StoryEditorOCM
Promo arhivNOVOGODIŠNJA AKCIJA

US POLO ASSN - 50% popusta „bez skrivenih DO"

Piše PROMO
18. prosinca 2018. - 16:43

Za sve ljubitelje američkog brenda U.S. Polo Assn. od 19.12.2018 započinje sezonsko sniženje od 50% na sve artikle, "bez skrivenih DO".

"Vrijeme je da krenete u novogodišnju akciju traženja darova, a s našim divnim sniženjima će vam to zasigurno biti lakše. Dopustite sebi da postanete dio blagdanske čarolije", poručuje nam U.S. Polo Assn Croatia tim.

U.S. Polo Assn. obećava toplu i udobnu zimu s kolekcijom jesen-zima koju čine nesvakidašnje sezonske boje. Nijanse koje su inspirirane prirodom, mirna atmosfera planinskih kućica se spajaju sa sportskim urbanističkim stilom, oslobođene daškom gradskog duha.

Ove sezone se U.S. Polo Assn. kolekcija jesen-zima vraća ubrzanom gradskom životu s raznovrsnim spektrom boja. Raznobojni komadi koje nismo navikli vidjeti u hladnim sezonama, pružaju garderobi iznenađujuću dinamiku. Sezona je predstavljena vibrantnim nijansama žute boje gorušice, kao i nijansama tamno crvene koje su zasjenile klasičnu crvenu, te nijanse neonski zelene, koje sveukupno prkose hladnom vremenu. Nijanse tamno žute, sive i traper plave, prate osnovne boje i na taj način transformiraju kolekciju u svojevrsni karneval.

Sitni cvjetići i veliki cvjetni uzorci krase komade pletiva, košulje i traperice koji su posvećeni onima koji vječno žude za proljećem. Geometrijski dizajn koji predstavlja oštre rubove grada donosi dah svježeg zraka u muški stil.


Mikro uzorci, topli vuneni komadi pletiva, skinny hlače i kožni detalji na modnim dodacima kolekcije, inspirirani rustikalnim planinskim kućicama, donose dašak seoskog zraka i polo sporta u grad.

Višestruki slojevi. Košulje, prsluci, jakne i kaputi koji se mogu nositi zajedno stvaraju upečatljive kombinacije, a haljine, komadi pletiva i pončosi koji mogu biti ukrašeni modnim detaljima pričaju priču o toplini i udobnosti. Postoji mnogo razloga da se zaljubite u U.S. Polo Assn. jesen-zima 2018 kolekciju!

Kao i u svakoj sezoni, USPA djeca su članovi tima sa najvećim spektrom boja, uzoraka i zabavne odjeće ove jeseni i zime..Kombinacije majka-kći i otac-sin koje su postale USPA klasici pozivaju članove obitelji da budu dio zabavne ekipe.

U.S. Polo Assn. je tu za cijelu obitelj. Razveselite sebe i svoje najdraže za blagdane uz popuste od 50% „bez skrivenih DO“

U.S. Polo Assn poslovnice:

Arena Centar, Ul. Vice Vukova 6, 10000 Zagreb,

Joker Centar, Put brodarice 6, 21000 Split

https://www.facebook.com/uspoloassncro/

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 01:14