U dubokoj boli javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 13.XII.2019. blago u Gospodinu preminuo naš dragi

ANTE - TONE LUBINA

Pavlušić 1941. - 2019.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se u nedjelju 15.XII.2019. na mjesnom groblju Sv. Mihovil - Runović u 14.30 sati. Za njim tuguju: supruga Marija, kćeri Jasminka, Zdravka i Tihana, zetovi Zdenko Milićević, Pere Ujević i Ferdo Tomas, unučad Ante sa suprugom Katarinom, Mate, Boris, Toni i Luka, obitelji pok. braće Pave i Milana te ostala rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 14.XII.2019. godine u 78. godini života, iznenadnom smrću zauvijek sklopio svoje oči naš voljeni i neprežaljeni suprug, otac, brat, djed, svekar, tast, stric, ujak i tetak

ANTE VLAŠIĆ - KRSTIĆ

rođ. 7.X.1942.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se u ponedjeljak, 16.XII.2019. godine u 15 sati na mjesnom groblju sv. Roka u Veloj Luci. Ožalošćeni: supruga Ljubica, sinovi Ivan i Frano, kći Antonija, nevjesta Ružica, zet Marko, unučad Petar, Toma, Ivan, Ana, Marija, Marijan, Antonio, Noa i Ivan, sestra Terezija, zet Lindor, nećaci i nećakinje, te ostala tugujuća rodbina Počivao u miru Božjem.
U dubokoj tuzi i boli javljamo svim rođacima, prijateljima i poznanicima tužnu vijest da nas je naša voljena supruga, majka, kćer, sestra, šogorica, strina, teta i gospođa

DRAGICA GADŽO VIDOVIĆ

blago u Gospodinu napustila u petak, 13.XII.2019. u 43. godini života, nakon kratke i teške bolesti. Posljednji ispraćaj naše voljene će biti u ponedjeljak, 16.XII.2019. u 12.30 na groblju Miroševac, Zagreb. Sveta misa zadušnica će se služiti nakon posljednjeg ispraćaja u crkvi Bezgrešnog Začeća Blažene Djevice Marije, A.G. Šuška br. 2 Počivala u miru Božjem. Ožalošćeni: suprug Dario, djeca Ema i Toni, majka Vesna, otac Ante, sestre Ana i Iva sa obiteljima, svekrva Stanka, šogor Davor s obitelji, stric Mijo s obitelji, tetka Željka s obitelji, ujaci Mirko, Jozo, Nedjeljko i Ivan Bušić s obiteljima i ostala tugujuća rodbina i prijatelji.
Dana 12.XII.2019. godine sklopila je svoje umorne oči naša draga majka, baka i prabaka

IVA JAKUS

1934. - 2019.
Tiho smo je u krugu obitelji ispratili na vječni počinak dana 14.XII.2019. godine na mjesnom groblju Gospe na Hladi u Kaštel Sućurcu. U tuzi ostaju: sinovi Joško i Ljubo s obiteljima, kćeri Ljiljana i Dražena s obiteljima, sestra Matija s obitelji, obitelj pok. brata Mije i obitelj pok. sestre Jake. Počivala u miru Božjem.
"Ne postoji zaborav, samo beskrajna praznina, jer sve je prošlost, samo su tuga i sjećanja sadašnjost" S tugom u srcu javljamo rodbini i prijateljima da nas je dana 12.XII.2019. napustila naša voljena supruga, majka i nona

DINA VISKOVIĆ

1949. - 2019.
Posljednji ispraćaj naše drage pokojnice bit će u subotu 14.XII.2019. u 13 sati na gradskom groblju Lovrinac. Ožalošćeni: suprug Igor, kći Anamaria, sin Davor sa suprugom Marinom, unuci Franko i Marita, brat Željko, nevjesta Jagoda, nećakinje Nataša s obitelji, Željka s obitelji, obitelj pok. djevera Tonća te ostala tugujuća rodbina. Molimo biti oprošteni od posjeta kućnog žalovanja. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga i nikad prežaljena majka

