Novosti Svijet

šok u luksuznom hotelu

'Muškarci su tamo jezivi, provaljivali su mi u sobu, uhodili me, pipali i šaputali da me žele j...': idilično putovanje mlade blogerice pretvorilo se u horor

šok u luksuznom hotelu

Mlada američka blogerica Jordan Taylor nakon tri tjedna turističkog obilaska Indije objavila je video na YouTubeu u kojem je detaljno opisala kakve je horore ondje doživjela. Taylor tvrdi da je konstantno bila žrtva seksualnog napastovanja, da su je muškarci dirali, uhodili, pa čak i pokušali provaliti u sobu.

Najgore iskustvo je imala u dva hotela u glavnom gradu New Delhiju u kojima je, kako ona tvrdi, bila meta konstantnih ljigavih napada zaposlenika i gostiju, prenosi Jutarnji list.

- Nije mi bilo lako montirati i objaviti ovaj video.... Ne znam kakav uvod napraviti, kako sve to skupa opisati pa ću se onda prebaciti na glavnu stvar - rekla je Taylor i nastavila prepričavati svoje putovanje života.

 - Prije dva mjeseca posjetila sam Indiju gdje sam provela puna tri tjedna. Sveukupno gledajuću, putovanje je bilo odlično. Stvarno lijepa zemlja, ima se puno toga za vidjeti, iskusila sam puno avantura.

Ipak, uslijedilo je 'ali'...

- Ne želim biti jako negativna, ali moram ispričati neke stvari zbog kojih dan-danas imam traume i lošije spavam.

 Dobar dio putovanja Jordan je provela u društvu svog dečka Livija. Par je prvo došao u hotel od pet zvjezdica u centru New Delhija i već u lobiju počele su se dešavati neke čudne stvari. Muškarci su prolazili kraj nje, dirali i šaputali grozne stvari.

- Nevjerojatno, muškarci su prolazili kraj mene, pipali me, dirali, navlačili... Jedan je prislonio usta na moje uho i samo rekao 'želim te j**** u lice'. Nije ih omela ni prisutnost mog dečka koji je cijelo vrijeme stajao kraj mene.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

be confident.

A post shared by Jordan Taylor (@travellight21) on

Međutim, tu nije bio kraj hororima u luksuznom hotelu.

- Bila sam u potpunom šoku, a onda sam saznala da je osoblje hotela dalo nepoznatom čovjeku moje privatne informacije. Moje puno ime i prezime i broj sobe... U tom trenutku, bilo mi je dosta, odlučili smo napustiti hotel.

Par se preselio u OYO Hotel u samom centu grada, ali Taylor je tada saznala da će ostati sama u njemu. Naime, njezin dečko se hitno morao vratiti kući, što je značilo da će mlada dama potpuno sama provesti četiri dana u Delhiju.

Par se dogovorio da Livio napusti hotel u rano jutro kako nitko ne bi vidio da je ostala usamljena.

- Plan nam je spektakularno propao. Društvo u lobiju je vidjelo da je Livio napustio hotel i od tog trenutka situacija je postala jeziva. 

Od tog trenutka počela su uhođenja, lupanja po vratima, čudni telefonski pozivi...

