Scena Društveni život

Kao na Ibizi

Brojni poznati Splićani na otvorenju novog beach bara: provjerite tko je sve tulumario na atraktivnoj lokaciji

Kao na Ibizi

Na otvorenju kluba "Gooshter" u sklopu hotela Le Méridien Lav okupila su se brojna poznata lica s domaće estrade. Poznati Splićani pohitali su vidjeti što se skriva iza intrigantnog imena novoga beach bara na atraktivnoj lokaciji.

Što se tiče samoga naziva, uprava kluba objašnjava simboliku imena kao početak nečega novoga. Ne samo da je gušterica sprostranjena u našim krajevima, već i po čitavom Mediteranu te označava početak novoga životnog ciklusa. Naime, ove se životinjice u proljeće bude iz zimske hibernacije te, još od davnih dana, označavaju dolazak toplijeg vremena i buđenje prirode.

Ovaj klub doista donosi novosti u noćni život Splita i okolice. U ozračju bijelog pijeska, vrelog sunca i mirisa svježe pripremljene hrane, dizajnerski uređen klub svojoj publici je donio novo omiljeno mjesto za okupljanje i opuštanje koje će razgaliti sva osjetila. Za uređenje interijera zaslužan je arhitektonski studio Zarez iz Splita, a koktele su pripremali vrhunski koktel majstori.

Udarac u gong točno u podne označava početak dnevnog programa, a nakon zalaska, ritualom pozdrava suncu, koji su u party tradiciju uveli svjetski poznate destinacije kao što su Ibiza, Goa i Mykonos, serviraju se kokteli napravljeni na plaži, a DJ glazbom najavljuje početak večernjeg programa.

U odličnoj atmosferi uživala su i brojna imena društvenog života poput: Marijane Batinić, Anamarije Asanović, Fani Čapalije, Hane Huljić, Nede Makjanić Kunić, Marije i Jurice Pirić, Sandre i Ivane Ledenko, Antonia Asanovića, Luke Nižetića i brojnih drugih.

Naslovnica Društveni život