Novosti Crna kronika

tragedija na mostu

Pilot kanadera iz Splita ubio se hicem u glavu, prekinuta potraga za tijelom: 'Bez straha je ulazio u najteže požare, bio je vrlo odvažan i hrabar'

tragedija na mostu

Prekinuta je potraga za pilotom kanadera koji je u ponedjeljak počinio samoubojstvo na Masleničkom mostu.

Kako piše Index.hr, radi se o 45-godišnjaku iz Splita koji se ubio hicem u glavu. Njegovo tijelo nestalo je u moru ispod Masleničkog mosta. Potraga će se nastaviti i u srijedu.

Traži se tijelo pilota kanadera koji se ubio: kolege u vojnoj bazi u Zemuniku su u šoku, MORH poslao priopćenje i ponudio svu potrebnu pomoć!

- Cijeli dan su pripadnici MORH-a i Policijske uprave Zadarske pretraživali su područje oko Masleničkog mosta, ali nažalost, bez rezultata. Policijsko plovilo također je bilo uključeno u potragu, kao i brod Lučke kapetanije. Tu su i svi raspoloživi ronioci od Rijeke do Splita. Kako je pala noć, potraga je prekinuta i sutra ćemo nastaviti tragati za nestalom osobom - izjavio je za Index glasnogovornik PU Zadarske, Elis Žodan.

- Radi se o čovjeku koji je bez straha ulazio u najteže požare. Bio je vrlo odvažan i hrabar i za sve nas koji se bavimo ovim poslom, ali i za članove njegove obitelji, ovo je veliki gubitak - kazao je kolega preminulog pilota za Index.

Naslovnica Crna kronika