StoryEditorOCM

Karamarko stalnim prozivkama samo diže popularnost mrskoj mu političarki: ‘Vratite mi plakat neke cajke koja puni Arenu‘

Piše Vijesti sd
9. travnja 2024. - 10:31

Prepucavanje preko društvenih mreža predsjednika Zorana Milanovića i ministra Olega Butkovića dobilo je žestoku konkurenciju u novom obračunu bivšeg šefa Tomsilava Karamarka i druge na listi koalicije Rijeke pravde u 1. izbornoj jedinici Dalije Orešković. Kao što je poznato međusobna netrpeljivost traje otkad je Povjerenstvo za sprečavanje sukoba interesa, na čijem je čelu tada bila Dalija Orešković, svojim odlukama o pomoglo da se s političkog trona skine Karamarko. Njegovi napadi na Daliju Orešković, kod njezinih birača izazivaju kontraefekt i zapravo joj samo radi PR.

Karamarko je započeo prepisku objavio da ga je užasnulo kad je kroz prozor ugledao jumbo plakat s Dalijom Orešković.

"Probudih se prekjučer ujutro nadajući se dobrom danu. Kad pogledavši kroz prozor - ONA… političarka. Želi li netko razbucati promet u mojoj ulici?", napisao je, među ostalim, Karamarko pa dodao: "Crvena boja, ona i rijeke pravde. Poprilično prijeteća najava neke naplavine. Je li se to razlila kakva žabokrečina? Ili je možda kakva septička jama popustila…??".

Orešković mu je brzopotezno odgovorila citatom Andreja Plenkovića s Općeg sabora HDZ-a 2016. kada ga je ovaj prozvao Karamarka, a onda i preuzeo stranku. Kazala je da bi, da je "Karamarko domoljuban, kao što se lažno predstavlja" sada on na nedavnom saboru HDZ-a prozvao Penkovića i rekao da Hrvatska ne može biti talac korupcije koju njegov HDZ stvara.

"..sve i da je Tomislav Karamarko imao domoljublja, hrabrosti i znanja, i da je rekao istinu koju o HDZ-u treba reći, zna se zašto mu u onoj nesretnoj dvorani nitko ne bi zapljeskao. Zato što su u pljačku, iskorištavanje i uništavanje Hrvatske svi, od prvog do zadnjeg, na ovaj ili onaj način interesno umreženi i upleteni. Zato u pogledu s onog plakata poručujem, da je rušenje institucija koje bi se protiv korupcije trebale boriti kako bi se pustili s lanca svi najpohlepniji gadovi instalirani po raznim tijelima vlasti, ravno činu veleizdaje. Svatko koga to smeta, izaći će 17.4. na izbore", napisala je među ostalim Orešković.

Karamarko se opet javio o Daliji Orešković, objavio sliku žabe. 

"ONA se oglasila, zagrmila, poučila me što mi je bilo činiti u Lisinskom. ONA to zna i zbog lažnog domoljublja mi opalila čvrgu. Ponavlja neku čudnu, fatalnu rečenicu Andreja Plenkovića. Uostalom ta rečenica je moguće i u njoj potaknula “domoljublje” čije su posljedice dekontaminirane u sudskim procesima koje sam dobio. Naravno o tome će biti još riječi.

Neosporno je da tada počinju njezinih pet minuta slave. Čvrsto je zauzela svoje mjesto na listu lopoča i iz te perspektive se bavi tim nečim (politikom valjda)!?

I evo, Dahlia u maniri Nade Dimić, ispod mog prozora poziva na nekakvu riječnu revoluciju i spominje pravdu.

I na kraju molio bih vrijedne ljude, koji noću lijepe plakate, da mi vrate neku od cajki koje pune Arenu. Sumnjam da im Dahlia može parirati. I sve će opet biti ok", napisao je Karamarko.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 22:13