StoryEditorOCM
HrvatskaSami sebe hvale, ali...

Ocijenili smo rad Andreja Plenkovića i njegovih ministara u 2018: nitko nije zaslužio peticu, tek ponekom je pripala trojka, najviše je 'dvojkaša', a jedan je i pao godinu; Za bolju ocjenu u 2019. morat će se puno više potruditi

Piše Marina Karlović-Sabolić
25. prosinca 2018. - 13:15

Naša je Vlada bila vrlo uspješna: rastao je BDP, rasle su plaće, provodile su se reforme, gradili mostovi i ceste, spriječeni su socijalni lomovi, preživljeni oni politički.

To je dio slike koju su u ružičastim tonovima ovih dana javnosti ponudili u Banskim dvorima, rezimirajući svoje rezultate iz 2018. godine.

edakcija "Slobodne Dalmacije" pokušala je stanje u zemlji sagledati nešto realnije i školskim ocjenama od 1 do 5 ocijeniti rad Andreja Plenkovića i njegovih ministara. Honorirali smo pritom trud i dobru volju, kvalitetne odluke i projekte, a uvažili i neke za Vladu ne tako povoljne činjenice.

Umjesto reformskog tsunamija, Hrvatskoj je u 2018. zapuhao tek slabašni maestral. Iseljavanje građana u bogatiji dio Europe ne da se nije zaustavilo, nego se rapidno nastavilo. I...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 11:45