Novosti Crna kronika

završio u istražnom zatvoru

Albanac osumnjičen za brutalno ubojstvo splitskog dilera ispitan na sudu, prijeti mu najmanje deset godina zatvora

završio u istražnom zatvoru

Istražni sudac Županijskog suda u Splitu odredio je istražni zatvor Liridonu Berishi (27) iz Strožanca osumnjičenom za teško ubojstvo Ante Prnjaka (35) čije je tijelo pronađeno na splitskom TTTS-u, doznaje se na sudu.

Ispitan je na Županijskom državnom odvjetništvu nakon čega je tužiteljstvo tražilo da mu se zbog posebne težine kaznenog djela i opasnosti od utjecaja na svjedoke, odredi zatvor.

Detalji brutalnog ubojstva u Splitu: likvidirani muškarac je bivši vojni policajac Ante Prnjak; Istražitelji imaju snimke nadzorne kamere, pronađen i zapaljeni BMW kojeg su koristile ubojice?​

Otkriven identitet muškarca čije tijelo je pronađeno na TTTS-u, radi se o dileru koji je 'pao' s velikom količinom droge

Splitska policija uhitila osumnjičenog za ubojstvo 34-godišnjaka, akcija je krenula jutros u Omišu...; Potvrđeno i da je zapaljeni BMW bio u vlasništvu ubijenog muškarca

Berisha se sumnjiči za teško ubojstvo Ante Prnjaka kojega je usmrtio u noći sa utorka na srijedu s 15 metaka u glavu, prsa i leđa iz automatske puške. Potom je ubijenog bivšeg vojnog policajca ostavio nedaleko jednog hangara u gradnji na TTTS- u gdje je i pronađen u srijedu u 7.40 sati.

Dok je policija na mjestu događaja obavljala očevid vatrogasci su na vatrogasnom putu Račnik kod Tugara pozvani na gašenje Prnjakovog BMW-a. Paljevinom automobila Berisha je imao namjeru uništiti dokaze, no nedaleko potpuno izgorenog vozila pronađena je i odbačena automatska puška kojom je počinjen zločin.

Policija je Berishu uhitila dan nako pronalaska tijela, prije nego što je pokušao pobjeći s omiškog autobusnog kolodvora.

Za kazneno djelo teškog ubojstva predviđeno je najmanje deset godina zatvora.

Naslovnica Crna kronika