Novosti Crna kronika

obiteljsko nasilje

HDZ-ov župan i nesuđeni ministar branitelja pretukao suprugu? Žena s kojom ima troje djece noćas završila u bolnici, on jutros priveden u policiju

obiteljsko nasilje

Požeško-slavonski župan Alojz Tomašević (HDZ), kako neslužbeno doznaje Net.hr, priveden je jutros u požešku policiju zbog obiteljskog nasilja.

Glasnogovornica požeške policije Ivana Radić na upit Net.hr-a o tom događaju odgovorila je kako je župan Tomašević (66) u prostorijama policije gdje daje iskaz o događaju.

U Požeško-slavonskoj županiji župan Tomašević nije se jutros pojavio na poslu. Njegovu tajnicu mijenjala je osoba koja se nije predstavila, ali je na upit gdje je župan rekla kako ne zna i da joj nije poznato hoće li se i kada danas pojaviti na radnom mjestu.

Policija potvrdila da je HDZ-ov župan priveden, Ženska kuća traži ostavku zbog obiteljskog nasilja

Prema do sada raspoloživim informacijama, kako piše Net.hr,Tomaševićeva supruga, s kojom ima troje djece, noćas je zatražila pomoć u Općoj županijskoj bolnici u Požegi. Navodno su u pitanju lakše tjelesne ozljede.

Tomašević je za župana požeško-slavonskog izabran 2013. godine i ponovno na izborima u lipnju ove godine.
U veljači prošle godine spominjao se kao mogući ministar branitelja. Bio je zapovjednik vojarne u Požegi, zapovjednik Dočasnike škole Jastrebarsko, te Učilišta kopnene vojske Črnomerec u Zagrebu. Obnašao je i dužnost načelnika Stožera Hrvatske kopnene vojske u Karlovcu. U lipnju 2012. umirovljen je u činu brigadnog generala Hrvatske vojske, piše Net.hr.

Naslovnica Crna kronika