VOLGA GRIZELJ

1944. - 2019.
blago u Gospodinu preminula dana 12. prosinca 2019. u 76. godini života. Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice održat će se u ponedjeljak 16. prosinca 2019. u 12.50 u Velikoj dvorani Krematorija u Zagrebu. U tuzi ostaju: sin Ante, kćerke Ana i Danka, snaha Ivana, zetovi Mladen i Zdravko, unuci Toma, Morena, Mila, Marko i Gea, praunuci Mladen i Maria. Počivala u miru Božjem.
Dana 10. prosinca 2019. u 93. godini života preminuo je naš voljeni

ZVONKO KRSTULOVIĆ

Posljednji ispraćaj obavljen je 13.XII.2019. u krugu njegovih najmilijih na groblju Lovrinac. Njegovi Branka i Leo. Počivao u miru Božjem. Molimo biti oprošteni od kućnog žalovanja.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 12.XII.2019. preminuo naš dragi

IVAN DUNDOVIĆ

1933. - 2019.
Posljednji ispraćaj dragog nam Ivana obavit će se dana 14.XII.2019. u 12.15 sati na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: supruga Grozdana, sin Tomislav, unuci Tino i Toni, zet Ante, nevjesta Vjera s obitelji, sestra Ivanica s obitelji i ostala mnogobrojna rodbina. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 12.XII.2019. blago u Gospodinu zatvorio svoje umorne oči naš voljeni suprug, otac i dida

MILE SUČIĆ

pok. Bože 1943. - 2019.
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se dana 14.XII.2019. u 14 sati na mjesnom groblju Prisoje - BiH. Ispraćaj dragog nam pokojnika bit će istog dana od 10 - 10.30 sati na gradskom groblju u Trogiru. Ožalošćeni: supruga Matija, sin Mate s obitelji, sin Željko s obitelji, kći Marija Banić s obitelji, obitelji pok. braće i sestara te ostala tugujuća rodbina Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 12.XII.2019. preminuo naš voljeni

PAŠKO ERCEGOVIĆ

pok. Josipa 1932. - 2019.
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se dana 14.XII.2019. u 13 sati na mjesnom groblju Sapina Doca. Ožalošćeni: braća Svetin, Nenad, Stipe i Božidar s obiteljima, nevjesta Zorka s obitelji, nećaci i nećakinje te ostala tugujuća rodbina Počivao u miru.
"Svojim će te krilima zaštititi i pod Njegova ćeš se krila skloniti." S vjerom u Uskrsnuće i život vječni, s tugom i boli u srcu, javljamo rodbini i prijateljima da nas je dana 12. prosinca 2019. godine napustio naš voljeni sin, suprug, otac, djed i brat

PERO ŠAMIJA

1961. - 2019.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika održat će se 14.XII.2019. u 13.30 sati na mjesnom groblju Gospe na Krugu u Kaštel Kambelovcu, a nakon sv. mise pokop će biti na mjesnom groblju sv. Nikole u Kaštel Starom. Ožalošćeni: majka Serafina , supruga Jela, sin Davor sa suprugom, kći Dajana s obitelji, brat Miroslav, sestre Blažica i Sarafina s obiteljima te ostala rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
S vjerom u uskrsnuće i život vječni, zahvalni za svu ljubav koju nam je pružila javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naša voljena

ANA - ANKA ORŠULIĆ

rođ. Peko udova Nike 1931. - 2019.
usnula blago u Gospodinu dana 12. prosinca 2019. u 89. godini života. Sprovod drage nam pokojnice biti će na mjesnom groblju Sv. Roka u Kominu dana 14. prosinca 2019. (subota) u 15 sati. Izraze sućuti obitelj će primati od 14 sati na groblju Sv. Roka. Ožalošćeni: sin Mijo, kći Anđelka, nevjesta Jasna, zet Ivan (Ivo), unučad Martin, Martina, Nikola, Marijan i Anđelko s obiteljima te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 7. prosinca 2019. godine iznenada napustila u 77. godini života naša draga i voljena majka, sestra, nevjesta i teta

