Novosti Svijet

Srpska javnost sablaznuta

U Beogradu u tajnosti radi bordel u kojem se spolno opći s psima!?: 'Sve se odigrava u jednom stanu, iživljavaju se nad jadnim životinjama...'

Srpska javnost sablaznuta

U Beogradu postoji bordela u kojem 'rade' psi, tako bar glasi priča koja već neko vrijeme kruži glavnim gradom Srbije. O gnjusnoj glasini za portal b92 progovorili su članovi beogradske udruge za zaštitu životinja.

 - Imamo nformacije da se sve odigrava u jednom stanu. U posljednjih mjesec dana dobili smo pet, šest poruka koje su se lokacijski poklapale, u smislu toga gdje se izdržavaju ta iživljavanja nad psima - navodi Pavle Bihali iz Udruženja za zaštitu životinja Levijatan koji je izjavio da je apsolutno užasnut mogućnošću da su te glasine istinite te je ponudio nagradu od tisuću eura za točnu informaciju o lokaciji na kojoj se odvija to iživljavanje nad životinjama.. 

- Znamo da je u Beogradu, znamo i u kojem dijelu, ali ne znamo točnu adresu. Ni zgradu, ni ulaz, nemamo ništa, niti ime. Imamo neke indicije, ali jako je teško ući u taj krug. Jako je teško infiltrirati se tu, a s druge strane nitko normalan se ne može tu infiltrirati,  glumiti neki 'undercover', tko to može gledati!? - uzrujan je Bihali. 

Iz Veterine Beograd kažu da do sada nisu primili životinje s povredama koje izgledaju kao da su nastale od seksualnog zlostavljanja, no seksolog Jovan Marić ističe da nije tajna da postoje osobe koje seksualno uzbuđenje doživljavaju sa životinjama. Takvi ljudi, tvrdi Marić, vjeruju da to nije ništa strašno. On, pak, ne smatra da je tako, a posebno osuđuje one koji na tome zarađuju.

- Mislim da je to dno dna i da se tu zarađuje na nekome tko je uistinu bolestan, tko prije zahijteva liječenje nego da se od njega uzima novac - poručuje seksolog.

Naslovnica Svijet