Scena Društveni život

ROMANTIČNA I PRAKTIČNA

Lejla Filipović dizajnirala kolekciju Recover

ROMANTIČNA I PRAKTIČNA

Lejla Filipović prikazala je u zagrebačkom LD Storeu kolekciju pod nazivom Recover.

Nakon što je prije dvije godine otvorila trgovinu odjećom LD store u Mesničkoj 5, u kojoj nudi odjeću visoke kvalitete uvezenu iz Turske i Italije, Lejla je počela eksperimentirati vlastitom mini kolekcijom.

"Primijetila sam da dame koje svraćaju u LD store rado biraju odjevne predmete koje sam sama dizajnirala. S vremenom se kolekcija proširila. Kolekcija Recover sadrži više stylinga: za posao, izlazak i slobodno vrijeme.

Ona je praktična, ali i romantična jer uvijek nastojim provući neki ženstveni motiv, bilo da je riječ o volanima, čipki ili cvjetićima", kaže Lejla i otkriva kako ju je za naziv Recover inspirirala Keuneova So Pure linija istog imena.

Riječ je o novoj Keuneovoj liniji organske kozmetike za kosu So Pure koja njeguje i učvršćuje oštećenu kosu iznutra i izvana.

"Kao što Keuneova linija obnavlja kosu, tako moja mini kolekcija relaksira i odmara moju dušu, a još sam sretnija ako time usrećujem druge", zaključuje Lejla.

Kolekcija sadrži i simpatične majice koje je dizajnirala Ana Grgurić s Tekstilno-tehnološkog fakulteta, a ukrasila Marija Ivandić, zadarska dizajnerica nakita Sia Art.

Uz neizostavnu podršku supruga Tarika i prijatelja i poslovnih suradnika Tajane i Berislava Pećanića iz Keune Adriatica, reviju su došla pogledati mnoga poznata lica: Goran Bogdan, Ana Begić, Joško Lokas,  Larisa Lipovac, Ornela Vištica, Marija Borić, Ivan Alduk, Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić dvojac iz Elfsa, Kristina Burja, Ivana Tomas, Alma Bukvić i mnogi drugi.

Naslovnica Društveni život