- Javila sam se na telefon, a s druge strane tip je urlao 'heyyyy babyyyy!'. Poslije je opet zvonio, ali tada je zavladala grozna tišina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Recently, one of my favorite travel Instagrammers @travel_inhershoes made a post asking people how many “lives” they’d had, and shared her own story. I love this idea! I think I have had quite a few “lives” (no, this isn’t mystical stuff, just about life experiences! ☺️☺️) Life 1: As a kid, my family moved constantly, and as the oldest of 9 kids, there was never a dull or quiet moment in the house! I read books constantly, invented complex kingdoms with their own social customs and histories and cultures and languages, and dreamed of faraway lands. Life 2: As an older kid and teenager, I was actually very depressed for years and went through a lot of sadness. I longed for a day when I could be free and happy. Life 3: I went from a university student to an idealistic wanderer; I became homeless and went on a walking roadtrip, I lived on a small mountain underneath the stars in North Carolina. I lived on a total of about $10 a month. Life 4: I moved to Miami and became a model, I was unexpectedly successful at this and within a year was making more money than I could have dreamed of. I invested in apartments and rented all of them out on Airbnb. I eventually stopped modeling to get a “real career” and “be a grown-up” with a great job. I began investing in the stock market market. I had the apartments, the car, the job. But I was unhappy. I realized one day that I was living what defined someone else’s dream - not mine. Life 5: I quit my job and sold everything to go on a three-month trip across Europe. I started filming some fairly awful videos that gradually got better. Three months later, I skipped my return flight. 2.5 years later, I’m still on that same trip, doing what I love and hopefully inspiring others to do the same! * Comment below how many lives you’ve had, or if you make a post about it, @ me and let me know to check it out. * * #travel #inspiration #love #travelstoke #travelstories #dowhatyoulove #guilin #china #exploreeverything #chinatravel #life #darlingescapes #wearetravelgirls #gltlove #girlslovetravel #roamingwomen #digitalnomad #digitalnomadgirls #girltravel #travelgram #youtuber #myview #goodmorning #visitchina #girlsthatwander

A post shared by Jordan Taylor (@travellight21) on

Sljedećeg dana ljigavac se ohrabrio, pa je počeo glasno uzdisati i stenjati na telefonsku slušalicu. Dva dana prije povratka situacija je potpuno izmakla kontroli.

- Muškarac mi je počeo kucati na vrata i urlati da ga pustim unutra. Naravno, to mi nije bilo ni na kraj pameti, a onda sam čula jedan 'klik' i u tom trenutku mi se ugasila klima u sobi. Nakon pola sata čovjek se vratio, počeo kucati i govoriti kako je došao popraviti klimu. 

Prestravljena Taylor kaže da čovjek nije bio usamljen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lately in my travels... I have felt massive amounts of guilt and stress over letting you guys down. I have only uploaded 2 videos in the past 4 or 5 weeks, and I feel guilty and as if I am wasting time, that I need to be more productive. In India, I felt that it was the very first place I failed to capture on film. I will talk about my mistakes in a video, but basically because of how I chose to travel around the country, I went through cities too fast, didn’t really make any new friends, and felt as if I was failing every day at filming. Wifi would be out, so I wasn’t always able to upload... but then when it was working, I would think: Should I spend 30 hours shut inside my hotel editing? Or go explore? I need to film, I want to explore... but I need to edit and upload videos too! I went from India to Guatemala, where the balance was more of the same (to film / enjoy the trip or to hide out somewhere editing?) and then came to Florida to see my family. On my birthday earlier this month, I promised myself that I wouldn’t touch a camera or answer emails or edit at all, but I felt guilty, like I’m letting you guys down. On my Mom’s birthday, I tried to do the same, but footage needed to be sent, companies spoken to, videos edited... Filming is such a positive for me, and I genuinely love it and am so very happy to be making a living by doing what I love. But I need to give myself a break sometimes. Thank you guys for all of the support and for understanding! * * #travel #traveling #india #jaipur #palace #jodhpur #india_gram #amazingindia #doors #traveller #travelgram #travelersnotebook #photography #travelphotograpy #destination_wow #agameoftones #wearetravelgirls #roamingwomen #girlslovetravel #darlingescapes

A post shared by Jordan Taylor (@travellight21) on

- Još se muškaraca skupilo ispred vrata, uopće ne znam tko su bili ti ljudi. Potom mi se ugasio WiFi i, naravno, s druge strane je počeo kucati čovjek za popravljanje WiFi-a. Pogledajte što sam snimila, jasno se vidi sjena čovjeka koji mi je stajao ispred vrata.

Nakon što je sve to ispričala, Jordan se počela gušiti u suzama.

- Osjećala sam se kao u horor filmu! Bilo mi je teško sve to opisati u vlogu, ali bolje to, nego da sam šutjela. Ne želim olako prijeći preko toga...

Njezin vlog je u vrlo kratkom roku pogledalo 226.000 ljudi, a iz Indije je uskoro stigla vijest da je OYO Hotel naprasno zatvoren.

 

Naslovnica Svijet