čije gostovanje organizatori najavljuju kao vrhunac plesa ovoga mjeseca.

Tu je i jedna atraktivna hrvatsko-francuska suradnja 21. listopada, Jan Kinčl Zero & Regis Kattie, dok se krajem listopada, očekuje live nastup Young Blood Brass Banda, putujućeg ansambla jedinstvenog zvuka koji sami glazbenici nazivaju "riot-jazz".Kako će klub ove sezone raditi svakog petka i subote, osim brojnih gostovanja, organizatori najavljuju i niz resident večeri, tijekom kojih će se za pultom izmjenjivati DJ-evi Jakir, Sola i Miro, a posebno iznenađenje ove sezone je program pod nazivom ‘Lancun’, pod kojim se kriju mistične večeri tijekom kojih će cijela bina biti pokrivena te će publika vidjeti samo siluete glazbenika.

‘Dugo smo čekali, ali došla je napokon i ta slatka jesen, zavrnili smo zadnjih pola godine rukave da bi skupa s vama sljedeću godinu plesali. Trudit ćemo se da program bude svjež i šarolik’, obećavaju organizatori, uz jednu važnu napomenu za sve ljubitelje vrhunskog ‘sounda’, a koja glasi – ‘Pojačali smo zvuk!’

Naslovnica Društveni život