Novosti Crna kronika

pretučen na kolodvoru

Šibenska policija oglasila se o napadu Funcuta na mladog torcidaša; Momku su nagnječena rebra, ima šavove na nosu, podljeve ispod oba oka - kažu da riječ o lakšim ozljedama

pretučen na kolodvoru

Na okolnosti događaja od 11. veljače oko 19 sati, kada je došlo do tučnjave više mlađih osoba na autobusnom kolodvoru u Šibeniku, i nadalje se provodi kriminalističko istraživanje. Prema do sada prikupljenim saznanjima nitko od sudionika tog događaja nije teže ozlijeđen. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja o svemu utvrđenom ćemo blagovremeno obavijestiti javnost - oglasila se u srijedu ujutro PU šibensko-kninska.

Riječ o napadu više mladića i navijačke skupine Funcuti na 20-godišnjeg mladića Tonija Juričev iz Vodica, pripadnika Torcide, o čemu je novinare tijekom utorka izvijestio otac napadnutog mladića Dado Juričev.

'Opkolilo me njih 15-ak i počelo mlatiti': šibenski Funcuti brutalno iscipelarili mladog torcidaša dok je s djevojkom čekao autobus

- Dok je čekao autobus sa svojom djevojkom za Vodice, Toniju su prišla dva 'Funcuta' i počela ga naguravati. Za nekoliko sekundi Tonija je potom opkolilo 15-ak mladića njegovih godina i starijih, među njima i nekoliko maloljetnika te su ga bestijalno iscipelarili - ispričao nam je jučer Dado Juričev.

On je također ustvrdio kako njegovom sinu u šibenskoj bolnici konstatirani podljevi ispod oba oka, ozljeda nosa koja je sanirana s dva šava, te ozljede ramena i nagnječene više rebara.

U svom, pak, jutrošnjem priopćenju policija je ovakve ozljede okvalificirala lakšim.

Naslovnica Crna kronika