StoryEditorOCM
Promo arhivRADOVIĆ GRADNJA

Odlična ponuda stanova - novogradnja na Kili 

Piše Promo
15. lipnja 2018. - 13:07

Ugodan dom, funkcionalnost prostora i visoka kvaliteta života ključni su faktori svakog kupca pri odabiru svog budućeg životnog prostora.
 
Tako je splitska tvrtka Radović gradnja d.o.o., koja posluje kao investitor građevinskih projekata i iza sebe ima uspješnu realizaciju nekoliko objekata, novim projektom Kila objedinila vrhunski standard gradnje i mogućnost sigurnog i udobnog stanovanja za pojedince i obitelji. Radi se o direktnoj prodaji stanova čija se cijena po kvadratu kreće između 1.700,00 i 1.950,00 Eura, ovisno o etaži na kojoj je stan pozicioniran.
 
Projekt Kila sastoji se od jednog stambeno-poslovnog i jednog stambenog objekta smještenih na istočnom predjelu Splita, Kili.Spomenute zgrade se protežu na 8 etaža (2 podzemne etaže, prizemlje, 4 kata i nadgrađe). ). U A zgradi smještena su 43 visoko-kvalitetna stana i 2 poslovna prostora, dok B zgrada sadržava 48 stanova. Unutrašnji garažni prostori nalaze se na zajedničkim podzemnim etažama ispod objekata i dizalima su direktno povezani sa stanovima. Obje zgrade će pripadati A energetskom razredu, opremljene vrhunskim materijalima poput ETICS fasade (10 cm kamene vune koja pruža poboljšanu zvučnu i toplinsku izolaciju), blindo protuprovalnim/požarnim vratima, PVC zatvorima, keramičkim pločicama prve klase i troslojnim hrastovim parketima prve klase. Unutrašnja sanitarija također je moderno i luksuzno orijentirana.
 
Arhitektonskim oblikovanjem u svrhu što bolje iskoristivosti, struktura stanova prilagođena je potrebama tržišta što podrazumijeva garsonijere, jednosobne, dvosobne i trosobne stanove osmišljene na način da njihova iskoristivost, funkcionalnost i obilje prirodnog svjetla osiguraju ugodan boravak. Zelene površine s drvećem i cvjetnim nasadima integrirane su u okruženje objekata, a pristup zgradama omogućen je direktnim spajanjem na Grabovu ulicu. Potpisnici Projekta Kila su arhitekti renomiranog splitskog Ateliera Šverko & Šverko.
 
Objekti se nalaze u neposrednoj blizini shopping centra City Center One koji sadržava veliki prehrambeni market, pekare, banku i bankomate, ljekarne, Hrvatsku poštu, knjižaru, beauty salone i razne druge dućane. Na nekoliko minuta hoda od objekata Projekta Kila leži jedna od glavnih prometnica grada koja je dobro povezana javnim prijevozom s ostatkom grada.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 08:41