Novosti Crna kronika

nesreća kod koprivnice

Uhićen vozač koji je naletio na dvoje djece na biciklima, pa pobjegao: radi se o 77-godišnjaku, koji je zbog velike brzine automobilom sletio u jarak, a zatim se vratio na cestu i 'pokosio' mališane

nesreća kod koprivnice

Vozač koji je u srijedu nešto prije 19 sati naletio na dvoje djece na biciklima u mjestu Goričko i zatim pobjegao uhićen je u večernjim satima, izvijestila je koprivničko-križevačka policija.

Automobil naletio na dvoje djece na biciklima, vozač pobjegao, očevici tvrde da je krivudao po cesti

Intenzivnim kriminalističkim istraživanjem tijekom večernjih sati uhićen je 77-godišnji muškarac s koprivničkog područja, priopćili su iz policije, navodeći da je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Djeca su prevezena u Opću bolnicu Koprivnica gdje je utvrđeno da je devetogodišnjak teško ozljeđen ali izvan životne opasnosti, dok je osmogodišnjak prošao bez ozljeda.

Osumnjičeni vozač automobila VW Polo vozio je u smjeru Koprivničkog Ivanca kad je oko 18,45 sati zbog neprilagođene brzine sletio sa županijske ceste u južni odvodni kanal, a zatim se vratio na cestu gdje je u zanošenju udario prvo u jedno dijete na biciklu a zatim i u drugo.

Prilikom udara djeca su odbačena u sjeverni kanal.

U sjeverni kanal sletio je i automobil ali se vozač vratio na cestu i bez zaustavljanja udaljio s mjesta nesreće.
Djeca su, utvrdila je policija, upravljala biciklom nepropisno sjevernom prometnom trakom bez zaštitne kacige.
 

Naslovnica Crna kronika