Novosti Svijet

nemirno u susjedstvu

Okončana talačka drama: prijetio da će u zrak dignuti cijelu zgradu, svladali ga specijalci

nemirno u susjedstvu

NOVO

Kako javljaju sprpski portali okončana je talačka kriza u Beogradu. Nakon dvosatnog prergovaranja pripadnici specijalne policije su upali u zgradu i razoružali napadača. Rieč je o osobi koja već otprije ima bogatu kriminalnu prošlost, kod njega je pronađen pištolj, a nosio je i pancirku. okidač za ovu "kaciju" je navodno bio poziv za odlazak na odsluženje zatvorske kazne za prethodna (ne)djela.

STARIJE

Nepoznati muškarac zabarikadirao se u subotu prijepodne u stanu u stambenoj zgradi u Ulici Slavka Rodića na beogradskom Vidikovcu, a kako doznaje Blic, naoružan je i prijeti da će raznijeti bombom cijelu zgradu.

Muškarac navodno ima pištolj i automatsku pušku, a pretpostavlja se da drži i zasad neutvrđeni broj talaca. Prema nekim informacijama, nosi i pancirku.

Na mjesto događaja stiglo je osam interventnih terenaca, velik broj patrolnih policijskih vozila, a došli su i pripadnici SAJ-a, specijalne antiterorističke jedinice te ekipa Hitne pomoći. Stigao je i pregovarački tim sastavljen od psihologa, koji ce pokušati stupiti u kontakt s naoružanim čovjekom. Policija je blokirala cijelo područje.

 

Naslovnica Svijet