Novosti Crna kronika

supruga demantira

Mia Tovarović: Moj suprug je u Beograd išao turistički!

supruga demantira

Splićani koji su jučer sudjelovali u tučnjavi na Partizanovom stadionu u Beogradu u policijskoj postaji čekaju privođenje na ispitivanje u tužilaštvo. Točnije, petorica njih. Šesti, Ante Firić, i dalje je u bolnici. U bolnici je bio Damir Tovarović, čija se supruga Mia jučer obratila javnosti opovrgavajući navode iz Ministarstva vanjskih poslova kako nitko od šestorice nije zatražio konzularnu pomoć.
Oglasila se supruga Splićanina koji je ozlijeđen na utakmici u Beogradu
Mia je danas Indexu otkrila kako je njen suprug jučer pobjegao iz bolnice te se osvrnula na napise u srpskim medijima. Kaže da su Splićani u Beograd išli turistički i demantira da im je plaćeno po deset tisuća eura da izazovu incident.
Za obračun s Grobarima Splićanima prijeti 12 godina zatvora? Srpski mediji špekuliraju o kaznama i pozamašnim svotama koje su dobili za sudjelovanje u tučnjavi; Danas izlaze pred sud, bar oni koji su u stanju"Mojem suprugu slomljena je gornja vilica i ima nagnječenje mozga. Pobjegao je iz bolnice, no uhvatili su ga specijalci kada je došao u hotel. Svi se sada osim Firića nalaze u policiji. Određeno im je zadržavanje od 48 sati, a popodne bi ih trebali izvesti pred tužitelja na ispitivanje. To bi trebalo biti oko 18 sati. Terete ih za organizirano izazivanje nereda na stadionu, ove sve stvari koje pišu srpski mediji, da su u hotelskoj sobi pronašli oružje i drogu, potpuno su neprovjerene", kazala nam je supruga jednog od Splićana koji su sudjelovali u tučnjavi na stadionu Partizana.

 

 

Naslovnica Crna kronika