Novosti Crna kronika

nije mu bilo spasa

'Ozljede su bile smrtonosne': maturanta iz Šibenika pokušao je spasiti prolaznik; Češka policija nastavlja istragu, fokusirani su na jedan bitan detalj

nije mu bilo spasa

Praška policija nije pronašla tragove koji bi upućivali na nasilnu smrt šibenskog maturanta, ali istraga se nastavlja, a na tijelu nesretnog mladića bit će obavljena obdukcija. Policija je odbila komentirati je li riječ o nesreći ili namjernom skoku kroz prozor, prenosi Index.hr pisanje češkog portala iDnes.cz.

- U nedjelju popodne dobili su dojavu o padu čovjeka kroz prozor u Pragu. Riječ je o 18-godišnjaku koji u tom trenutku nije imao društvo, zatražili smo obdukciju. Istraga je u tijeku - izjavila je glasnogovornica praške policije Andrea Zoulova za iDNES.cz.

Tragedija na ekskurziji u Pragu: šibenski maturant pao s hotelskog balkona i smrtno stradao

 - Hitne službe nemaju informacije o tome je li u pitanju nesreća ili namjeran skok - rekao je glasnogovornik hitnih službi Ondřej Franek.

Detalji pogibije šibenskog maturanta: policija istražuje slučaj, svi u šoku zbog smrti dobrog i dragog mladića; Bilice zavijene u crno: majka je shrvana, to nije prva tragedija koja je pogodila obitelj

Otkrio je kako je maturantu na mjestu događaja pružena prva pomoć na mjestu događa. Jedan od očevidaca pomagao mu je uz telefonske upute hitne službe. Nažalost, ozljede koje je zadobio pri padu biule su smrtonosne i liječnik je po dolasku na mjesto nesreće mogao samo proglasiti smrt, prenosi Index.hr. 

Naslovnica Crna kronika