StoryEditorOCM
Promo arhivVodič kroz sajam SASO 2019

Provjerite što se nudi od noviteta i zašto sajam SASO nipošto ne smijete propustiti

Piše Promo
24. listopada 2019. - 17:30

Tradicionalni, 23. međunarodni sajam SASO 2019 održava se u splitskoj Spaladium areni od 23. do 26. listopada 2019. godine i okuplja 896 brendova, izlagača i suizlagača iz osam europskih zemalja. I ove godine sajam SASO donosi niz noviteta iz područja graditeljstva, elektrotehnike, elektronike, energetike, drvne i metalne industrije, alata i strojeva, obrtništva te raznih proizvoda vezanih uz turizam kao jednu od najprosperitetnijih uslužnih gospodarskih grana posljednjih godina. To se posebice odnosi na segment profesionalne ugostiteljske i hotelske opreme, kao i bazena i bazenske opreme jer se SASO održava u vrijeme neposredno nakon završetka još jedne uspješne turističke sezone, kada cijeli turistički sektor započinje s pripremama za sljedeću, odnosno planira gradnju, renoviranje i ulaganja u turističke objekte.

Partner sajma SASO 2019 je tvrtka Max & Moris koja u svom sajamskom nastupu nudi baš sve što je potrebno radionicama namještaja i stolarima za suvremeni dizajn interijera, bilo da se radi o prostorima za svakodnevni život ili o poslovnim objektima. Na njihovom štandu možete se upoznati s najnovijim trendovima u uređenju interijera i na licu mjesta, putem reprodukcija, vidjeti kako kuhinjski elementi, uz pomoć Blumovog spacestepa dobivaju dodatne funkcije poput stepenice za lako dosezanje gornjih ormarića, kako funkcionira moderna kuhinja bez ručkica ili barndor, odnosno seoska vrata kao pregrada između dviju prostorija. Također, na Max & Moris štandu možete se upoznati s reprodukcijama novih podnih obloga, EGGER Group PRO Comfort laminatnim podom s posebnim svojstvima pluta, ali i vidjeti kako izgleda betonska podna obloga elegantnoj Gizir kuhinji izrađenoj od crnog mata i Blum okova.

Generalni sponzor sajma SASO 2019 – Eterlux sistemi nudi pomoć i savjete u područjima ugradnje svjetlosnih kupola i traka, krovnih prozora uz sustav odvodnje dima i topline te predstavlja vrhunska rješenja za moderne krovne konstrukcije uz uslugu dostave i montaže širom Hrvatske.

Bossanova, također generalni sponzor sajma SASO 2019 donosi sve za opremanje turističkih objekata, a posebice, kao novitet, opremu usklađenu s normom EN54 (evakuacijska obavijest govornim porukama preko sustava ozvučenja.

Astracija projekti predstavlja svjetsku inovaciju – uređaj iTherapy za dizajniranje unutarnjeg zraka i zraka u bazenskim strojarnicama sprječavajući isparavanja štetnih sredstava za održavanje bazenske vode i to uz popust od čak 20%. Uz to, predstavit će i robotski usisava Maytronics za uklanjanje nečistoća s poda, zidova bazena te posebni dozirni sustav Orpheo.

Aqvabocci posjetiteljima sajma nudi posebno dizajnirane odvodne sustave za upotrebu u cijeloj kući poput bazena, vlažnih soba (kupaonica) i balkonskih prostora koji neće zahrđati i korodirati na mjestima uz morsku obalu. Na štandu tvrtke Bane iz Subotice, možete vidjeti tuš kade, kabine i lavandine po mjeri od kompozitog materijala LG Hi-macs.

Bulum – JH izlaže dekorativne obloge pročelja građevina, EPS sustavi elemente od stiropora koji se koriste umjesto oplate za nalijevanje betona, Interijer Color nove kuhinje vrijednosti oko 400 tisuća kuna, Internorm oka nove podizno klizne stjenke, IGP inženjering strukture montažnih bazena, Kamena kuća filtere otpadnih voda koji rade bez struje, Mimeks Trade rogote za čišćenje bazena i uz mogućnost najma, Niveto gotove bazene, Nobel Water Systems novitete u pročišćavanju vode, OHRA Regalanlagen Gmbh patent sklapanja regala, Sanotechnik nove tehnologije u segmentu bazena i masažnih kada, Tehnixs novi press kontejner s električnim upravljanjem i praćenjem, Unikomerc-uvoz novu polu MS 500 s direktnim ubrizgavanjem goriva, a Hidro-rad nove alate za preradu betona i asfalta.

Velux, globalni lider u proizvodnji i prodaji krovnih prozora predstavlja inovativni proizvod Velux Active with Metatmo – sustav za kontrolu unutarnje klime te prozor na ravni krov za zakrivljenim staklom što predstavlja inovativno rješenje za ravne krovove.

Prima proizvođač namještaja donosi inovativna rješenja iz svoje nove kolekcije proizvoda za 2020. godinu, a Europol bazene od polipročilen ploča, kupole za spa kade i bazensku opremu.

Mag Commerce na sajam SASO 2019 stiže sa svjetskom prezentacijom potpuno nove serije PRAMAC GA agregata struje na prirodan plin, maksimalne snage do 20 kVA. Također, prezentirat će tlakovod AIGNEP Infinity – kvalitetan razvod aluminijskim cijevima otpornim na koroziju s jamstvom od 10 godina. Odobravaju i sajamske popuste u vrijeme trajanja sajma na kompresore 20%, na agregate struje 25%, viličare 10% te su pripremili atraktivne MAG poklon majice za sve posjetitelje koji ostvare kupnju u vrijeme trajanja sajma SASO.

Za sve posjetitelje još danas i sutra do 21:00 sat, organizator sajma SASO osigurao je  besplatno parkiranje na području stadiona Poljud.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 00:52