StoryEditorOCM
Promo arhiv"ZVIJEZDA" U "WALMARTU"

Veliki uspjeh "Zvijezdinih" proizvoda na američkom tržištu

Piše PROMO
12. listopada 2018. - 12:30

"Zvijezdini" majoneza, margarin, ulje i ocat od rujna su dostupni kupcima u SAD-u u "Walmartu",  najvećem svjetskom trgovačkom lancu

"Zvijezdini" proizvodi od rujna su dostupni kupcima američkog "Walmarta". Riječ je o najvećem svjetskom trgovačkom lancu koji tjedno posjeti 265 milijuna kupaca. "Walmart" ima više od 11 tisuća trgovina u 27 država, dok je online kupnja dostupna u 10 država, a bilježi godišnji prihod od 500,3 milijarde dolara.

"Zvijezda" delikates majoneza, suncokretovo ulje, ocat, Margo  i stolni margarini kupcima su dostupni i u fizičkim prodavaonicama i online, a najveći je hit među potrošačima "Zvijezda" delikates majoneza.

 "Vrlo smo ponosni što su 'Zvijezdini' proizvodi pronašli svoj put do potrošača u SAD-u, koji doista imaju širok izbor. Najveći hit među njima zasad je 'Zvijezda' delikates majoneza od svježih jaja i bez konzervansa. Pripremamo je po tradicionalnoj recepturi već više od pola stoljeća, a američkom je tržištu, osim okusom, pravo iznenađenje jer se u trgovini nalazi u hladnjaku, za razliku od drugih majoneza koje se mogu pokupiti direktno s police", istaknuo Krešimir Staničić, direktor izvoza "Zvijezde".

Uz "Zvijezdinu" delikates majonezu, potrošači su odlično prihvatili i "Zvijezdine" margarine te namaz Margo koji se, za razliku od američkih margarina, u "Zvijezdi" proizvode bez hidrogeniranih masti (bez transmasti).

"Zvijezda" je danas prisutna na 23 različita tržišta i bilježi rast izvoznog tržišta od 20% u odnosu na isto razdoblje prošle godine. Ovaj rast inozemne prodaje u skladu je s pojačanom izvoznom orijentacijom kompanije, čiji su poslovni planovi, kao i do sada, usmjereni na jačanje konkurentnosti na domaćem te širenju poslovnih aktivnosti na izvoznim tržištima. U idućem razdoblju "Zvijezda" će nastaviti s poslovnom strategijom fokusiranom na rast inozemne prodaje i iskoracima na nova izvozna tržišta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 15:18