Novosti Svijet

DIPLOMATSKI INCIDENT

Srpska premijerka: Situacija oko Šešelja postaje sve bizarnija. Sada ispada da hrvatska delegacija ništa nije vidjela ni čula...

DIPLOMATSKI INCIDENT

Ana Brnabić, srpska premijerka, izjavila je kako 'situacija u vezi slučaja Šešelj  iz dana u dan postaje sve bizarnija, i ne zna što Srbija više može učiniti s tim u vezi,, kazala je, te istaknula 'da je Srbija spremna nastaviti dijalog s Hrvatskom'.

Premijerka Srbije izrazila je nadu da će uskoro hrvatski parlamentarci odlučiti da ipak dođu u Beograd i završe započetu posjetu..

- Srbija je tu za razgovor i za svaku vrstu gostoprimstva. Ja im stojim na raspolaganju, da nastavimo gdje smo stali - rekla je Brnabić, piše Blic, i izrazila zadovoljstvo što je nakon tog događaja u srpskoj Skupštini otvoreno predstavništvo Hrvatske privredne komore u Beogradu, prenosi Jutarnji list.

- Nemam predstavu što više možemo učiniti. Ne znam. Meni situacija iz dana u dan postaje sve bizarnija - kazala je Brnabić.

Premijerka je napomenula da sad stižu, kako je kazala, gotovo nevjerojatne informacije da Hrvatska delegacija nije ništa vidjela, a ništa nije ni čula.

Podsjetila je da je sastanak delegacije srpske skupštine i hrvatskih parlamentaraca bio 'fantastičan, jako pozitivan na kojem su dogovorene značajne stvari'.

Naslovnica Svijet