Scena Društveni život

party na barbarincu

Ljetu se bliži kraj, a niste se dovoljno natulumarili? Znamo gdje će se plesati do jutra, samo uhvatite brod za Otočić ljubavi!

 party na barbarincu

Nakon gostovanja inozemnih glazbenika ovaj petak, 25. kolovoza, dj pult na Barbarincu preuzimaju domaće glazbene snage. Organizatori najavljuju ispraćaj vrućeg kolovoza s najboljim glazbenim događajem ovog ljeta.
 
Splitski kolektiv Underground Control, koji organizira već četiri godine glazbeni projekt „Barbrinac-Island of Love“, najavljuje ovaj petak najbolju zabavu do sada. Već dobro poznata lokacija svim zaljubljenicima u elektronsku glazbu, ispratit će ljeto sa splitskim organizatorima za dj pultom; Mirom Burićem i Lukom Laburom.
 
„Nakon što smo ugostili brojne svjetski poznate glazbenike, vrijeme je da darujemo našoj vjernoj publici jedno izdanje „Barbarinca - Island of Love“ u njima poznatom i dragom sastavu. Uvod je to ujedno i za brojne glazbene poslastice koje naš kolektiv Underground Control sprema ovu jesen splitskoj publici“, poručuje organizator Miro Burić.
 
Najpoznatiji splitski kolektiv, kad je u pitanju underground plesna scena, djeluje od 2006. godine. Skupina entuzijasta tada je pokrenula udrugu „Underground Control“ čije djelovanje je postalo kasnije ključno za razvijanje house splitske scene.

U više od desetak godina otplesali i odsvirali su preko 200 partyja te su po brojnim splitskim klubovima i u sklopu raznih projekata ugostili neka od najvećih svjetskih imena u domeni elektronske glazbe.
 
Ulaznice su posebno za ovu priliku snižene po cijeni od 60 kuna do 00:30 te 80 kuna nakon 00:30. Dostupne su na ulazu na otok te uključuju povratni transfer brodom sa Stinica. Događaj počinje u 23: 00 sata i završava u 6:00. Više informacija o  polascima brodova i samom eventu potražite na facebook stranici Barbarinac - Island of Love.  
 

Naslovnica Društveni život