ANA PROTEGA

ud. Ante rođ. Relja
Pogreb drage nam pokojnice obavit će se u subotu, 14. prosinca 2019. godine u 14.30 sati na mjesnom groblju Gospe od Zdravlja u Dubravi. Ispraćaj s gradskog groblja Kvanj u Šibeniku bit će u 14 sati. Ožalošćeni: sinovi Veselko s obitelji i Ivo, braća Jakov i Krste s obiteljima, obitelj pok. sestre Ivanke, obitelj pok. djevera Jakova, zaova Zorka s obitelji, obitelj pok. zaove Marice te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem!
A sada ostaju vjera, ufanje i ljubav. - to troje - ali najveća je među njima ljubav. S velikom tugom u srcu javljamo rodbini i prijateljima da nas je dana 12.XII.2019. iznenadnom smrću napustila naša voljena kćer, supruga, majka, sestra, baka i punica

ANKA ĆUKUŠIĆ

rođ. Mustapić 1965. - 2019.
Posljednji ispraćaj voljene nam pokojnice održat će se u subotu 14.XII.2019. u 13 sati na Novom groblju Solin. Ožalošćeni: suprug Goran, kćeri Josipa i Gorana, zet Ivan, unuka Gabriela, majka Iva, brat Ivan te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
"Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će. I tko god živi i vjeruje u mene neće umrijeti nikada." (Iv, 11.25) S bolom u srcu i vjerom u vječni život javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je 12.XII.2019. napustio naš dragi i voljeni suprug, otac, djed, pradjed, ujac i tetak

JAKOV SEDLAR

pok. Andrije 1933. - 2019.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 14.XII.2019. u 14.45 sati na mjesnom groblju u Ramljanima. Pogrebna povorka polazi s Lovrinca u 13.15 sati. Autobus polazi sa Sukoišanske u 13.15 sati. Ožalošćeni: supruga Antica, sin Andrija, kći Iva, nevjesta Marica, zet Ante, unučad Tina, Hajdi, Ana, Marijana, Ines i Andrea s obiteljima, obitelji pok. sestara Jele, Mare i Cvite te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Hvala ti na dobroti i ljubavi kojom si nas nesebično darivao. Počivao u miru Božjem.
Tužnog srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima žalosnu vijest da je dana 11. prosinca 2019. godine, u 93. godini života preminula naša voljena majka, baka, prabaka, sestra, teta, strina, svekrva i punica

KATA JAKELIĆ

ud. Nikole rođ. Sarajlić
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice bit će u subotu, 14. prosinca 2019. godine u 14 sati na mjesnom groblju Sv. Jure u Sitnom Donjem. Ožalošćeni: sinovi Marko i Neven s obiteljima, kćerke Ana i Nada s obiteljima, unučad, praunučad, sestra Ruža s obitelji, sinovci Ive i Drago s obiteljima, sinovke Nada i Mirjana s obiteljima te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 12.XII.2019. blago u Gospodinu preminuo naš dragi

KREŠIMIR AJDUK KREŠO

1965. - 2019.
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se u subotu 14.XII.2019. na mjesnom groblju Sv. Luka, Kamenmost u 15 sati. Ožalošćeni: sestra Neda s obitelji, obitelj pok. sestre Maje, brat Ivan, brat Mirko (Miro) s obitelji, brat Borislav (Boro) s obitelji te ostala rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 12. prosinca 2019. godine u 60. godini života napustila naša draga kći, supruga, majka i sestra

LJUBICA BEŠIĆ

žena Ivana rođ. Hrga
Pogreb drage nam pokojnice obavit će se u subotu, 14. prosinca 2019. godine u 14 sati na mjesnom groblju Sv. Ante u Primorskom Docu. Ožalošćeni: majka Jela, suprug Ivan, sin Ante, kćer Alenka, sestra Vesna s obitelji, djever Ante s obitelji, djever Jakov s obitelji, zaova Iva i ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem!
"O Bože zar si pozvao mene tvoje usne moje rekoše ime..." Nakon duge i teške bolesti okrijepljena svetim sakramentom sklopila je svoje umorne oči u krugu svojih najmilijih naša kći, supruga, majka, baka, sestra, punica, teta, nećakinja, nevjesta i rodica

