StoryEditorOCM
Promo arhivNOVI PRODAJNI SALON U KAŠTEL ŠTAFILIĆU

Kod 'Mime' je najbolji namještaj

Piše Jakov Žarko
Vladimir Dugandžić/Hanza Media
21. ožujka 2019. - 10:53

Minutu do devet sati, u subotu, svečanim rezanjem vrpce otvoren je novouređeni salon namještaja "Mima", inače 11. salon ovog hrvatskog poduzeća za proizvodnju i prodaju namještaja, s tradicijom dugom 27 godina.

Novi prodajni salon, koji su odmah nakon otvaranja posjetili brojni kupci, svoja je vrata otvorio u Kaštel Štafiliću, na magistrali, u prostoru nekadašnjeg Kerumova supermarketa.
Dugogodišnjom prisutnošću na hrvatskom tržištu, "Mima" se izgradila kao pouzdani partner u opremanju doma, savjetovanju i proizvodnji namještaja, a stalnim ulaganjem u istraživanje tržišta, edukaciju kadrova i vlastitu proizvodnju poduzeće je zauzelo zavidno mjesto na hrvatskom tržištu namještaja.

Vrhunski prostor

Danas broje više od 170 zaposlenih, na preko 25.000 metara četvornih vrhunski opremljenog izložbenog prostora u 11 salona, posjeduju vlastitu proizvodnju, iz koje posebno izdvajaju kuhinje na mjeru, klizne stijene i ugradbene ormare koji se izrađuju u širokoj paleti vrhunskih materijala.
Ponosni što su još uvijek u stopostotnom hrvatskom vlasništvu, poseban segment poslovanja usmjeren je prema zadovoljnom kupcu. To im je najveći prioritet, pa tako i motivacija da se stalno radi na povjerenju; da pružaju kvalitetnu, široku ponudu i, povrh svega, pristupačne cijene.
Sretni su što je napokon i splitsko šire područje dobilo njihov salon, a lokacija na kojoj od subote rade odabrana je kao zanimljiva zbog brojnih iznajmljivača za koje imaju bogatu ponudu.
Na više od 1500 metara četvornih, u velikom broju uređenih ambijenata, smješten je pomno biran namještaj prema najnovijim trendovima koji pokriva asortimane od kuhinja rađenih po mjeri i želji kupaca do kuhinjskih blokova, dnevnih boravaka, blagovaonica, spavaćih soba, dječjih soba, predsoblja, kao i doista veliki izbor dekoracija za svaku prostoriju.
A sretna zbog otvaranja ovog salona bila je i iznajmljivačica iz Okruga koja je stigla vidjeti nudi li se nešto novo, upravo za opremanje apartmana.
- Salon je jako lijep, drugačiji od ostalih i imaju bogat izbor, reklo bi se svega i svačega. Cijene variraju, imaju neke stvari, posebno ove dekorativne, jeftinije od drugih salona, nekoliko kuhinja može se povoljno kupiti, a druge stvari slične su i u ostalim salonima. Oni su tvrtka s kvalitetnim namještajem i sigurno ću često dolaziti u kupovinu - kaže nam Maja Radić, okruška iznajmljivačica.

Jeftinija dostava

Do sada je najbliži "Mimin" salon bio u Šibeniku, koji je otvoren 2002. godine, odakle se dostavljala roba do Splita.
- Otvaranjem novog salona u Kaštel Štafiliću naša će ponuda biti pristupačnija "južnijoj publici", pa tako i dostava jeftinija. Naš je stručni tim dizajnera i montera marljivo radio, kako bi na otvaranju sve izgledalo besprijekorno. U velikom broju uređenih ambijenata smješten je pomno biran namještaj prema najnovijim trendovima i velik broj popratnih artikala za uređenje doma. Izgled novog salona mnoge je oduševio a, povrh svega, kupci su naišli i na brojne popuste kojih će biti i u nadolazećim razdobljima - kažu nam u "Mimi".

www.namjestaj-mima.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 07:08