Novosti Crna kronika

suvlasnik Nk osijek

Ivan Meštrović, vlasnik vile u kojoj je boravio Rakitić: On i obitelj su dobro, ali sramota da Hrvat u Hrvatskoj nije siguran

suvlasnik Nk osijek

Ivan Rakitić s obitelji je na Ugljanu bio je gost predsjednika i suvlasnika NK Osijek Ivana Meštrovića, koji je to i sam potvrdio na konferenciji za novinare u Osijeku na kojoj je govorio o klupskim planovima za novu sezonu, piše Jutarnji list.

- Ivan Rakitić je bio, a i dalje je moj gost. Incident se dogodio, ali u puno manjem obimu nego što se u medijima pojavilo. Nije direktno napadnut Ivan, nego imovina u kojoj je boravio.

To je jedna tužna slika, koja je meni kao domaćinu jako teško pala. Svrha takvih incidenata je da izađu u javnost, da se tim nedoličnim činom akteri ponose, a ja u tome ne želim sudjelovati i tako davati poticaj nekim drugim potencijalnim akterima našeg društva, koje je u očitoj krizi, da na ovaj način nađu svojih pet minuta slave.

Ivan i obitelj su dobro, a ja kao domaćin imam problem s činjenicom da Hrvatu u Hrvatskoj ne možemo garantirati sigurnost. Na našu sramotu – rekao je Meštrović.

Naslovnica Crna kronika