Novosti Svijet

strava i užas

Bivša supruga slavnog pjevača ubila dadilju i spalila je u dvorištu! Susjedi osjetili smrad i pozvali policiju

strava i užas

Bivša supruga pop-zvijezde Marka Waltona 34-godišnja Sabrina Quider uhićena je u četvrtak u Londonu zbog sumnje da je ubila dadilju svoje djece i potom spalila njezino tijelo u vrtu milijun funti vrijednog doma, javlja Daily Mail.

Nekadašnja životna družica pjevača benda Boyzone sada je u pritvoru. Uhvaćena je na djelu, nakon što su ju prijavili susjedi koji su vidjeli dim i osjetili nesnosan smrad. Kada je policija pristigla na mjesto zločina, bilo im je nemoguće utvrditi kome pripada nagoreni leš, teško je bilo odrediti čak i spol i dob.

Susjedi su policiji natuknuli da bi se moglo raditi o Sophie Lionnet 21-godišnjoj dadilji iz Francuske koja je živjela s Quider ženom posljednjih 14 mjeseci. Čuvala je njenu trogodišnju kćer i šestogodišnjeg sina (kojeg ima iz veze s Waltonom), a u London je stigla kako učila engleski. 

Novinarima su otkrili kako je Quider živjela vrlo luksuzno, dok je dadilju jako loše plaćala.

- Sabrina je voljela izlaziti na skupa mjesta i uživala je u glamuru, a Sophie je bila iz siromašne obitelji i bila je nesretna. Iz kuće su se znale čuti glasne svađe, a Sophie se odlučila se vratiti u Francusku - ispričao je prijatelj ubijene djevojke.

Quider je uhićena zajedno s 40-godišnjim Ouissemom Medounijem, a oboje se se sumnjiči za ubojstvo.

Naslovnica Svijet