Novosti Crna kronika

pronađena Matea Anaković

Maloljetna Šibenčanka je na sigurnom: za njom je u travnju tragala cijela Hrvatska, a prošli tjedan njen je nestanak prijavljen dva puta

pronađena Matea Anaković

NOVIJE

Maloljetna Šibenčanka Matea Anaković čiji je nestanak zadnji put prijavljen u četvrtak na splitskom području, je na sigurnom, obavijestili su ŠibenikIN jutros iz Centra za socijalnu skrb Šibenik. Informacija je potvrđena i u šibenskoj policiji.

- Prvu informaciju o nestanku maloljetnice na šibenskom području zaprimili smo 3. rujna, potom je pronađena 6. rujna i smještena u centar za maloljetnike u Splitu. No, od tamo se udaljila isti dan, dakle 6. rujna te je ponovno pronađena 7. rujna na području Knina odakle je vraćena u centar u Split – kazala je za ŠibenikIN glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske Marica Kosor. 

PRVA VIJEST

Šibenčanka Matea Anaković (17), za kojoj je cijela Hrvatska tragala u travnju ove godine, ponovno je nestala prošlog četvrtka, objavljeno je na portalu Nestali.hr

Ovaj put se Matei gubi trag u Splitu, tako da cijeli postupak vodi Policijska uprava splitsko-dalmatinska, piše ŠibenikIN.

Matea je visoka 165 cm i nosi cipele broj 38. Ima ravnu, smeđu kosu i kestenjaste oči. Srednje je tjelesne građe i ovalnog lica, a od značajki na licu ima ravan nos srednje veličine. 

Kad je prošli put nestala u travnju prošle godine iz svog obiteljskog stana u Ulici Petra Preradovića u Šibeniku, Matea se nalon sedam dana sama vratila kući. Djevojka je tada iz svog mobitela izvadila SIM karticu i ostavila je u svojoj sobi, piše ŠibenikIN.

Naslovnica Crna kronika