MARIJA MUSTAFIĆ

rođ. Leskur 4.V.1962. - 12.XII.2019.
Pokop naše mile Mare obavit će se dana 14.XII.2019. na groblju Ime Isusovo, Postinje Gornje u 14 sati. Polazak s Lovrinca bit će u 13 sati. Autobus polazi sa Sukoišanske u 13 sati sa zaustavljanjem na Širini u Solinu. Do u vječnost vole te: majka Anđelija, suprug Šeki, kćeri Mirela i Ina, unuci Edo i Leila, braća Petar, Nediljko i Josip s obiteljima, sestre Iva Katić i Maša Krajina s obiteljima, zetovi Senad i Ivan, ujak Jure s obitelji, tete Anđa, Maša, Mara, Neva i Ljuba s obiteljima, djever Sadik s obitelji, zaova Sadika s obitelji, njena Bibela i ostala rodbina i prijatelji Molimo na sahrani biti oslobođeni žalovanja. Umjesto cvijeća prilog dati za potrebe župne crkve. Počivala u miru Božjem.
Kralju kojem sve živi, dođite, poklonimo se! Naša draga sestra

MARIJANA - MATIJA RADOŠEVIĆ

okrijepljena svetim sakramentima usnula je u Gospodinu 12.XII.2019. u 81. godini života. Ispraćaj drage nam Sestre bit će u ponedjeljak, 16.XII.2019. na groblju Lovrinac, Split. U 11 sati služit će se Sveta misa zadušnica nakon koje slijedi pogreb. Sestre Kćeri Božje ljubavi
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 13.XII.2019 godine blago u Gospodinu napustila naša voljena

NEDILJKA ŠUŠNJARA

(Neda) ud. Ante rođ. Šipić 1935. - 2019.
Sv. Misa služit će se dana 14.XII.2019. godine u 14 sati u crkvi Sv. Mihovila u Trilju, a poslije Sv. Mise pokop će se obaviti na mjesnom groblju u Vedrinama. Ožalošćeni:brat Marjan (Martin), nevjesta Ana (Anka), nećaci: Ivica, Branko i Marijana s obiteljima, sestra Anđelka, nećak Željko s obitelji, obitelj pokojne sestre Mare, obitelj pokojnog strica Bože, obitelj pokojnog djevera Petra te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
"Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje, ako i umre, živjet će. I tko god živi i vjeruje u mene neće umrijeti nikada." S bolom u srcu i vjerom u vječni život, javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je iznenada napustio naš dragi i voljeni

NEDJELJKO ALERIĆ

pok. Vlade 1954. – 2019.
Blago u Gospodinu preminuo u četvrtak 12.XII.2019. godine. Pokop dragog nam pokojnika kreće u subotu 14.XII.2019. godine u 14 sati ispred mrtvačnice Drinovačko Brdo. Sveta misa zadušnica slavit će se uz pokop. Pogreb će se obaviti na mjesnom groblju Drinovačko Brdo. Počivao u miru Božjem. Ožalošćeni: supruga Zdenka, sinovi Dino i Vlado, nevjeste Katija i Marina, unučad Ela, Mia, Ema, Josip i Marta, sestre Milena Ledenko s obitelji, Iva Bešlić s obitelji i Ruža Kordić s obitelji, obitelji Roso, Kurtović, Vranješ i Opačak te ostala tugujuća rodbina i prijatelji
Tužnim srcem javljamo robini, prijateljima i znancima da nas je dana 12.XII.2019. u 78. godini napustio naš voljeni suprug, otac, djed i brat

NIKOLA JAMAN

pok. Ivana 7.XII.1941. - 12.XII.2019.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 14.XII.2019. u 14 sati na groblju Sv. Kate u Klisu. Ožalošćeni: supruga Ivanka, kćeri Julija, Blanka i Lidija, zetovi Darijo Delić, Ivo Perković i Teo Grgičević, unuci Roko, Bruna, Jerko, Marin, Jakov i Tea, obitelj pok. brata Čire, obitelj sestre Marije Vučković te ostala rodbina. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 12.XII.2019. napustila naša draga majka, baka i prabaka

VINKA ŠALINOVIĆ

ud. Mate rođ. Lalić 1928. - 2019.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 14.XII.2019. (subota) u 14.30 sati na mjesnom groblju u Tučepima. Izraze sućuti obitelj će primati od 14 sati. Ožalošćeni: sinovi Branko i Igor, nevjesta Miranda, unuke Martina i Ivana, praunuke Morena i Lea, zet Filip te ostala rodbina i prijatelji. Počivala u miru!