Novosti Crna kronika

'u tuzi i boli'

Roditelji Antonije Bilić nisu niti znali da je Paravinji smanjena kazna: 'Jako nam je teško, no vjerujemo u Boga i pravdu...'

'u tuzi i boli'

"Prvi mi je glas da su mu smanjili kaznu. Promakla nam je ta vijest“, rekla je na telefon Milka Bilić za 100posto, majka nesretne Antonije, koju je Dragan Paravinja u lipnju 2011. pokušao silovati, te ju je onda ubio na parkiralištu kraj državne ceste D-23 u selu Modruš kraj Josipdola.

Srednjoškolka iz sela Kričke kraj Drniša posljednji put viđena je na čikolskom mostu, na cesti Drniš-Split. 17-godišnjakinja je tada autostopirala i ušla u kamion koji je vozio Paravinja.

Kad smo majci ispričali da je ubojici kazna Vrhovni sud smanjio kaznu za 20 godina rekla nam je da je obitelj shrvana.

"Jako nam je teško, no vjerujemo u Boga i pravdu. Nemojte se ljutiti, ali cijela obitelj je još uvijek u tuzi i boli. Pravosuđe radi svoj posao, to nije naša domena. Samo želimo nastaviti sa životom sa svojom Antonijom u srcu", rekao nam je tužno otac pokojne djevojke.

Roditelji nesretne Antonije još su, dok je trajala potraga za njezinim tijelom, rekli da su ubojici oprostili.

"Čovjek koji oprosti, rastereti i sebe od svega. Jer oprostiti za ubojstvo nije mala stvar. Ali to ne može oprostiti čovjek sam bez Boga. Nema tu snagu. Spremna sam oprostiti i kao majka i kao vjernica. U svojoj duši sam to već i učinila, da je i mom srcu lakše", rekla je to gospođa Bilić, piše 100posto.

Naslovnica Crna kronika